Türkiye Şampiyonu Aliağa’dan

Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasına katılan Aliağalı milli sporcu Nuri Çınar, Türkiye Şampiyonu oldu. Turnuvadan şampiyonluk madalyası ile dönen Çınar, bir kez daha Aliağa’nın gururu olmayı başardı.Türkiye...

Türkiye Şampiyonu Aliağa’dan

Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasına katılan Aliağalı milli sporcu Nuri Çınar, Türkiye Şampiyonu oldu. Turnuvadan şampiyonluk madalyası ile dönen Çınar, bir kez daha Aliağa’nın gururu olmayı başardı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen turnuva 8 Ocak’ta Antalya’nın Kundu bölgesindeki bir otelde yapıldı. 14 Ocak’ta sona eren turnuvaya 60 ilden bin 200 sporcu katıldı. Turnuvaya, İzmir’in Aliağa ilçesinden katılan Nuri Çınar, orta sıklet büyükler kategorisinde rakiplerini bir bir eleyerek Türkiye’nin 1 numarası oldu.

2011 yılında Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa Üçüncülüğü, 2012 yılında Türkiye Şampiyonluğu ile Dünya İkinciliği, 2013’te Türkiye İkinciliği, defalarca İzmir ve Ege Bölgesi şampiyonlukları bulunan 24 yaşındaki Aliağalı milli sporcu Nuri Çınar, geçtiğimiz yıl Macaristan’ın Budapeşte kentinde düzenlenen ‘Dünya Kick Boks Şampiyonasında da Türkiye’yi temsil etmişti.

“Bir gün Dünya Şampiyonu olacağım”

Hedefleri doğrultusunda çok çalışıp kazanmaya devam etmek istediğini belirten milli sporcu Nuri Çınar, “Türkiye’de Aliağa’yı temsil etmek dünya arenasında ise ülkemizi temsil etmek bana büyük bir gurur yaşatıyor. Küçüklüğümden beri gönül verdiğim kick boksu yapmaktan büyük keyif alıyorum. Çalışmamın karşılığını almak beni daha büyük hedeflere yönlendiriyor. Hedefimde her zaman Dünya Şampiyonluğu var. Durmadan çalışarak bir gün Dünya Şampiyonu olacağım. Buna inanıyorum” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160