Vukovic’ten Balıkesirspor’a eleştiri

TFF 1.LİG EKİPLERİNDEN BALIKESİRSPOR’UN KALESİNİ KORUYAN HIRVAT KALECİ ANDRİJA VUKOVİC, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMAYLA KULÜBÜNÜ ELEŞTİRDİ. VUKOVİC; “BALIKESİRSPOR’UN YUSUF HOCA’YA VE EKİBİNE YAPTIKLARINDAN UTANIYORUM” DEDİ.

Vukovic’ten Balıkesirspor’a eleştiri

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’un kalesini koruyan Hırvat kaleci Andrija Vukovic, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kulübünü eleştirdi. Vukovic, “Balıkesirspor’un Yusuf Hoca’ya ve ekibine yaptıklarından utanıyorum” dedi.

TFF 1. Lig’in 31. haftasında Balıkesirspor, Fatih Karagümrük’e 5-0 mağlup oldu. Bugün yaşanan gelişmede daha önce istifa eden ancak kararından vazgeçirilen Teknik Direktör Yusuf Şimşek, bugün Başkan Kadir Dağlı’nın kararıyla görevinden alındı.

Yaşanan gelişmeler üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Andrija Vukovic, “Dün oynanan maçtan dolayı utanıyorum. Fakat kulübüm Balıkesirspor’un Yusuf hocaya ve ekibine yaptıklarından daha çok utanıyorum. Yusuf hoca, Türk futbolu için çok şey yapmış bir insan ve bu yapılanları kesinlikle hak etmiyor. Hiçbir şeyden dolayı suçlu değil. Ben her zaman sizin yanınızdayım iyi insanlar. Sizi seviyorum” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160