Mehmet Birol Şahin: "Evsiz Hemşerimiz Kalmayacak"

Cumhuriyet Tarihimizin en büyük Konut Hamlesi olan "81 İl 250.000 Konut-İlk Evim İlk İşyerim" projesi kapsamında Altıeylül İlçemizde yapılan 1.450 Konut için Kur'a çekilmesi töreni Avlu Kongre ve Kültür Merkez'de yapıldı.

Mehmet Birol Şahin: "Evsiz Hemşerimiz Kalmayacak"

Görüntü için : Balıkesir'de 250 bin Sosyal Konut Kurası Video - Körfezde Haber - Kuzey Ege'nin Sesi video izle (korfezdehaber.com)

Törene Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin, Altıeylül Belediye Başkan vekili Feyyaz Çiftçi, Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve konut için müracaat eden Altıeylül ilçesinde ikamet eden konut talipleri katıldı.
Noter huzurunda yapılan çekilişler öncesinde bir konuşma yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin;
"Devletimizin gücünün göstergesi olan bu Büyük Konut hamlesini hayata geçiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum TOKİ'ye teşekkür ediyoruz.
İlimize, Altıeylül ilçemize ve hak sahibi olacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.
Devletimizin gücünün göstergesi olan bu Büyük Konut hamlesini hayata geçiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum TOKİ'ye teşekkür ediyoruz.Bu projeden diğer ilçelerimiz de azami derecede yararlandı. Balıkesir 'e yaklaşık 5.000 konut yapımı başladı.Bu gün Altıeylül ilçemizdeki konutlar için kura çekilecek. Bu gün hak sahibi olamayan hemşerilerimiz üzülmesinler, en kısa zamanda yeni konutların yapımına da başlanacak. Balıkesir 'de evsiz hemşerimiz kalmasın istiyoruz. Öte yandan sosyal donatıları ile iyi bir yaşam alanları oluşurken birinci derece Deprem kuşağında olan ilimizde yapıların yenilenmesi yani kentsel dönüşümün bir an önce tamamlanmasını hedefliyoruz. Bunun için Büyükşehir Belediyemiz ilçe Belediyelerimiz ile yoğun bir çalışma içindeyiz. Dünya ölçeğinde Türkiye Yüzyılı olacak ve buna paralel olarak Türkiye ölçeğinde bir Balıkesir Yüzyılı olusturacağız İnşallah. İlimize,  Altıeylül ilçemize ve hak sahibi olacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2023, 17:31

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER