Balkan Kasapoğlu Balıkesir’de

Balkan Kasapoğlu Balıkesir’de

Altıeylül Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu ağırladı. Bir dizi ziyaretler için Balıkesir’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, gece de Altıeylül’e bağlı Gündoğan Mahallesinde mitinge katıldı.

BAŞKAN AVCI: BAKANIMIZ KASAPOĞLU’NU ALTIEYLÜL’DE AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Miting öncesi Gündoğan Mahallesi sakinlerine seslenen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Öncelikle Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’nu Altıeylül ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Altıeylülümüzün Gündoğan Mahallesi sakinleri yine bugün bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere de Recep Tayyip Erdoğan adına teşekkür ediyoruz. Kazanmak için Öcalan’ı bırakacağız diyorlar, PKK ile iş birliği yapanları serbest bırakacağız diyorlar birileri bunları normal kabul ediyor. Normal değil Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir, Altıeylül ve Gündoğan sakinleri buna dur diyecek.

“YÜZYILLIK OYUNLARI KURMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Yaşadığımız sıkıntılardan, geçtiğimiz zor süreçlerden heveslenerek yeniden yüzyıllık oyunları kurmaya çalışıyorlar. Bugün inşallah biz Altıeylül olarak buradan çok güçlü olarak sesleniyor muyuz hesap kuranların hesaplarını başlarına yıkarak 28 Mayıs akşamı güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında var mıyız” dedi.

“SİZDE İÇTENLİK VAR, SİZDE HARBİLİK VAR”

Vatandaşlara hitap eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, "Her zamanki gibi sevgi dolusunuz, sevgi dolu. Başkaları gibi sahte sevgi değil. Sizde içtenlik var. Sizde harbilik var. O yüzden siz her zaman bu ak davanın yanında yer aldınız. Her zaman harbi insan, doğru adam Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında oldunuz” dedi.

“14 MAYIS’TA TÜM KİRLİ OYUNLARI DARMADAĞIN ETTİNİZ”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, “Cumhuriyet'in yüzüncü yılında bir seçime gidiyoruz. 14 Mayıs 2023 öncesinde neler yaptılar? Siz hep birlikte gördünüz. Masalar kurdular. Altı, yedi, sekiz. Gizli ortaklarıyla, açık ortaklarıyla ittifaklar yaptılar. İçeride ayrı, dışarıda ayrı senaryolar kurdular, kurguladılar. Ama biz her zaman sadece ve sadece kime güvendik, size güvendik. Her zaman ve her zaman gücümüzü sizden aldık. Başka hiç ama hiçbir bir güce güvenmedik, dayanmadık. Ve siz aziz milletimiz, Balıkesirliler, 14 Mayıs'ta öyle bir sağduyu örneği gösterdiniz ki. Öyle bir basiret örneği gösterdiniz ki 14 Mayıs'ta tüm kirli oyunları darmadağın ettiniz. Açık farkla Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer aldınız" diye konuştu.

Altıeylül ilçesine bağlı Gündoğan Mahallesi’nde alanını dolduran Balıkesirliler mitinge büyük ilgi gösterdi. Gündoğan Mahalle buluşmasına AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Av. Belgin Uygur, İsmail Ok, Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sağay, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, AK Parti İl Başkan Vekili Vahdettin Çiftçi, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Mulis, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hacıoğlu, AK Parti Altıeylül Kadın Kolları Başkanı Süreyya Septel, AK Parti Altıeylül Gençlik Kolları Başkanı Eren Kaplan ve AK Parti Altıeylül İl Gençlik kolları Başkanı Burak Uysal, 27. Dönem Ak Parti Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir ve vatandaşlar katıldı.

Kasapoğlu, Bandırma'da da bir dizi ziyaretlerde bulunarak halkın ilgisine teşekkür etti. Çocuklara ay yıldızlı tişört hediye etti.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2023, 18:02

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER