Hasan Avcı görevini Hakan Şehirli'ye teslim etti

Hasan Avcı görevini Hakan Şehirli'ye teslim etti

Görevi devralan yeni Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli,"Altıeylül Belediye Başkanlığı görevini bu zamana kadar güzel ve hakkaniyetli bir şekilde yürüten Hasan Avcı’dan devraldık. Bu önümüzdeki 5 yıl içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Akın ile uyum içerisinde daha güzel bir Altıeylül için çalışacağız. Teşekkürler Altıeylül."dedi.

Hasan Avcı kapıda karşıladı

Törende, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve CHP İl Başkanı Erden Köybaşı'da hazır bulundu.
Bugün mazbatasını alan ve 31 Mart yerel seçimlerinde Altıeylül'den yüzde 37,81'ini alarak Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday gösterilen Hakan Şehirli resmen Altıeylül Belediye Başkanı oldu.
Bu sonuç ayrıca 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Altıeylül'de değişimi sağladı. Altıeylül'de bir ilke imza atan Hakan Şehirli 42 bin 408 oyla ve yüzde 37,81 oranında oy alarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden Altıeylül Belediye Başkanı seçildi.
31 Mart Yerel Seçimlerinde Bağımsız olarak Altıeylül'den Belediye Başkanlığı için aday olan Hasan Avcı'dan Altıeylül Belediyesi'ni devralan alan Hakan Şehirli öncesinde Balıkesir Öğretmen Evi’nde düzenlenen törenle almış olduğu mazbata ile Altıeylül Belediye Başkanı oldu. 
Altıeylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi'nde bulunan başkanlık makamında yapılan törenle devir teslim gerçekleştirildi.
Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, "Mazbatamızı aldık. Altıeylül'de birlik ve beraberlik içinde adalet, liyakat, eşit hizmet prensipleriyle yöneteceğiz. Değerli basın mensupları, Hasan başkanım anlattı 6,5 yılı, Bu 6,5 yılın 5 yılını Cumhuriyet Halk Partisi'nin gurup başkanı olarak birlikte yürüttük. Dolayısıyla biz bu 5 yılı gerçekten Altıeylül'e yakışır bir demokrasi içerisinde ve Altıeylül'ü hizmet etmenin keyfini yaşadık.
Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak görevi devraldık. Bu önümüzdeki 5 yıl içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın ile birlikte daha güzel bir Altıeylül için çalışacağız”dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 00:58

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER