HEZARFEN SPACE UZAY İÇİN İLK BÜYÜK ADIMI ATTI!

HEZARFEN SPACE UZAY İÇİN İLK BÜYÜK ADIMI ATTI!

HEZARFEN SPACE UZAY İÇİN İLK BÜYÜK ADIMI ATTI!

      2015 yılından bu yana başarılı ekibi ve destekçileriyle uzay ve roket çalışmaları yapan Hezarfen Space, günden güne büyüyerek uzay sektörüne yeni bir soluk getiriyor. 

      Hezarfen Space, 2021'in ocak ayında Mergen V MRUS projesini açıklayarak ilk büyük çalışmasını duyurdu. Öncü programlara bağlı kalınarak tasarlandı ve böylece misyonları devam ettirirken daha ekonomik ve minimalist bir yaklaşıma ulaşıldı. En büyük amacı VERA programı kapsamında 3 safhadan oluşan programa hizmet vermekte olan Mergen V, Türkiye’de sivil alanda özel olarak üretilen en büyük ve en güçlü küp uydu sistemi olarak karşımıza çıkmıştır. VERA ve daha büyük sistemleri güvenle uzaya taşımayı amaçlamış ve bunun dışında da birçok yeniliği bünyesinde toplamıştır. 

       Hezarfen Space ekibi, önümüzdeki aylarda Mergen V MRUS için ilk motor testi ve atmosfer altı uçuşları gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza atacak. İlerleyen zamanlarda da yeni projeler tasarlayarak, ufkumuzu genişletirken farklı bir bakış açısı kazanmamıza yardımcı olacağına inanıyoruz. 

       Sosyal medyada etkin bir güce sahip olan Hezarfen Space, uzay ve roket çalışmalarını Instagram, Twitter ve Hezarfen.space internet adreslerinde kamuoyuna duyuruyor. 
 
Resmi İnternet Adresi: https://hezarfen.space/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC5RcoDnBVnfwovYJWZu_QtQ
İnstagram: https://www.instagram.com/hezarfenspace
Twitter: https://twitter.com/hezarfenspace
 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2021, 21:25
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160