Baski'ye ateş düşüren kaza: 3 ölü

Baski'ye ateş düşüren kaza: 3 ölü

 Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde meydana gelen feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada 2'si Baski'den toplam 3 kişinin hayatını kaybettiği kaza, büyük üzüntüye neden oldu.


 Edinilen bilgiye göre, R. B. yönetimindeki 10 YB 346 plakalı tır, zincirleme olarak 10 T 5404, 45 V 6396 ve 10 AAK 43 plakalı araçlara çarptı. Kazada, Baski Abone İşleri Daire Başkanı Mustafa Karakuzu, şoförü Ali Erden ve kazaya jarışan kamyon sürücüsü Mesut Cüce isimli kişiler hayatlarını kayberken 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

 Kaza yerine polis,sağlık ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Merkez, Karesi ve Altıeylül İtfaiye Grup amirliği ekipleri müdahale etti. Kazada 3 kişin cesetleri olay yerinde itfaiye ekjipleri tarafından çıkarıldı. (Bekir Terzioğlu)

"Acımız Büyük"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Bşkanı Yücel Yılmaz, kaza nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Yılmaz, mesajında, " Acımız büyük! Savaştepe yolunda meydana gelen elim bir kazada çalışma arkadaşlarımız BASKİ Daire Başkanımız Mustafa Karakuzu, personelimiz Ali Erden ve bir vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini üzülerek öğrendim. Ailelerine sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun."şeklinde üzüntüsünü dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2021, 00:09
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER