Aliağaspor’da hedef galibiyet

İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Aliağaspor, ligin 12. haftasında oynayacağı Denizspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Ligde son 5 maçından galip ayrılan ve lider Yamanlar Esenspor’un 1 puan gerisinde ikinci...

Aliağaspor’da hedef galibiyet

İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Aliağaspor, ligin 12. haftasında oynayacağı Denizspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde son 5 maçından galip ayrılan ve lider Yamanlar Esenspor’un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Aliağaspor, henüz galibiyeti bulunmayan lig sonuncusu Denizspor ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-siyahlı takım TOKİ Sahasında Aliağaspor Teknik Sorumlusu Polat Çetin yönetiminde yapılan son idmanda çabukluk ve şut antrenmanı yaptı. Taktik varyasyonlar üzerinde çalışan oyuncuların hırsı da dikkatlerden kaçmadı.

Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aliağa Teknik Sorumlusu Polat Çetin, takımın iyi bir hava yakaladığını ifade ederek, “5 maçtır devam eden bir galibiyet serimiz var. Bunu ligin ilk devresinde kalan 2 maçımızda da sürdürmek istiyoruz. Lig sonunda şampiyon olacağımıza ben ve tüm takım inanıyor. Bu doğrultuda tüm maçlarımıza aynı ciddiyet ile hazırlanıyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160