Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta. Körfezde Haber Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

, :

Yorumlar (238)

yiğit uçak 15 Yıl Önce

Yıllardır ulu önderimizi bizlere dini duygulardan mahrummuş gibi gösterenlerin bu yazıları okumasını isterim,ülkücülerden bir kez daha teşekkür ederim.

alparslan seçen 15 Yıl Önce

Durma ilerle bu gençlik seninle,başkanım:)

haşmet demirbil 15 Yıl Önce

umut kardeş yorumunuz için teşekkürler.keşki sizi rahmetli heykeltraş prf.dr.tankut öktem ile tanıştırabilseydim.seni anlından öperdi.Atatürkü böyle anlıyabildiğin için

çağla eryüksel 15 Yıl Önce

çk güzel bi yazıııı

haşmet demirbil 15 Yıl Önce

ugur ağabey.kalemine sağlık.büyük kentlerdeki gibi özlediğimiz gerçeklere çuvaldız batıran yazıların hayranıyım.körfez okumaktan hoşlanmıyor galiba veya sadece protokol için yazılara cevap vermek alışkanlıkları var.senin yazılarını kitap olarak görmeyi çok arzuluyorum.

Abdullah BİRİSİ 15 Yıl Önce

Umut kardeşimİyi güzel de, şu anda kemalistim veya Atatürkçüyüm diyenlerin haline bakınca bu yazdıklarınla hiç bir alaka kuramıyorum.Bu kadar değerli çalışmalar boşa gitmiş anlaşılanKuransız,İslamsız ne de güzel müslümanlık bu?

MUSTAFA EDEN 15 Yıl Önce

SAYIN TARIMAN, edremit belediyesinin hacizli aracı ile ilgili yazınızı okudum. inanın çok üzüldüm. yerel yönetimlerin basın sayesinde, tam seçim üstü rahatlıkla halkımıza bir dizi yalanlar uydurarak oylarını almaya çalışması, kusura bakmayın ama sizlerin desteği ile olmaktadır. Nedeni çok açık, sizlere ulaşan haberleri yayınlamak sizlerin asal görevidir. çünkü siz BASIN MESLEK İLKELERİNE söz verdiniz, sadece bundan dolayı haber yapmakla mükellefsiniz. Siz haberi saklar vermeseniz, vatandaşın nasıl haberi olacak söylermisiniz. Sizin göreviniz yerel yöneticileri korumakmıdır, anlıyamadım bir türlü.Lütfen haberleri yayınlayınızki değerlendirmeyi vadandaşlarımız yapabilsin, saygılarımla.

k.CEREN HERESER 15 Yıl Önce

Kadir çok doğru söylüyorsun benim eski meslektaşım ve arkadaşım.. Bu arada Arif Verimli hocadan benim için de bi randevu alıver. Malum seçim atmosferi, siyasetçiler, mitingler.. Kafayı yemek üzereyim.. Kendine iyi bak...

Emre BAĞCILAR 15 Yıl Önce

Çok güzel şiirler buluyorsunuz tebrik ederim emre bey teşekkürler

İsmail İRGÖRÜCÜ 15 Yıl Önce

Geç tanıma fırsatı bulduğum Rahmetli Ceynur abi bilgi birikimiyle tarih gibiydi her konuda saatlerce konuşabilecek bilgisi vardı değerli bir insandı Allah Rahmet Eylesin.

mustafa 15 Yıl Önce

berbat...

ahmet 15 Yıl Önce

iş yapmaz bu bölumu kaldırın bnce stenın karızmasını bozuyo ..:D

ali 15 Yıl Önce

İZZET ÖNEN 15 Yıl Önce

DÖRTGÖZLE BEKLİYORUZ HOCAM

İZZET ÖNEN 15 Yıl Önce

YAZILARINIZI NEZAMAN OKUMAK NASİP OLACAK HOCAM www.gargaron.com

ctk 15 Yıl Önce

evet bu asil bir görev ve sizin gibi asil kişilerin kalemiyle daha da asil bir hal alıyor. herkesin aynı asaleti görsterme hassasiyetiyle hareket etmesini temenni ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. yolunuz da sözünüzde açık olsun...

akrep 15 Yıl Önce

kız sen tam gazeteci olmussun bravo

burak 15 Yıl Önce

yazın yine mükemmel insanların çalışmasını yaşadığı yerlere bir eser bırakması ve o eserle anılması güzel birşey senin kaleminde de geleceği görüyorum yazılarıyı devamını beklerim

Bekir Erdinç 15 Yıl Önce

Bir başkan ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi... yalın ve cok akıcı olmuş. eline ve yüreğine sağlık.. Akova babacan tavrı ile her zaman gönlümüzde müdürüm.Bu yazıda sonra mutlaka burhaniyeye gidicemm..

burak 15 Yıl Önce

her başarı takdir edilir sen ve senin gibi kalemler doğruyu yazdığı zaman insanlar gerçeği daha çabuk ve ilk ağızdan duyacaklardır kalemin ve yüreğin daima dik olsun

mehmet 15 Yıl Önce

arkadaşım cok güzel köşe yazıyorsun anlatma yeteniyin harika senin hakkın ulusal gazetelerde köşe yazmak.yürü be arkadaşım yolun acık olsun

Mehmet Emre Atılgan/İzmir 15 Yıl Önce

Burhaniye Belediye Başkanı gerçekten Körfeze büyük geliyor. Başarılarını genel basından izliyorum. Körfez belediye başkanları bu kişiden yararlanmalı. Başarılarının devamını diliyorum. Kendisini CHP Ankaraya almalı..Ankarada kiler çok daha iyi değiller...

funda demirkaya 15 Yıl Önce

Betimlemelerine hayran kaldım. Kendimi Burhaniye sokaklarında dolaşıyor gibi hissettim. Teşekkürederim. Keşke herkes dünyaya sizin kadar güzel bakabilse..

Hüseyin Malkoç 15 Yıl Önce

Burhaniye çok şanslı. Melih Pabuççuoğlundan sonra Akova ilçenin çıtasını yükselttti. Çok daha ilerlere gideceğini düşünüyorum . Akova ve ekibine başarılar dilerim..

dj yakamoz 15 Yıl Önce

ne doğru söylemişsin ceren kardeş Yüzünü görmeseniz de, sesini duymasanız da. .Eğer O8217;nu anlamak istiyorsanız, Burhaniye8217;yi gezip havasını solumanız yeterli. Örende bir dolaşmanız yeterli... bence

Tevfik Şentepe 15 Yıl Önce

Konulara bakışınız çok güzel. Daha sık neden yazmıyorsunuz. Akovaya sahip çıkmanıza hayran kaldım.

Burhaniyeden 15 Yıl Önce

ne güzel söylemişsiniz bizde seçimlerde kendisine destek vererek gösterdik.

emre 15 Yıl Önce

sayın çok ertürk senin yazılarını bekliyoruz saygılarımla

emre 15 Yıl Önce

senin köşerin her zaman ve her konulrda sizelri bekliyoruz ceren hanım saygılar

emre 15 Yıl Önce

merhaba fumfa hanım senin o konu çok güzel ve harika otamatik pilot yazısı süper şekilde güzel tebrikler ederim şahane

Hasan Karabulut-Balıkesir 15 Yıl Önce

Balıkesirdeyim ama körfeze sadece Edremite bir kaç sefer geldim. Sizi okuduktan sonra buraya bu yaz mutlaka uğramayı düşünüyorum.

Birinden 15 Yıl Önce

Bir Allahın kulu da mail yollamaz mı arkadaşım ya yazınızı okudum. Oldukça saçma buldum. Ne diyorsun kızım sen? Derdin ne? Razıyım... Hoş yazı ilginçç.. Ama cumhuriyet için çok fırın yemeniz lazım. Yoksa arıza çıkar..

