Balıkesir’de "Spor’un Zirvesi" söyleşisi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türk futbolunun emektar isimlerinden Fenerbahçe ve Milli Takım’ın eski kaptanı Oğuz Çetin ve spiker Yasin Dallı’yı sporseverlerle buluşturdu.Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve...

Balıkesir’de "Spor’un Zirvesi" söyleşisi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türk futbolunun emektar isimlerinden Fenerbahçe ve Milli Takım’ın eski kaptanı Oğuz Çetin ve spiker Yasin Dallı’yı sporseverlerle buluşturdu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve ünlü spiker Yasin Dallı’nın yönettiği “Sporun Zirvesi” söyleşisinin ilki yapıldı. Fenerbahçe ve Milli Takım’ın emektar kaptanlarından spor yorumcusu Oğuz Çetin’in konuk olduğu programa Balıkesirli sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

Oğuz Çetin’in futbol oynadığı yıllarda attığı gollerin sinevizyon sunumu ile başlayan programda, yaklaşan Fenerbahçe kongresi ve Fenerbahçe’nin ligdeki durumu konuşuldu. Başkanlık yarışında 20 yıl sonra Aziz Yıldırım’ın karşısına güçlü bir aday çıktığını belirten Çetin, Yıldırım’ın en büyük şansının Teknik Direktör Aykut Kocaman olduğunu söyledi.

Kocaman’ın başarılı veya başarısız olmasının seçimi etkileyebileceğini ifade eden Çetin, futbol ortamına olan yaklaşımı ve kongre üyelerine olan yakınlığıyla Aziz Yıldırım’n önde olduğunu iddia etti.

Çetin, açıklamasının devamında, “Ligimizin 4 büyük takımı başında yerli teknik adamlar var. Bu kulüpler açısından çok büyük şans. Konu Fenerbahçe olunca Aykut hoca büyük şans. Bugün Fenerbahçe 21. hafta sonunda dimdik ayakta durabiliyorsa, liderin 3 puan gerisinde ve halen yarışın içinde son hafta Başakşehir’i yenerek 41 puana çıktıysa, kaldı ki bu sene Fenerbahçe’nin bu sene seçim senesi. 20 yıldır Fenerbahçe’yi yöneten bir başkan var ama çok önemli bir rakip var Ali Koç. Bu yarış devam ederken bu riskli maçlarda en önemli bir puan kaybı veya yenilgi kulübü kaosa sürükleyecek iken Aykut hoca karakteri ortaya çıkıyor. Özellikle Osmanlı maçı sonrası Aykut hoca tavrını koydu ve o günden bugüne müthiş bir performans gösterdi" şeklinde konuştu.

Ali Koç’un mutlaka şansı olduğunu söyleyen Çetin, "Ama bana göre baktığımda tecrübesiyle, futbol ortamına olan yaklaşımı, özellikle de Fenerbahçe kongre üyeleriyle olan yakınlığıyla 20 yıl sonuçta Aziz Yıldırım’ın önde olduğunu düşünüyorum” dedi.

Program sonunda gençlerin çeşitli sorunlarını yanıtlayan Oğuz Çetin’in Balıkesir’de böylesine güzel bir organizasyonda olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER