"Tiryakiler 1 saatte sigarayı bırakabilecek"

Çanakkale’de bir psikolojik danışmanlık merkezi, tiryakilerin 1 saat süren tek seansta sigaradan kurtulabildiklerini belirtti.Yıllardır sigara içen tiryakiler, Bursa merkezli Çanakkale’de yeni açılan Seziş Psikolojik Merkezi’nde, Psikolog...

"Tiryakiler 1 saatte sigarayı bırakabilecek"

Çanakkale’de bir psikolojik danışmanlık merkezi, tiryakilerin 1 saat süren tek seansta sigaradan kurtulabildiklerini belirtti.

Yıllardır sigara içen tiryakiler, Bursa merkezli Çanakkale’de yeni açılan Seziş Psikolojik Merkezi’nde, Psikolog Çağlar Seziş ve Psikolog Işılay Aygün tarafından 1 saat süren biorezonans teknolojisi olan cihazla uygulanan tek seansta sigarayı bırakabilecek. Yapılan seans sonunda göbek altına bir çip yapıştırılıyor ve bu sayede detoks işlemi 1 ay devam ediyor. Cihazla yapılan işlemle son içilen sigaranın yaydığı elektromanyetik frekanslar vücuttan siliniyor. Yapılan işlemle sigara içme isteği kalıcı olarak ve belirgin şekilde azalıyor. Merkezde ayrıca uygulanan seanslarla, kişilerin kilo vermeleri de sağlanıyor.

"Gerçek bir detoks yapıyoruz"

Bursa’da kilo verme, sigara bırakma üzerine yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Psikolog Çağlar Seziş, "Gerçek bir detoks yapıyoruz ve sonuçlar alıyoruz. Sonuçları almamızdaki etkenlerden dolayı Türkiye’nin çeşitli yerlerinden bize ulaşanlar oluyor. Bunlardan bir tanesi Çanakkale. Çanakkale bölgesinden gelen çok oluyor. Bu sebepten dolayı Çanakkale’ye şubemizi açtık. Bugün hatta Çanakkale şubemizin açılışını yapıyoruz. Kilo verme ve sigara bırakma üzerine de Çanakkale’de etkin olacağımızı düşünüyoruz. Sigara bırakma işleminde kişiyi cihaza bağlıyoruz. Önce burada 2 tane sigara içirtiyoruz. Sigaraları da cihaza tanıtıyoruz. Kişi böylelikle sigaranın içerisinde bulundurduğu zehir, zifir, katran, nikotin ne varsa idrar, ter ve sindirim sistemiyle vücuttan atıyor ve bu süreç içerisinde göbek deliği altına bir tane çip yerleştiriyoruz. Çip sayesinde de detoks işlemi 1 ay boyunca devam ediyor. Sigara bırakma işleminin dışında kilo verme işlemi yapıyoruz. Ve kilo verme işleminde kişi kilo verdikten sonra tekrar geri almıyor. Verdiğimiz kilo aslında iç organlar içerisinde yağlanma giderek, metabolizma hızlanıyor ve sonuçlarımız çok daha mükemmel seviyeye çıkıyor. Şu ana kadar birçok kişiden olumlu geri dönüşler aldık. Kiloyu veren kişiler tekrar geri almadı. Çanakkale’de bu hizmeti bugün itibariyle vermeye başlıyoruz" şeklinde konuştu.

"Kişi, iç organları çevresinde yağlanmadan kurtuluyor"

Sigarayı bırakma seansının normalde tek seans olduğunu ifade eden Seziş, "Zorlanma ihtimali çok az oluyor. Fakat zorlanma olan kişilerde biz ücretsiz olarak destek seanslar veriyoruz. Kilo vermede ise gene 1 saatlik seanslarımız oluyor. Kişi toplamda 6 defa geliyor. 6 seans veya 6 saat yapmış oluyoruz 3 ayda. Yaklaşık verdiği kilo kişiye göre değişiyor. 5 kilo veren de var 20 kilo veren de var. Ama kilo verme konusunda herhangi bir ortalama veremeyiz. Çünkü kişinin metabolizması hızlanıyor. Her kişide farklı uygulama oluyor. Bunun yanı sıra kişi, iç organları çevresinde yağlanmadan kurtuluyor" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2017, 18:16
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160