Ceren Hereser 15 Yıl Önce

Haşmet bey, kaleminize, yüreğinize sağlık.. Yazının satır aralarında çok anlamlı ve önemli mesajlar vardı... Umarım bu mesajlar yerlerine ulaşır.. Ayrıca Tenis şöleni organizasyonu kapsamında düzenlenen Fotosafari yarışmasında bizleri o yarışmayı en büyük motive eden kişilerden biri sizdiniz. Kazanılan bu ödül sadece benim değil, senin de ödülün.. Herşey için teşekkürler..Yüreğine sağlık.. Sevgi ve saygılarımla...

Gülçin Cömert 15 Yıl Önce

Haşmet Bey, katkılarınıza ve övgülerinize teşekkür ediyoruz, başarılı çalışmalarınızın devamını yürekten diliyoruz. Teşekkürler

Emre Nuray 15 Yıl Önce

Abla, evet Önce İnsan ..

Ahmet Kayalır 15 Yıl Önce

Fotoğraftaki başarılarınızı okuyor, ne kadar doğru yolda olduğunuzu hatırlatmak isterim. Ben Mardinde dış görevdeyim. Döndüğümde en büyük tutkum olan fotoğrafm ve memlektimde sizlerle buluşabilmek en büyük arzum..

hakan gümüş 15 Yıl Önce

bence çok hoş akıcı bir yazı tebrik ederim..Düşünceler daha güzel anlatılamaz

Erkan SADEN 15 Yıl Önce

Funda Hanım,Diğer yazınızı da çok beğenmiştim ama bu da gerçekten çok manidar. Kendine özgü tarzınız oldukça ilgi çekici. Ben sizi daha iyi yerlerde de görmek isterdim. Üniversitede çıkardığımız dergi için araştırma yaparken sizin yazınıza rastladım. Tebrik ederim gerçekten. Bence de birilerinin artık uyanması gerekiyor. Sizin gibi genç arkadaşları gönülden kutluyorum.

Kemal Cephe 15 Yıl Önce

Çok akıcı ve eğlenceli bir yazı yazmışsınız. Ele aldığınız konuyu böylesine espirili bir dille satırlara dökmeniz yazıyı sonuna kadar okumama sebep oldu. Tek kelimeyle süper

Ahmet Gezgin 15 Yıl Önce

Çünkü, hayatın yarısı inanmak, umut etmek, çoğu zaman da boşvermek.. Hele altında son model arabası, üç kuruşa çalıştırdığı halde onu bile elemanına ödemeyen, adam gibi adamlardan hiç bahsetme... başka bir şey demeyeceğim.. harika olmuş

15 Yıl Önce

Hayat daha iyi anlatılamazdı sanırım. Ben de okuyan diğer arkadaşlar gibi kendimden bir parça buldum. Tebrik ederim. Gerçekten mükemmel.

EĞİTİMCİ MESLEKTAŞIM ADINA... 15 Yıl Önce

HABER CAMİASINA YAPILAN BU ÇİRKİN OLAYI KINIYORUM SAYGILARIMLA

Ahmet Korkut 15 Yıl Önce

çok farklı bir yazım tarzı. Tebrik ederim. Güzel anlatmışsın hayatın maskesiz halini. Körfezde böyle eğitimli böyle güzel insanlar da varmış.

Funda 15 Yıl Önce

Tebrikederim oldukça başarılı bir yazı.

Zeynep 15 Yıl Önce

Çizgisine her daim saygı duyduğum nadir insanlardan kendileri. Uğur bey yazınız yine çok başarılı. Saygıyla eğiliyorum önünüzde.

Enver 15 Yıl Önce

Açıklayın şu kişiyii...

15 Yıl Önce

Bunu size yakıştıramadım. Madem cesurca yazdınız bu yazıyı kim olduğunu da yazın da biz de bilelim

Hakan 15 Yıl Önce

Madem cesursunuz. Gündem kesiyorsunuz. İtpam ettiğiniz kişiyi açıkça yazsaydınız daha iyi olurdu.

eyyüp 15 Yıl Önce

NAZAR ETME NE OLUR ÇALIŞ SENİNDE OLUR

ayşee 15 Yıl Önce

BİR BALTAYA SAP OLAMADININ OLA OLA KESERE Mİ OLDUN

murat 15 Yıl Önce

EN AZINDAN SEMERCİNİN VEYA YUNUSUN ARKASINDAN KOŞMAMIŞ ARKADAS EE HAKKINI DA ALMIŞ. SİZ NE YAPTINIZ.. İŞSİZ Mİ KALDINIZ.. SİZE NE OLUYOR.. ACIDI MI YOKSA ..

Kamil Yulaç 15 Yıl Önce

Başarılı bir grafiker olmasının yanı sıra çokta iyi bir yazarmış kendileri. Bizim çalışmalarımızı hazırlamıştı ve hayran kalmıştık. Şİmdi yazılarını okudum ve onları da çok beğendim. Bence körfezin en başarılı grafikerlerinden Funda hanım. Eğer devam ederse geleceğinde en iyi yazarlarından biri olacak diye inanıyorum.

funda 15 Yıl Önce

Bu yandaşlar yüzünden tarafsızlığımız "ot bunlar" diye tabir edilir oldu. Lanet olsun bu emperyalist çıkarcı yalakalara Allah sizi bildiği gibi yapsın. Cümlelerine katılıyorum Emrah abi güzel yazmışsın.

Ahmet Balcıoğlu 15 Yıl Önce

Ya böyle avantıcıları açıklayın.Herif herkese takıyor. Açıklayın şu pisliği.. belediye temizlensin...

İsmail 15 Yıl Önce

İyi akıl be bende hangi belediyeye gitsem..

Hasan 15 Yıl Önce

Bu memlekette gecekondu işgalini biliyorduk ama iş kondu yu yeni gördük. Belediye müdüre söyler bunu mutlaka temizler.

dj 15 Yıl Önce

Kendi yaptığı rezilliğe amin diyen bu kişiyi siz rezil edin.

aynur 15 Yıl Önce

Bir gazetecilik olayı bukadar önemli olan nedir kardeşim sadace cekememezlik yazının içeri bile boş ve anlamsız

meltem 15 Yıl Önce

bir gazetecilik olayı konun içeri bile boş busadece cekememezlik

Sabri 15 Yıl Önce

Çok doğru. gerçekten insan bu olayları gördükten sonra siyasetçilerden nefret etmeye başlıyor. Herkes kendi yandaşını buluyor hemen.

cesur 15 Yıl Önce

kimmiş kardeşim bu kişi açıklayın böyle dizi gibi haftaya numaralarına gerek yok varsa yüreğiniz söyleyin vatandaşta öğrensin

Merhaba 15 Yıl Önce

Bu konuda duyarlılığınızdan dolayı sizi kutluyorum, Ayrıca Site yönetimine böyle bir konuya yer verdiği için teşekkür ederim.

selam 15 Yıl Önce

Hayvan sever biri olarak yazdıklarınıza kesinlikle katiliyorum..İnsanların yaşama hakkı olduğu gibi hayvanlarında olduğunu düşünenlerdenim.Bunun için elimden ne geliyorsa yapıcam.. Herkezin elini vijdanlarına koymalarını öneriyorum..Fehan hanım sizede bu konuya değindiğiniz için teşekkür ederim umarım bu konuda bizim sesimiz olmaya devam edersiniz.. SAYGILAR..

