Belgin Uygur, Altıeylül mahalle teşkilatları ile bir araya geldi.

Belgin Uygur, Altıeylül mahalle teşkilatları ile bir araya geldi.

AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, AK Parti Altıeylül Sultan Alparslan Kültür Merkezinde Altıeylül İlçe Başkanlığının düzenlediği programda 1.Gündoğan, 2.Gündoğan ve Hasan Basri Çantay Mahalle Başkanları, geçmişten günümüze mahalle teşkilatlarında görev almış teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Programla ilgili yaptığı açıklamada Milletvekili Uygur: Ana kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanlarımız, Mahalle Yönetimimiz, geçmiş dönemlerde teşkilatlarımızda görev almış; partimize emeği geçen dava arkadaşlarımız ile hem hasbihal etmek hem de istişare etmekten memnuniyet duydum. Altıeylül mahalle teşkilatlarımızla geçmişten günümüze yapılan ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan çalışmaları değerlendirdik. Bizler bu kutlu yola çıkarken, her adımımızı hasbi niyetlerle attık, milletimizin duasını aldık, gönlünü kazandık. Aynı istikamette teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyoruz. Altıeylül İlçe yönetimimiz de, Kadın ve Gençlik kollarımız da ilçemizde gayretli çalışmalarına devam ediyor. AK Parti’yi diğer partilerden ayıran önemli farklardan biri de mahalle teşkilatlarımızdır. Partimizin her kademesinde görev alan dava arkadaşlarımızla 2023, 2053, 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Davamıza gönül vermiş, büyük bir azim ve samimiyetle geçmişten günümüze görev almış;  birlik ve beraberlik içinde mücadeleye devam eden bütün yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, kolaylıklar diliyorum.” Dedi

Kahvaltı programında Milletvekili Uygur’ a Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis ve Altıeylül Kadın Kolları Başkanı Süreyya Septel eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2021, 13:56
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER