Mahalle ligi Bigadiç’te start aldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin başlattığı ‘Mahaller Ligi’ Bigadiç ilçesinde bulunan okullara top dağıtım töreni ile start aldı.Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin sporu mahallelere yaymak için başlattığı sporda atılım projesi...

Mahalle ligi Bigadiç’te start aldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin başlattığı ‘Mahaller Ligi’ Bigadiç ilçesinde bulunan okullara top dağıtım töreni ile start aldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin sporu mahallelere yaymak için başlattığı sporda atılım projesi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından Bigadiç Kuvayı Milliye Anadolu Lisesi Kapalı spor salonunda düzenlenen futbol, voleybol ve basketbol topu dağıtım töreni yapıldı. Yapılan tören ile Bigadiç ilçesinde bulunan tüm okullara bin adet futbol, voleybol ve basketbol topu dağıtıldı.

Bigadiç Kuvayi Milliye Anadolu Lisesi kapalı spor salonunda yapılan törene Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Belediye Başkanı İsmail Avcu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Murat Sarp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bayram Şen Yavuz, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldılar.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160