diloş 15 Yıl Önce

tamam hayvan sevnek çok ğüzel ama çalışan evde durmayan bakmamalı hayvanları düşünüyorsa eğer onlar özel bakım ister kendi egomuzu tatmin etmek için onları kullanmayalım onlarında ihtiyaçları ve canları var

çanakkale 15 Yıl Önce

çok haklısınız .bende hayvanları severim buna ragmen çok korkarım helede sokak hayvanlarındandan onlar içinde bizim içinde en iyisi temiz barınaklar sizin gibi hayvan severlerin yardımıyla ayakta duran barınaklar yardımlarınızı esirgemeyin

:) 15 Yıl Önce

hiç bir hayvanı sevmek zorunda değilsiniz. ama sevmediğiniz hayvanlarada işkence YAPAMAZSINIZ öyle bir hakkınız yok. Umarım bir çok insan biran önce bilinçlenir ve hayvan katliamlarına dur denir. çünkü bilindiği üzere bir çok hayvan işkenceye maruz kalmaktan ziyade öldürülüyor. yazınız için çok teşekkür ederim...

ahmet 15 Yıl Önce

Böyle utanmazlar olduğu müddetçe biz bir yere varamayız. O kadar unutancından söyleyemeyen gururuna yediremeyen aç kalan insanlarda bu pislikler yüzünden işsiz dolaşır ve evlerine ekmek götüremezler... Yazıkkkk

togor, 15 Yıl Önce

zeytin yagi icin temenniniz hos guzelde, bu temenninin yerine getirilmesi icin once devlet politikalari gozden gecirilmeli, ispanya yunanistan ve italya gibi ulkeler, ureticilerini litre basina 2 veya 3 dolar tesvik primiyle desteklerken, ulkemizde, ic pazarda fiyat yuksekliginden dolayi satis yapilamazken, ayni zamanda tariste ihracatcilara yaptirimlariyla kostek olmaktayken, turkiye de 8 10 ytl fiyatla kimse pilavini zeytinyaginla pisirmez, bu talep-arz dengesinin saglanmasi icin uretici veya pazarlamacinin suan yapabilicegi birsey yok sayin kaymakamim, en buyuk gorev zeytinyagi sektorunun lokomotifi olan Taris ve hukumettir. Tanitim deyince taris tanitimin en alasini yapabilir, ama yapamiyor niye acaba sebep ne, yonetim beceriksizligimi yoksa rant endisesimi, niye taris zeytin yagi pazarlamasi ve satisi hakkinda yerel uretici ve saticilari egitmiyor, yapilmasi gerekneleri niye anlatmiyor, bunlar irdelenmeli ki daha sonra bizde uzerimize dusen gorevi yapalim.

Edremit 15 Yıl Önce

hayvansever biri olarak size katılıyorum.Bu konuda daha duyarlı olmalıyız .Elimizi vicdanımıza koyup ona göre davranmalıyız.Doğada yaşayan hayvanları öldürmekle doğaın dengesinin bozulduğunu hiç bir zaman unutmamalıyız.

sarıkız 15 Yıl Önce

LÜTFEN BU ŞİİRİ ATLAMADAN OKUYUN..BENİM GİBİ HAYVAN SEVER ARKADAŞLARIMLA PAYLAŞMAK İSTEDİM..SAYGILAR.. Az sonra öleceğim... Son bir kez daha bak gözlerime Boşluğa diktiğime bakma görür seni gözlerim Az sonra öleceğim Son bir kez daha gözgöze gel benle, Son bir kez bakışlarımızla konuşalım Az sonra Çok uzaklara bakarmışçasına bir noktada takılıp kalacak sarı_ela gözlerim Sen en çok gözlerimi,bakışımı severdin,biliyorum.. Bir de asilliğimi.. Bir de sakinliğimi.. Şimdi daha da sakinleştim di mi? Zaten üzdüm bi de yormak istemem seni.. Az kaldı,birazdan öleceğim Ne telaşım kalacak,ne ortada dolanan ilaçlarım .. Sahi bu ilaç lekeleri çıkar mı bu bebekli battaniyeden??? Son bir kez gözgöze gel benimle Az sonra öleceğim.. Son bir kez kucakla beni Sıcaklığını özleyeceğim Ama en çok sen özleyeceksin beni okşamayı,biliyorum.. Kadife başımı öpmeyi özleyeceksin..koklamayı... Patilerimi göğsüne dayayıp oturduğum anları hiç unutma Unutma o anki mırıltılarımı,mutluluğumu, Mutluluğumuzu... İstersen son bir defa okşa tüylerimi Son bir defa tüylerimin rengini kazı aklına Bak,başımın üstüyle kulaklarım renkli benim, Kuyruğum bi de Bi de sırtımda tarçın rengi bi leke var Diğer yerlerim bembeyaz,unutma Unutma tüylerimin rengini Karnım ilaçlardan,kandan böyle kırmızı.. Çok kirlendim Nolur beni böyle hatırlama e mi Ben hep temizdim biliyorsun Titiz kızım derdin bana ya zaten Beni hep temiz hatırla... Az sonra öleceğim Son bir defa öp beni, Ben senin çeneni yalayamam,hiç takatım yok Ama ben seni,sizi çok sevdim minicik kalbimle,bunu unutma.. Az sonra öleceğim Son kez tüylerimin arasına burnunu göm,kokla beni.. Hala mis gibi kokuyorum bak Ben senin kokunu hiç unutmam,sakın korkma.. Son kez kavra yumuşacık patilerimi, Bi de en çok patilerimin altındaki tüyleri severdin sen sahi Tut,öp patilerimi istersen bak üşümüşler Sıcacık avuçlarının arasında son kez okşa Battaniyelerin içinde bebekler gibiyim Biraz küçüldüm mü ne? Ben eski ben değilim... Karnımda boydan boya dikiş izleri.. İlaçlar yapış yapış yapmış Kanlar bulaşmış o ipek tüylerime Gücüm olsa yalar temizlerdim biliyorsun, Yine de sen beni temiz hatırla.. Az sonra öleceğim Beni dokuz yıl besledin,minnettarım Ama ben kısacık hayatımı size adadım,bunu unutma.. Az sonra öleceğim Nolur üzülme,aklım sende kalmasın Hayat dediğin kısacık işte Ben benimkini yaşadım,bitti.. Biliyorum,daha erkendi Ben de beklemiyordum henüz ölmeyi Ama ölümler hep erken gelirdi di mi? Az sonra öleceğim İçim rahat gidiyorum,yalnız değilsin Tarçın,Mahzun,Beyaz,İpek, Yalar temizlerdim,koynumda uyuturdum hepsini, Üzerlerinde kokum kaldı benden hatıra... Sana bensizliği unutturabilirler mi bilmiyorum Ama onları okşarken de beni hatırla... Az sonra öleceğim Ben sizle çok mutlu yaşadım Ne yatağını,ne yastığını yasaklamadın bana,daha ne olsun.. Ne de sevgini Ne döktüğüm tüyler battı gözüne,ne saçtığım kumlar Beni sevdiğin için seni suçlayanlara hiç aldırmadın.. Beni kimse senin kadar sevemezdi,bunu biliyorum Hatırlıyor musun kucağına geldiğimde okuduğun gazeteni bırakırdın, Ördüğün örgüyü Sigaradan nefret ederdim ben, Sigaranı bile söndürürdün bazen,yeni yaktığın halde.. Ben yatmak için seni beklerdim sabırla, Sen beni göğsüne alırdın sevgiyle. Ne zaman sevgini istesem verdin bana,sakınmadın.. O sıcak geceleri hiç unutmam ben.. Sen de unutma Az sonra öleceğim Sana resimlerden gülümseyeceğim artık Belki bakamayacaksın,için kanayacak gözlerime bakarken Pişmanlıklar yaşayacaksın benden yana, Acabalar,keşkeler Bunu yapma... Beni hepten kaybedeceğini bilseydin kıyamazdın biliyorum Ama acılar içinde ölmemi istemedin sen Doktor amcalara beni teslim ederken korkudan ben titrerken Sen ağlıyordun... Gördüm,en son göz yaşların kaldı aklımda. Bi de telaşın.. Dışarıda yağmur yağıyordu Sen üşüyordun Ben korkuyordum Yapayalnızdık ikimiz, Bir sen vardın kocaman hastanede bi de ben Bir de aramızdaki kocaman sevgi Bir de hissettiğim o kocaman acılar vardı... Ameliyatım bitince yağmur dindi.. Ama acım dinmedi. Bunları üzül diye söylemiyorum, Kader işte, Ne olur kendini suçlama... Sen beni sevdiğinden canımı yaktırttın biliyorum Hiç aklımıza gelmemişti böyle olacağı,artık ağlama... Yoksa hiç kıyar mıydın bana??.. Bir gün kaybolmuştum,hatırlıyorum da Delirecek gibi oluşun,perişanlığın.. Beni bulduğunda sarılmandan anladım kalbindeki yerimi.. Ne çok sevildiğimi bi daha anladım... Yine gidiyorum Ama bu sefer döner diye boşuna umutlanma... Az sonra öleceğim Son kez beni balkona çıkar,günbatımını göster bana.. Pötibör bisküviyi çok severdim,biliyorsun Çayın yanında her bisküvi yediğinde, O vanilya kokusunda Beni hatırla.. Az sonra öleceğim Acı miyavlamalar bırakacağım kulağına son kez,hazır ol.. Belki hatırlamak istemeyeceksin ama Sana veda inlemelerim onlar,bil ve korkma.. Kedilerin vedası öyle olur işte O zaman minik bedenime son kez sarıl,beni sensiz bırakma.. En son sıcaklığın kalsın üşüyen bedenimde Bir de burnumda kokun.. Gittiğim yerde çok ihtiyacım olacak Sımsıcak sarıl bedenime,artık canım yanmaz,korkma.. Az sonra öleceğim Artık hayalinde sev beni, Ben seni orda bekleyeceğim Unutma... Az sonra öleceğim ELVEDA...

merhaba 15 Yıl Önce

yazınızı dikkatlice okudum sayın YEĞİNOĞLU.. ancak hiç bir kelimesine katılmadığımı ifade etmek istiyorum.. ben çocukluğumdada yetişkinliğimdede 1 tane sokak hayvanının beni korkuttuğunu hatırlamıyorum..Allahaşkına napıor sizce bu zavallı hayvanlar sokakta terörmü estiriorlar..hangi hayvan bi insan ona zarar vermeden gidip saldırmıştır..Sizce sokaktaki bu zavallı hayvanlara taş atmak su dökmek tekmelemek normal davranışlarmıdır..Onların canı yokmu onları yüce allah yaratmadımı..ne demek istiyorsunuz yazınızda anlamadım ben..ne yani hepsini belediye toplasın toplu katliyammı uygulasın..rahatlıycakmısınız o zaman hiç vijdanınız sızlamıycakmı? Biliyormusunuz bu konuda söyliycek çok şeyim var ama bu kadarla yetinmek zorunda kalıyorum.. Yazınızda hayvan severleri eleştimişsiniz üzgünüm ama bende sizi hayvan SEVMEDİĞİNİZ için eleştiriyorum.. :) KOLAY GELSİN..

hasmet demirbil 15 Yıl Önce

arıtma tesisi ve çevresi bir zamanlar sulak alanlar projesi olarak mercek altına yatırılmış bir cevre derneğinin eğitim raporlarına konu olmuştuo emekler ve toplantılara ne oldu.arıtmanın çevresi çöplük olarak yazlıkçıların karşısında hangimizin yüzü kızaracak merak ediyorum.Bursa nilifer çayı ve çevresi incelenirse problem çözülür bence aynı sıkıntı burhaniye karıncalı deresi cevresi içinde gündemde olması ğerekir.

halil 15 Yıl Önce

Tabulara bir darbe daha gurur duydum.. Teşekkürler canım

15 Yıl Önce

Bence de bu sokak hayvanları için daha duyarlı olunabilir. Onların da yaşam hakları var tabii ki ama en azından barınaklara gönderilebilirler. Aşıları düzenli olarak kontrol altında tutulup yaptırılabilir.

Melda 15 Yıl Önce

Gençleri kınarken hiç bu açılardan bakmamıştım. Düşüncelerimden utandım.

Volkan Ateş 15 Yıl Önce

Ahkamlar kesen büyük adamlar hiç yorum yapmamış.Ben serseri genç olarak yazmak istedim. Funda abla ben 17 yaşındayım ve sürekli bizi serserilikle suçlayan büyüklerin 3 harekerinden ikisinde bir hata buluyorum. Ya sürekli yalanlar söylüyorlar ya dedikodu yapıyorlar yada insanları aşağılayıp duruyorlar. Siyasi kirliliklerinden bahsetmek istemiyorum bile. Ve senin de dediğin gibi bizi kınıyorlar utanmadan. Onlar kendilerinden utanmalılar bence.

Özkan Timur 15 Yıl Önce

Sizi gönülden kutlarım. Ama bence yazınızda Amerikan özentiliğini de işlemeliydiniz. Belki ayrı bir konu ama bu da büyük sorunlarımızdan biri. Emperyalizmin gizli tırmanışına en çok gençler alet oluyor. Funda hanım daha çok yazı yazmanızı rica ediyorum. Teşekkürler.

15 Yıl Önce

özensiz bir yazı..

Yeliz 15 Yıl Önce

kendinize ait şiirlerinizi okumak isterdik. Yazmıyor musunuz acaba?

G.Y. 15 Yıl Önce

ikinci bir şans verilmelidir evet..herkez hata yapar önemli olan yoldan dönmektir..Ama 2 den fazla şans olmamalı.. :) Biri demişki "herhangi birine bi şans verirsin bu onun hatasıdır,ikinci şansı verirsin belki düzelir,üçüncü şansı da verirsen bu kendi aptallığındır" TEŞEKKÜRLER..

G.Y. 15 Yıl Önce

Şiddetin her türlüsüne karşıyım..bu hayvana veya insana hiç bişekilde farketmez..Şiddete başvuranları normal insan olarak nitelendirmiyorum ve kınıyorum.. TEŞEKKÜRLER..

Ceren 15 Yıl Önce

Harika ve senin tarzın gibi sıradışı olmuş.. Seninle gurur duyuyorum kardeşim..

sedat 15 Yıl Önce

ya siz ailecek gazeteci oldunuz yakında bir gazete çıkartırsıniz helal diyorum başka birşey demiyorum

Kıvılcım 15 Yıl Önce

Çok akıcı bir yazı evet insan olmak böyle birşey gerçekten. Mükemmeliyetçi, benmerkezci kişiliklere nispeten yerinde olmuş. Biraz insanlığımızın tadını çıkarmaya çalışmalıyız.

15 Yıl Önce

Bir babam oluyorum, bir annem oluyorum, onları anladıkça insan oluyorum. Kardeşlerime bakıyorum, şevkati öğreniyorum. Aşka bakıp bağlılığın sıcaklığına sarılıyorum. İşte yaşıyorum. Günleri doldurup, kimi zaman da boş bırakıyorum. Biliyorum, aynı tatlarla da geçse hayat, rüzgar hep aynı yönden esse de. Yağmur bazen az yağsa, her gün bir bebek doğsa, kelebekler bir gün yaşasa, herşey hep aynı, her gün aynı, sürekli aynı olsa da, alternatif yok, işte yaşıyorum. Bu bölüm beni çok duygulandırdı..Ağladım çok hoş bir yazı.. Yüreğine sağlık.

Zeliha 15 Yıl Önce

Hem güldüm hem duygulandım. Yaşadıklarıma bakınca hayatı ne kadar da fazla ciddiye alıyormuşum ben. Kendimi kaskatı etmişim. Doğru diyorsun. Akışına bırakmak lazım. HErşey insanlar için.

Osman 15 Yıl Önce

Hepimiz bir şekilde yaşıyoruz. Önceden karar verilmiş bizim adımıza. Kukla gibiyiz bu ömür dediğimiz yerde. Hoş görmek lazım birbirimizi. Nihayetinde hepimiz insanız. Sanırım bunları anlatmak istemişsiniz. Güzel de anlarmışsınız.

15 Yıl Önce

Kişisine göre değişir. Bazıları iyi niyeti suistimal eder. Onlar ikinci şansı değil ilk şansı bile haketmez. Ama insanların gerçekten pişmanlık duyduklarına ve bir daha aynı yanlışın tekrar etmeyeceğine inanıyorsak ikinci bir şans verilebilir. Tabi bu hatasına göre de değişir :) Örneğin bir kadın yada bir erkek için "aldatılmak" bence affedilmemesi gereken bir hatadır.

Mehmet 15 Yıl Önce

Gerçekten de istifa etse iyi olur diye düşünüyorum.

g.y 15 Yıl Önce

Yazınızı beğenerek okudum öncelikle teşekkür ediyorum Yaşadığımız hayata dair güzel tespitler..yazınız bana "Nietzsche" nin dizelerini hatırlattı.. "Öyle bir hayat yaşadım ki, Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymişki zaman, Hep acele etmem bundan, anladım8230;" SAYGILAR KOLAY GELSİN..

mustafa 15 Yıl Önce

elinize saglık cok yerinde yazmışsınız

tuna 15 Yıl Önce

harika bir yazı ya çok hoşuma gitti.

İlter 15 Yıl Önce

çok güzel bir yazı ve oldukça iyi yorumlar almış. Bende iyi birşeylr yazmk istirum ama inan sen herşeyi yazmışsın zaten. Hafızama dar gelen cümleler kurmuşsun. Eline sağlık.

yasar 15 Yıl Önce

harika yazılarınızın devamını istiyoruz

yasar 15 Yıl Önce

genç yazarların yetişmesi ne kadar iyi bir şey başarılar dilerim

togor 15 Yıl Önce

yaziniza katiliyorum ve destekliyorum. Bana soylermisiniz edremitte hangi partinin ilce baskani adam gibi adam, bugune kadar siyasete iliskin ne gibi basarilari olmus, hangisi edremit icin edremit vatandasi icin yeniliklerle gelismelerle adini duyurmus. Delegeler, mhp nin basina insaat ustasini, chp liler tuncay kiliicin altinda hep ezik kalmis gazete demecleri sacmaliklarla dolu soylediklerinin bir avukatin agzindan cikacagina ihtimal verilmeyen, dsp birzamanlar taksi soforunu, akp de universite mezunu olmakla yetinmis kendini gelistirememis iki kelimeyi biraraya getircem diye ecel terleri doken, meclis toplantilarina kocamannn gobegini sergileyen tsortle gelen, vizyonsuz, sorsaniz icerisinde bulundugui partinin ideolojisini bile bilemiycek kapasitede BASKANLAR secmis. Tuncay Kilic davranislariyla,konusmalariyla, liderlik vasfiyla belediye baskanligini hakeden tek insandi ve o yuzden kazandi. Emin olun, tuncay kilicin karsinsinda ayni nitelikte liderlik vasfi tasiyan konusmalariyla insanlari etkileyen biri olsaydi Tuncay Kilicin iside zordu. Neden biliyomusunuz, Mhp nin icerisinde Tuncay Kilic tan baska elle tutulur 1 2 insan var suan. Hepsi demiyorum ama yuzde doksani 80 li yillardaki siyaset anlayisi ile hizmet verilecgine inaniyo, kendilerin yetki verildiginde kopek misali etrafa sariyolar. Tuncay kilic baskanlik icin Cennet ayaginda konusma yaparken, insaat ustasi Ilce Baskanimiz, Tuncay Kilic in dibinde kameralarin halkin ve gazetecilerin karsisinda tutture tutture sigara iciyo ve birkiside sormuyo ya sen nasil suanda sigara iciyosun be adam sen Ataturkmusun diye. Ama yinede herseye ragmen 2 senelik insaat teknikerligi bolumunden mezun olmus olan Yunus Bozbey tarafindan yonetilmeyi kendime hic yediremiyodum ve suan huzurluyum amerikada master yapan biri olarak, secilemediginde cok sevindim., Dusunsenize, adam ullusal tv kanalina cikiyo zorla sunucu konusturuyo, bu kadar sefil ve rezil bir sekilde edremite, bana ve size liderlik yapmaya calisiyodu, Cok iyi oldu, yunus bozbeyi ancak Ufuk gibi genc yasina ragmen gobegiyle kendine dikkat etmedigi gibi vatandasinin hakkina da dikkat etmeyen, vatandaslarinin hak ettigi degeri anlayamayan ve yoneticilik etiklerinin farkina varamayan zavallilar arar, AHH, edremit ahh, kurmay subaylar, generaller, professorler yetistiren Edremit, sen ne dedigini neye hizmet ettigini bilmeyen insanlar icin siyasetin deneme tahtasi oldun, inaniyorum ki seni ulusal ve uluslararasi duzeyde hakettigin konuma ulastiracak sana yakisir baskanlar seninle bir gun olucak.

EROL DOLU 15 Yıl Önce

Siizn bu yazınızı okuduğum zaman daha önce geçtiğim bu yolu hatırladım. Gerçekten Aliağayı geçtikten sonra Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve az ileride Akçay beldesi denize parelel gidiyor. Çanakkale yolundan Kaz dağlarına sarmadan önce deniz kenarından giden yol gerçekten çok güzel. Burhaniyeye özel yer vermişsiniz. Bu yazıyı okuduğum zaman buradan geçtiğim zamanalrı hatırladım. En son 2008 Ekim Ayında yurt dışından gelirken geçmiştim bu yldan Edremitte durduk ve yol kenarında bulunan Zeytinyaı kooperatifden Zeytin yağı almıştık. Çok da güzelmiş. 18/06/2009 Erol DOLU Gazeteci-Köşe Yazarı

haloturka@msn.com 15 Yıl Önce

Bu insanlar ne yapsın Seçim ile yeni dönemde daha iyi bir düzen bekleyen belediye çalışanları ve Edremit halkı beklediklerini henüz bulabilmiş değiller. Muhteşem bir ego ile yarım kalan işlerini tamamlamaya çalışan, Su şehrinin Belediyesine sembolik ücretlerle devredilmiş olan gayrimenkulleri hırsla geriye almaya çalışan TK hizmet yapıyor görünsede bu hizmetleri yapan alın teri akıtan çalışanlarının maaşlarını dedikodulara göre şirketlerle arasında olan sürtüşmeden dolayı ödemiyor. Albayrak temizlik ve Özgörkem park bahçeler şirketlerinde yaklaşık 4 aydır maaşlarını alamayan çalışanlar evlerine bırakın ellerinde poşetlerle gitmeyi ekmek götüremiyor olmalarından, eşlerinin ve çocuklarının yüzlerine bakamıyor olmalarından yakınıyor. Hak ve Hukuk8217;tan altını çizerek şiddetle bahseden belediye başkanı TK göreve geldiği Nisan ayı başından beri bu sorunlar için bir çözüm üretebilmiş değil. Bu durumda elleri bağlı olan çalışanların sosyolojik durumlarının yanı sıra psikolojik durumları da alt üst olmuş durumda yıldırma yoluyla işlerinden olan eski belediye çalışanları yerine alınan vasıfsız insanlara maaşları asgari ücretin üstünde sektirmeden yatarken bu insanların ayakta kalmaları nasıl bekleniyor anlayamıyorum. Bu satırların yapıcı olmasını diliyorum.

Halil 15 Yıl Önce

Bu yazı içinde bulunduğumuz ortama çok uygun güzel bir yazı. Bir damla başkaldırı diliyoruz. Sürü psikolojisinden kurtulun artık. İlkelerine sadece lafta bağlı olduğumuz Atamızın dediği gibi muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda fazlasıyla mevcut..

sevgi 15 Yıl Önce

adımın saklı kalamaısı dileğiyle... sevgili uğur abi size birşey sormak istiyorum ... EDBEL şt.ne ait 10 KZ 453 palaklı araç kişye özel mi yoksa sadece EDBEL şt . ne mi ait .neden sordunuz derseniz şt.in çalışanı bu aracı özel ev gezmelerinde kullanıyor çok yakından tanıdığım için kullananları size bunu sorma ihtiaycı hissettim . bildiğim kadarıyla bu şt . e ait bir araç peki şahıs bunu gece ve kendi şahsi işlerinde kullanbilirmi?bu şahı edremit belediyesinin çalışanı bunun cevabını sakıncası yoksa öğrenebşilirmiyim...... yoruma gelinse ellerinize sağlık öylesine güzel işlemişsiniz ki özenti konusunu tebrik ederim

Fotoğraf Sevgisi 15 Yıl Önce

Sevgili Haşmet DEMİRBİL sizleri seven kadar sevmeyende olabilir saygı duyarım ama şu gerçek keşke onlarda sizin kadar körfezde fotoğraf konusunda faydalı olabilseler oturdukları yerden ahkam kesmek kolay onlara soruyorum fotoğrafçılık konusunda siz ne yaptınız. SAYGILARIMLA

ender 15 Yıl Önce

bizler doğuştan koyun gibi yaşamaya alıştırılıyoruz. Canımız yanarak yaşamı tanımayı değil büyüklerimizin tecrübeleriyle ufacık yanlışları bile yapamadan büyüyoruz. Bunun sonucunda da doğal olarak geniş dünyada dar kalıplara kapalı olarak ve bir takım insanların esareti aldında yaşamımızı sürdürüp gidiyoruz. Belki de biraz başkaldırıyı kendimiz istemiyoruz. Çünkü biz çobansız asla yaşayamayız.

eylem 15 Yıl Önce

gereksiz

Emre 15 Yıl Önce

Ben size katılmıyorum. Her insan işine geldiği gibi sürdürür yaşamını. Kendinde o gücü bulanlar daha iyi şartlar için savaşır o gücü bulamayanlar da monoton hayatı benimseyip devam eder. Siz herkesten başkaldırı beklemişsiniz ama unutmayın ki en kötü işi yapanlara bile ihtiyaç var bu hayatta. Ezilmesi gerekenler ezilmelidir

Galip Sertaç 15 Yıl Önce

emre bey siz anlaşılan emperyalizm yanlısı bencil bir insansınız Üzgünüm ama sizin gibi zihniyetler oldukça biz asla bir adım ileri bile gidemeyiz. funda hanım bireysel gelişimden kendimize saygımızın güçlenmesi gerektiğini anlatmaya çalışıken siz güçlüler güçlü olmaya devam etsin diğerleri kullanılmaya devam etsin diyorsunuz. Siz mutlaka suretle kapitalizmin oğullarından birisiniz Yazıklar olsun sizin gibi zihniyetlere..

İbrahim Kasım 15 Yıl Önce

yazılarınıza her okuduğumda hayran kalıyorum. Olaylara bakış açınız ve duyarlılığınız insanı etkiliyor. Üstelikte bu genç yaşta bu olgun fikirler herkesin harcı değildir. Umarım erken yorulmazsınız.. Başarılı yazılarınızın devamını bekliyoruz.

emre 15 Yıl Önce

abla harika yazmışsın elrinden dedt görmesin güzel yazmışsın abla seni yazılırını okuyorum

EROL DOLU 15 Yıl Önce

Ceren hanım, Gazetecilikle ilgili bu yazınızı okudum ve çok beğendim. Düşüncemiz ne olursa olsun, gazeteci doğruyu yazmak zorunda olmak zorundadır. Uğur MUMCULAR buna en iyi örmektir. Sayın Emin Çölaşannın VURULDUK EY HALKIM UNUTMA BİZİ kitabı Türk basınında her şeyi daha iyi anlatıyor. Umarım bu kitabı okumuştursunuz. Saygılarımla 11/07/2009 Muğla / FETHİYEden EROL DOLU Gazeteci-Köşe Yazarı

Ferhan 15 Yıl Önce

Ceren Hanım gerçekten çok güzel ifade etmişsiniz.Adeta okurken yaşıyorsunuz. Çok beğendim.

Ayşegül 15 Yıl Önce

Sizinle aynı fikirdeyim ama çok alınganlık kokon bir yazı kaleme almışşınız insan her zaman karşıdan beklememeli birazda kendisi fedakarlık göstermeli diye düşünüyorum

G.Y 15 Yıl Önce

Günümüzde malesef her şey yokolduğu gibi dostluk kavramınıda yitirmiş bulunmaktayız ki bu çok acı.. sizi anlıyorum ince düşünen nazik ve kırılgansınız verdiğiniz değer karşısında aldığınız tepki sinirinizi bozuyor..sizi anlıyorum dedim çünkü aynı şeyleri bende yaşayabiliyorum,herkes yaşıyordur ama biz ve bizim gibi insanlar malesef "gamsız" olamıyoruz...Öyle bir zamanda yaşıyoruzki kimse kendinden başkasına güvenmiyor,bencil oluyoruz ve yine malesefki evlatlarımızı öyle yetiştiriyoruz..BU BÖYLE GİDER.. Bizler türümüzün son örnekleriyiz anlıycanız.. :D:D kolay gelsin..

15 Yıl Önce

Funda 15 Yıl Önce

)Eline geçen üç kuruşluk maaşla tüm imkanlarını zorlayarak evladını üniversitede okutan bir baba) EN AZINDAN BABASI VARMIŞ ÇOCUĞUN YANINDA YADA BABASNIN ÇOCUĞU YANINDAYIMIŞ. BEN ÜNİVERSİTE OKURKEN BABAMIN UMRUNDA BİLE DEĞİLDİ. İnsan bazen elindekilerle mutlu olmayı becerebilmeli. Ama haklısın yazın buralar hiç çekilmiyor.

cerenn 15 Yıl Önce

canım kardeşim. Keşke bütün bu yazdıklarının yaşanmadığı bir dünyada, başka bir zaman diliminde yaşıyor olsaydık...Ama yine de karamsar olma Hayatta güzel şeyler de oluyor... Yazıların harika ve sen insanlığın sesi olarak farkında olmasan da arkanda büyük bi kitleyi temsil ediyosun. Yüreğine ve kalemine sağlık...

sevgi 15 Yıl Önce

yazdığın her yazıyı beğenerek okuyorum ellerine vede kalemine sağlık yine döktürmüşsün maşallah uamrım sende yazındaki gibi bastonlu halinde bile yazarsın da bizleri mahrum bırakmazsın yazılarından....ancakkkk..bu gece altınkum mevkiinde sahile indim çay bahçesine oturdum ve su istedim kii kazdağlarının dibindeyiz bana şişe su getirdi .. bu ne diye sorduğumda böyle abla 3 yıldır böyle satıryoruz sürahi su yok dedi . şaşırdımki pazar günü daha sürahiyle aynı yerde su içtim inkar ediyor ... umarım ilgilenirsinz.... saygılar.....

GÜL UĞUR 15 Yıl Önce

MERHABA; Gazetenizi ve tüm yazılarınızı sürekli takip ediyorum.Tüm ekibin biz halka doğru,dürüst,tarafsız ve doğru haber hazırlayabilmek için canla başla çalıştığını düşünüyorum.Halka doğru hizmet verme düşüncesinin bilincinde olmanız bizleri daha da mutlu ediyor.Bu çizgiden hiç dışarı çıkmamanızı temenni ederim.Ayrıca sayın Emrah Erdoğan ın akıcı ve doğru yazılarını tebrik ediyorum.Her zaman bu gazetecilik yolunda halkın sesi olmaya devam etmenizi dilerim. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM İYİ ÇALIŞMALAR

ayşe 15 Yıl Önce

sevgili Emrah kardeşim Ufuk Dolgunun bir kukla olduğunu yenimi farkettiniz.seçildiği günden beri ipleri birilerinin ellerinde.Siz gazetecisiniz iyi bilirsiniz hangi şartlarda neden seçildiğini.Ufuk özünde çok iyi bir çocuk ama ilçe başkanlığını taşıyacak kadar siyaset bilmiyor. tabiiki birileri onun adına açıklama da yapar karalarda alır.Tuncay Kılıç gibi çekirdekten yetişmiş bir siyasetçiye vede bir avukata muhalefet yapacak güçte bir ilçe başkanı olamaz asla.

saniye güven 15 Yıl Önce

sayın Emrah Aydoğan sizi yetiştiştiren Ahmet Ertan gerçekten iki camiayıda iyi tanır.Çünkü iyi bir gazeteci iyide bir gözlemcidir.Kendisini kadın kolları başkanlığı yaptığım dönemden iyi tanırım ve takdir ederim.Asla yalakalık yapmaz,basınım diye ukalalık yapmaz adam gibi gazetecidir.Kendisine ve size buradan selamlarımı gönderiyorum

umut pulat 15 Yıl Önce

teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

togor 15 Yıl Önce

Yazmis oldugunuz yazilarin kime ne ogreticiligi ve faydasi var anlamiyorum, ulusal basindan alip yourmlayip yapistiriyosun, yapmis oldugunuz is cok cok basit, size degil aslinda size para veren insanda kabahat. Edremitte neler olup bitiyo, vatandasin derdi ne, nelerin gerceklesmesini bekliyo, sizden beklentileri ne, cikin bi dolas be adam, oturdugun yerden atip salliyosun, ne imla kilavuzu ya yazim kurali herseyi ihmal ediyosun, senin yazilarini okuyan okuruna saygi duy yeter artik ya seni gormek istemiyoruz edremitin yerel medyasinda.

aleittin aydın 15 Yıl Önce

ceren hanım yazılarınızı okuyorum..gerçekten mükemmel bir yazı yazmışsınız..sizi tebrik ediyorum.başarılarınızın devamını dilerim

togor 15 Yıl Önce

Bu yaziya harika diyenlere cevaben, Yazarimiz, ozellikle kelime tekrarina hic dikkat etmemis, son paragrafda tam 5 tane nefes kelimesi kullanmis, virgullerin nerede nasil kullanilmasi gerektigini ogrenemis, ozellikle son paragraf hic anlasilir degil, sadelik yok, karmakarisik, anlamak icin 4 5 kez okumak lazim, lutfen bu siteye yorum bolumunu acan arkadasim, olumsuz gorusleride bu formda inceleme firsati verinki, korfez yazarlamiz biraz daha dikkatli ve ozverili yazi yazsinlar, okurken gercekten uzuluyorum.

Kadir TÜMER 15 Yıl Önce

Sayın Eylem hanim; herkesin fikirlerine saygimiz sonsuz. Elestirilmekte acik olmakta bizim anlayisimizin en temel unsuru. Bizi burada var eden önemli sebeplerden. Mutlaka size göre yazıda, içerikte gereksiz unsurlar görmüş olabilirsiniz ama biz isterdik ki; bunları bizimle, okuyucularla paylaşmış olsaydınız. Yazının gereksizliğini bize anlatmış olsaydınız ve eksiklerimizi, hatalarımızı bir okuyucu gözüyle aktarmış olsaydınız, sonraki yazılarımızda karşınıza bu şekilde çıkmaz, daha önemli konularla huzurunuzda olurduk. Muhakkak ki, bizler yazılarımızda ele aldığımız konularda yaşamın insanlar üzerindeki etkilerini daha aktif gözlemleyerek onlardan pay çıkarmayı ve bunları da kamu oyu ile paylaşmayı istiyoruz. Bunu yaparken de elbet sizlerin düşünceleri ışığı altında aydınlanıyoruz. Teşekkür ederim.

yaşar 15 Yıl Önce

İnsanların birşeyler paylaşması ne güzel sen de düşüncelerini bir toplumla paylaşıp birşeyler veriyorsun ama herkesin anlaması mümkün degil çünki bu insanlar virgül ve noktalarla meşkül yazılarının devamını diliyorum Başarılar

yaşar 15 Yıl Önce

Yazılarını okuyorum devamını dilerim

ahmet kara 14 Yıl Önce

güzel bir yazı ve açıklama

Nizam 14 Yıl Önce

Aslında bana fazlasıyla yabancı bir konu ama yeni birşeyler öğrenmiş oldum. Yazınız yabancı terimlere fazla yer verdiği için bazı kelimeleri sözlükten araştırmak zorunda kaldım ama bu da ezberci yanımı zorlayıp araştırmacı yönümü tetikledi. Ellerinize sağlık. Yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum ancak fazla aralıklı yazıyorsunuz. İyi günler dilerim.

Ayfer 14 Yıl Önce

Çok beğendim yazınızı körfezde sizin gibi bilgili gençlerin olması gelecek açısından bana umut veriyor. Tebrik ederim. Güzel mesajlar içeren olumlu bir deneme.

alparslan 14 Yıl Önce

güzel yazı bize biraz yabancı geliyor bu tarzlar ama gençler hemencecik yaşamaya başlıyor adaptasyon onlarda daha yüksek olduğu için uyum göstermeleri zor olmuyor özellikle ergenlik dönemini biraz bunalımlı geçirenler daha da yatkın oluyor böyle eyilimlere..

Funda 14 Yıl Önce

Ne yazık ki herkes senin kadar duyarlı değil.. Umarım bu içten seslenişin gerekli kişilere ulaşır.

Hakan Yüksel 14 Yıl Önce

çok hoş gerçekten. Şaşırdım bu tür bir açıklamayla karşılaşınca. Diğer yazılarınızı da okudum da, genç yaşınıza rağmen kendinize bir misyon yüklenmişsiniz anlaşılan. Bu zamanında sizi anlamamış olanlara bir tür sitem mi acaba? Ben öğretmenim. Felsefe öğretmeni. Öğrencilerimizin çoğu bu yaşlarda kavranamaz hallerde bulunabiliyorlar elbette. Bu imajı uygulayan çok sayıda öğrencim var yazınızı onlara okumayı düşünüyorum. Başarılar.

faik 14 Yıl Önce

güzel bir yazı

Özkan 14 Yıl Önce

heheh çok güzel bir yazı gerçekten bu kadar iyi anlatılabilirdi. Bu da Amerikanın oyunu işte bizim kızda bir anlasa

14 Yıl Önce

gamze 14 Yıl Önce

Daha sık yazılarınızı bekliyoruz.

