Şampiyon Hürriyetspor’a moral gecesi

Bursa’da Süper Amatör Lig’de mücadele eden Hürriyetspor’un U19 liginde çıktıkları 14 maçta 14 galibiyet alıp, ardından 5 maçlık PLAY-Off maçlarında da 5 galibiyet alarak toplamda 19 maçta 19 galibiyet alarak Bursa şampiyonu olmasının...

Şampiyon Hürriyetspor’a moral gecesi

Bursa’da Süper Amatör Lig’de mücadele eden Hürriyetspor’un U19 liginde çıktıkları 14 maçta 14 galibiyet alıp, ardından 5 maçlık PLAY-Off maçlarında da 5 galibiyet alarak toplamda 19 maçta 19 galibiyet alarak Bursa şampiyonu olmasının ardından, kulüp yönetimi futbolcular için moral gecesi düzenledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı temsilen Şükrü Köse’nin de katıldığı gecede teknik heyet ve futbolcular Urfa Grubu’nun türküleri ile gönüllerince eğlendiler.

Gecede konuşan Kulüp Başkanı İhsan Dağlı, Hürriyetspor’un bölgedeki gençleri ülke sporuna kazandırmak için çaba harcadığını söyledi. Futbolun yanı sıra salon sporlarında bir dizi başarı elde ettiklerini söyleyen Dağlı, Bursa iş dünyasından ve yerel yönetimlerden destek istedi.

Hürriyetspor’un Onursal Başkanı Mümin Akgün’de konuşmasında yola çıktıklarında geniş bir taraftar kitlesinin izlediği maçlar oynamayı taahhüt ettiklerini hatırlattı. Gelinen noktada bu hedefi yakaladıklarına dikkat çeken Akgün, “Biz sınırlı olanaklarla bu başarılara imza attık. Öncelikli hedefimiz gençlerin zararlı alışkanlıklar kazanmaması için çalışmak. Ülkemize başarılı sporcular armağan etmek istiyoruz. Yöneticilerimiz ve teknik kadromuz özveri ile çalışıyor. Sporcularımız azimle mücadele ederek imkânsızı başarıyor. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şükrü Köse’de konuşmasında, Hürriyetspor’un aldığı seri galibiyetler ile elde ettiği Bursa şampiyonluğunu takdir ettiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin spora özendirilmesi için yaptıkları çalışmalardan söz eden Köse, “Ben bu takımın Türkiye elemelerinde de başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum. Hürriyetspor’a belediyemizin olanakları ölçüsünde her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu da belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Transfer teklifi yağıyor

Öte yandan 19 serilik galibiyet elde ederek büyük bir başarıya imza atan Hürriyetspor U19 takımının futbolcularına transfer teklifleri yağmaya başladı. Kulüp Başkanı İhsan Dağlı, yetiştirdikleri futbolculara gelen teklifleri değerlendirdiklerini belirterek, “Bu takımdan oynayan gençlerimizin yakın bir gelecekte ülkemizin güzide kulüplerinde top koşturacaklarına inanıyorum. Biz kulüp olarak gençlerimizi spora özendirmek için var gücümüz ile çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER