Ahmet Akın, Altıeylül'de

Ahmet Akın, Altıeylül'de

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerinde dur durak demeden sürdürdüğü çalışmalarında Altıeylül’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. “Bitmeyen bir heyecan, dinmeyen bir tutku ile insanlarımızla kucaklaşmaya, aydınlık yarınları müjdelemeye devam ediyoruz” diyen Ahmet Akın, “Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olacak ve Türkiye hakkını alacak” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Altıeylül Çandır ve Balıklı Mahallerinde ilgiyle karşılandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında sonra Balıkesir Altıeylül ve mahallelerinde seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam etti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanlığında yapacaklarını anlatan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, şöyle konuştu:

“Atalarımız dedelerimiz nasıl makus talihlerini bu ülkenin en büyük lideri Mustafa Kemal ile yendiyse yine biz Balıkesirliler Türkiye’nin 20 yıllık makus talihini Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız yaparak yeneceğiz. 20 yıldır süren sıkıntılara son vereceğimiz gün yakın. 14 Mayıs’a az kaldı. Peki Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanımız olunca neler olacak? Ayşe teyzem tüpünü yakıp evladının aşını gönül rahatlığıyla pişirecek. Hasan amca emekli maaşıyla torununa bayram harçlığını bayram hediyesini karar kara düşünmeden gönül rahatlığıyla verecek. Çünkü 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu söz verdi: Kurban Bayramı'nda 8 bin 500 lira ikramiyenize ilaveten bu Ramazan Bayramı için oluşan 6 bin 500 liralık farkta ek ödeme olarak hesaplarınıza yatacak. Kurban Bayramı’nda emeklinin hesabına 15 bin lira yatacak. Bay Kemal sözünden dönmez! Esnaf Mehmet Abi! Esnaf Bakanlığını kuracağız. Esnaf olmadan eşraf olmaz! Esnafın sahipsiz olmadığını herkes görecek. Esnafımızı faiz borçlarını sileceğiz. Kira stopaj vergisi sıfırlanacak. O devir bitecek. Esnafın sırtındaki yükü kaldıracağız. Çiftçi Yılmaz Amca! Sana söz! Tarımsal sulamadaki elektriğini bedava yapacağız! Kırmızı mazot alacaksın tarlanı gönül rahatlığıyla süreceksin. Bankalardan ve tarım kredi kooperatifinden aldığın kredilerin faizlerini sileceğiz. Tarımda çalışan kadın ve gençlerin sosyal güvenlik primlerini devlet karşılayacak. İşsiz gençlerimiz üreten genç olacak. Köyler boş kalmayacak. Artık değişimin zamanı geldi. Artık birleşelim, artık kucaklaşalım. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Kimlerle? Sizlerle kazanacağız, beraber kazanacağız. Birlikte mücadele edeceğiz ve birlikte kazanacağız. Baharlar gelecek ülkemize. Baharlar gelecek Balıkesirimize…”

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER