Şampiyon kızlara bir ödül de Türfad’dan

Türkiye’yi Uefa’da temsil eden tek takım olan ve üst üste elde ettiği 5 şampiyonlukla kırılması zor bir rekora imza atan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’na Türkiye Futbol Adamları Derneği (Türfad) İzmir Şubesi tarafından “Şampiyonluk...

Şampiyon kızlara bir ödül de Türfad’dan

Türkiye’yi Uefa’da temsil eden tek takım olan ve üst üste elde ettiği 5 şampiyonlukla kırılması zor bir rekora imza atan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’na Türkiye Futbol Adamları Derneği (Türfad) İzmir Şubesi tarafından “Şampiyonluk Başarı Ödülü” verildi.

Türkiye Futbol Adamları Derneği (Türfad) İzmir Şubesi tarafından 20. kez düzenlenen İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır Ödül Töreni, Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezinde yapıldı. Ev sahipliğini Türfad İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala’nın yaptığı geceye İzmir’de spora gönül ve emek vermiş çok sayıda isim katıldı. Birçok ismin ödül aldığı törende Türkiye Kadınlar Futbol Liginde üst üste 5 kez şampiyon olan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’na da “Şampiyonluk Başarı Ödülü” verildi. Ödülü, futbolcularla birlikte sahneye çıkan Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Günen aldı.

Futbola gönül vermiş isimlerden böylesi anlamlı bir ödül almanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Günen, Türkiye’de yok olan spor ahlakının mutlaka yazılması gerektiğini vurgulayarak, “Bu ahlakı kazandırmak hepimizin görevi. Önceliği altyapılara vermeliyiz” dedi. Türfad İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala da Türk futboluna ve sporuna hizmet eden, kulüpler, sivil toplum örgütleri ve sporcuları yaşarken anmak için 20 yıldır “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” adıyla tören düzenleyip, ödül verdiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 14:34
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER