Altıeylül için üretiyor, Altıeylül için çalışıyoruz

​​​​​​​Altıeylül Belediyesi bozulan ve yıpranan yollara kilitli parke taşı, bordür döşeme ve kırsal mahallelerde tarla yolu açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pamukçu’da BASKİ tarafından yenilenen altyapı sonrasında üst yapı yenileme çalışmaları da Altıeylül Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılıyor.

Altıeylül için üretiyor, Altıeylül için çalışıyoruz

Altıeylül Belediyesi bozulan ve yıpranan yollara kilitli parke taşı, bordür döşeme ve kırsal mahallelerde tarla yolu açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pamukçu’da BASKİ tarafından yenilenen altyapı sonrasında üst yapı yenileme çalışmaları da Altıeylül Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılıyor.

KIRSAL VE MERKEZ MAHALLELERDE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Altıeylül Belediyesi Altıeylüllülere yaşanır bir çevre düzenlemesi için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.  Belediye ekipleri, Merkez ve Kırsal Mahallelere yapılacak çalışmalar içerisinde 400 bin metrekare kilit parke taşı ve 50 bin metre bordür döşeme işlemleri Altıeylül Belediyesi Fen İşleri ekiplerince gerçekleştiriliyor.

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu zamana kadar Cinge, Nergiz, Gökköy, Dişbudak, Beşpınar, Çayırhisar, Dereköy, Çandır, Karamanköy ,Dereköy, Paşaköy, Taşköprü, Tayipler ve Pamukçu Mahallelerinde kilitli parke taşı, yol ıslahı, parke taşı öncesi ve tarla yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı“Merkez ve Kırsal Mahallelerimizde kilit parke ve bordür döşeme çalışmaları devam ediyor. Bunun yanında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarla yollarının da açılması konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Bu zamana kadar 400 Km tarla yolu açılma çalışması tamamlandı. 81 kırsal mahallenin tarla yolu açılma işi yaz ayı boyunca sürdürülecek. Geçtiğimiz yıl 920 Km’lik tarla yolu açım işi yapılmıştı. Bu sene de yaz sezonu bitimine kadar aynı ölçüde kırsal mahallelerin tarla yolu açılma işi gerçekleştirilecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2023, 15:06

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER