Bursasporlu futbolculara öğrencilerden yoğun ilgi

Bursaspor’un 3 oyuncusu öğrencilere forma dağıtım gününde büyük ilgi ile karşılaştı. Futbolcularla fotoğraf çektirmek ve imza almak isteyen öğrenciler izdihama sebep oldu.BTSO 15 Temmuz Şehitleri Mesleki Eğitim ve Öğretim Külliyesi’nde...

Bursasporlu futbolculara öğrencilerden yoğun ilgi

Bursaspor’un 3 oyuncusu öğrencilere forma dağıtım gününde büyük ilgi ile karşılaştı. Futbolcularla fotoğraf çektirmek ve imza almak isteyen öğrenciler izdihama sebep oldu.

BTSO 15 Temmuz Şehitleri Mesleki Eğitim ve Öğretim Külliyesi’nde eğitim gören öğrencilere Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından Bursaspor forması dağıtıldı. Bursasporlu Yusuf Erdoğan, John Bostock ve Ekong öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Forma dağıtımının ardından futbolcularla fotoğraf çektirmek ve imza almak isteyen öğrenciler izdihama sebep oldu.

Forma dağıtım töreni Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Bursaspor Başkanı Ali Ay, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursasporlu futbolcular ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin büyük coşku gösterileri sergiledikleri toplantıda konuşan Başkan İbrahim Burkay, Türk millettinin bağımsızlığı için mücadele etmiş şehitlerin isimlerinin yaşatıldığı Mesleki Eğitim ve Öğretim Külliyesi’nde yetişen gençlerin aldıkları ilim sayesinde ülkesi ve kenti için ter dökeceğini söyledi. Tarih, kültür ve ekonomi şehri Bursa’nın aynı zamanda önemli bir futbol şehri olduğuna dikkat çeken Burkay, Bursaspor’un iyi günde de kötü günde de yanında olmanın en büyük taraftarlık görevi olduğunu kaydetti. Başkan Burkay, “Tüm kent olarak oyuncularımıza, teknik heyetimize ve yönetimimize güvenip, onları desteklemeye devam etmeliyiz. Bursa iş dünyası olarak kulübümüze çok önemli desteklerimiz oldu. Yeşil beyazlı takımımızın her zaman yanında yer aldık. Kulübümüzün başarısı için her zaman ve her yerde omuz omuza olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay da Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Bursaspor’un her zaman yanında olduğunu belirterek, “BTSO Başkanımız İbrahim Burkay’a çok teşekkür ediyorum. BTSO, yeşil beyazlı takımın her zaman yanında yer alıyor. 15 Temmuz Şehitleri Mesleki Eğitim ve Öğretim Külliyesi’nde yüzlerce öğrencimiz eğitim görüyor. Onlara Bursaspor forması hediye etmek anlamlı bir jest” dedi.

Konferans salonunu dolduran öğrencilere, “Sizlerin içinden 10 sene sonra Bursapor’a oyuncu, teknik direktör, başkan ya da yönetici” çıkabilir” diyen Ali Ay, “Bu görevleri kim yapar bilemem. Ama hepiniz öncelikle Bursaspor taraftarı olacaksınız. Bursaspor’un armasına ve markasına katkı vereceksiniz. Sizden tek isteğim, Bursaspor’un daima arkasına durmanız. Hesapsız bir şekilde Bursaspor’u sevin” ifadelerini kullandı.

"Böyle taraftar hiçbir yerde görmedim"

Bursasporlu futbolcu Yusuf Erdoğan da yeşil beyazlı takım için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Hayatımda böyle büyük bir taraftar grubu görmedim. Bursasporlu olmaktan dolayı çok mutluyum. Futbolculuk kariyerimde büyük kulüplere karşı oynadım. Böyle potansiyeli ve taraftarı hiçbir yerde görmedim” ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Bursaspor’un kentin en önemli markalarından birisi olduğunu belirterek, yeşil beyazlı takıma desteklerinden dolayı BTSO’ya teşekkür etti. Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve futbolcular öğrencilere BTSO tarafından hazırlanan yeşil beyaz formaları hediye ettiler.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160