Dünyaca ünlü boksörler Buca’da ringe çıkıyor

Uluslararası Mix Fight Championship turnuvası 27 Ocak’ta Buca’da yapılacak. Dünyaca ünlü boksörlerin ringe çıkacağı ve kıyasıya mücadeleye sahne olacak.

Dünyaca ünlü boksörler Buca’da ringe çıkıyor

Uluslararası Mix Fight Championship turnuvası 27 Ocak’ta Buca’da yapılacak. Dünyaca ünlü boksörlerin ringe çıkacağı ve kıyasıya mücadeleye sahne olacak turnuvada, Bob Sapp, James Mcsweeney , Peter Aerts, Mehmet Özer başta olmak üzere Selçuk Ustabaşı ve Atakan Arslan gibi kick boks sporunun başarılı isimleri dövüşecek. Buca Belediyesi’nin katkılarıyla 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü Kapalı Spor Salonunda yapılacak müsabakalar 170 ülkeden canlı olarak yayınlanacak.

Kick boksun güçlü bilekleri Buca’da ter dökecek. Dünyaca ünlü kick boks sporcularının katıldığı Mix Fight Championship turnuvası 27 Ocak’ta Buca’da yapılacak. 2011 yılında Muay Thai Dünya Şampiyonu olarak ilk altın madalyayı ülkemize getiren ve “Avatar Atakan” lakabıyla tanınan ünlü sporcu Çağan Atakan Arslan organizatörlüğünde Buca Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Mix Fight Championship turnuvasının heyecanlı ve renkli görüntülere sahne olması bekleniyor.

Turnuvada Bob Sapp, James Mcsweeney, Peter Aerts, Mehmet Özer, Selçuk Subaşı ve Atakan Arslan gibi dünyaca ünlü boksörlerin yanı sıra çok sayıda sporcu da ringe çıkacak. Türkiye’de uluslararası düzeyde ilk defa düzenlenen turnuvada ünlü boksör Bob Sapp, Atakan Arslan’la gösteri maçı yapacak.

26 Ocak saat 14.00’de Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesislerinde tartıya çıkacak olan sporcular, eşleşmelerin ardından 27 Ocak’ta düzenlenecek turnuvada ringe çıkacak. Buca Belediyesi’nin katkılarıyla 27 Ocak’ta saat 19.00’da 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Mix Fight Championship turnuvası 170 ülkede canlı olarak yayınlanacak.

Tüm dünyada büyük ilgi çeken Mix Fight Championship’i canlı izlemek isteyen kick boks severler, biletlerini Buca Belediyesi Tenis Kulübü, Gediz Opet, Winston House Cafe ve Cezve Cafe’den temin edebilecek.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 11:18
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160