Kadir 14 Yıl Önce

Gerçek olan tek şey ölümdür. Hayatla barışık olmak yada kaderci olmak faydasız bence. Nasılsa ölücez.

"cadı" 14 Yıl Önce

Yazdıklarını okurken insanın kafasında o kadar çok şey canlanıyorki; bu canlandırmaların sebebi seninde dediğin gibi galiba bazı şeylerin özlemi olsa gerek diye düşünüyorum... hani demişin ya "gülümsemeler bulaşıcıdır ona da bulaştırın" diye insanın sevdiği kişiyle ilgili amacı bu olmalıdır, o ağladığında ağlamalı,o güldüğünde gülmeli, onun canından bi can olmalı... nice sevgi ve aşk dolu günlere.....

K.Ceren Hereser 14 Yıl Önce

Bu yazınızı okuyunca o kadar çok duygulandım ki, bunu tarif etmek çok zor. Bizlere herşey şu an adeta altın tepside sunuluyor.. Esas onlar çekiyor hayatın yükünü.. Ve buna rağmen bizler hala mutsuzuz.. Şükretmeliyiz halimize ve elimiz kolumuz bağlı oturmamalıyız. Onların kaderi, bizim de kaderimiz olabilirdi.. Yardımlaşmalıyız her konuda..

Tulu 14 Yıl Önce

Güzel bir yazı

Funda Demirkaya 14 Yıl Önce

YAzın gerçekten çok güzel canım kardeşim insanı hayata karşı umutlandırıyor. Ama ben ne zaman tanımadığım birine selam versem onu yiyecekmişim gibi bakıp yadırgıyor. Öyle filmlerdeki gibi olmuyor yani :D

Sıdıka Yaşar 14 Yıl Önce

Allah Rahmet eylesin...Bizlerinde ferasetini artırsın inşallah..

djemre 14 Yıl Önce

hakikaten doğru söylüyor

Togor 14 Yıl Önce

Sayin Ugur Tariman bey ekmegin 70 kurus olmasi konusunda nerdeyse ayda bir elestiri yapiyosunuz, size tavsiyem 1 kilo un alin ekmek yapin 1 kilo ekmekten 4 adet ekmek cikar, un fiyatinin uzerine, un fiyatinin yuzde 25 i iscilik, yuzde 5 sigorta, bedellerini ekleyin, mazotu, elektrigi odunu poseti kirayi stopaji amortismani eklemeyin , ve bakin bakalim 1 ekmek kac paraya geldi, daha sonra elestirilerinizi bu kriterleri degerlendirerek yapin, burasi izmir istanbul ankara degil, 50000 kisilik edremitte 30 tane firin var, olcek ekonomisinden yani surumden kazanma diye bir olay yok, belediye iki kez ucuz ekmek yapmaya calisti sehrin 12 yerine bufe koydu niye islemedi acaba belediye yetkilileriyle konustunuzmu, acaba edremitte ki firincilarin her uncuya mayaciya devlete nekadar borcu var, ne kadar birikim yapiyolar hic sordunuzmu, masa basindan tahmin yapmasi kolay,eger ekmek zaten degerinin cok ustunde satiliyo olsa, bu fiyatta kalmaz cunku arz fazla, fiyat duser suanki fiyat maliyete cok yakin oldugu icin firin bolluguna ragmen fiyat dusmuyo niye sizce? Lutfen artik firincilarla ugrasmayi birakin arastirma yapin gozlemleyin sonra kosenizde firincilari elestirin., birsey bilmeden arastirmadan degerlendirmeden edremitteki firincilari gunah kecisi ilan ettiniz, yaptiginiz etikmi sizce? Siz ekmekcileri fiyatla degil vermis oldukalri hizmetle elestirin, cevreye insan sagligina ne kadar duyarli hizmet veriyolar oancak oacidan goruslerinizi bildirebilirsiniz, monopolist bir sekilde degilde bireysel olarak sik sik rekabetin yasandigi sektorde faaliyet gosteren firinlarin fiyatlarini acaba ortak mi veya kuruma baski yoluyla mi yapildigini arastirin, yani sadece gazeteci degil biraz arastirmaci olun lutfen.

duygu 14 Yıl Önce

süper bi yazı olmuş sonuna kadar katılıyorum destekliyorum yeter ya açın önümüzü...

cemil 14 Yıl Önce

uğur abi bir sen anket yapsana aşağılarda bi doğruları gör bi aşa sen köşe yazarısın sana lafımız yok doğruyu bulan adamsın sen

ceren 14 Yıl Önce

Sevgili kardeşim, yazını okurken, inan ki sinirlerim tepeme çıktı... Başlangıçtan son noktana kadar haklısın.. Eğer bir insan verimli olamayıyorsa, ya da verimli olamayacak yaşı aşmışsa mutlaka denetlenmeli ve sonsuz istirahat verilmeli.. Bu kadar işsizlik boşuna oluşmuyor.. Bir daha böyle bir aksilik yaşamaman umuduyla...

manav Osman 14 Yıl Önce

Funda Hanım sitem ediyorsunuz sanırım ama öyle insanlar sizin yazınızı nereden görüp okusunlar ki. Kendinizi boş yere üzmeyin. Hayatta vurdum duymaz olmazsanız çabuk yorulursunuz.

Funda Demirkaya 14 Yıl Önce

Helal olsun ablacım yaa süper yazmışsın. Bak 7 aydır eleman arıyoruz ben bu işi yaparım diyen bir allahın kulu çıkmadı daha. Çünkü, herkes kolay iş arıyor söylediğin gibi..

ceren 14 Yıl Önce

Kardeşim Emre.. Aşık Veyselin çok güzel şiirini yayınlayarak, farklı bir esinti yarattın... Eline sağlık..

serkan mermerkaya 14 Yıl Önce

birkaç tane kendini bilmez için genelleme yapmayalım bence.işini dört dörtlük yapan bir çok orta yaş üzeri memurumuz var.bu arada sadece hırsızmı suçlu evsahibinin hiçmi suçu yok.vatandaş olarakta gereksiz yere kamu kurumlarını o kadar meşgul ediyoruzki bide madalyonun o yüzüne bakmak lazım değilmi..........

Funda 14 Yıl Önce

Emrecim her zamanki gibi geniş duygu dünyandan ılık bir esinti gibi Aşık Veyselin bu şiirini ekranımıza düşürdün. Zaman ayırdığın için teşekkürler. Keyifle okuduk.

Özkan 14 Yıl Önce

Madalyonun iki yüzü var evet ancak hanımefendinin anlattıklarına bakarsak daha ilk konuşmaya başladıkları andan itibaren memur gereksiz bir asabiyetle karşılık vermiş. Benim başıma da geliyor böyle durumlar. İnsanı köpek gibi azarlayıp aşağılamayı huy haline getirmişler. Biz de yüzlerce insanla uğraşıyoruz ama asla onlar gibi olmadık.

Nurcan Güler 14 Yıl Önce

insanın sinirleri bozuluyor gerçekten. Bu durumu her 10 kişiden 7si yaşamıştır kesin. Hastanede, postanede, belediyede..:) Klasik durumlar bunlar.

babadan nasihat 14 Yıl Önce

olası bir ihtimali gözardı edip bu kadar saygısızca lutufkar olmanıza bir anlam değil, ehemmiyet vermek bile yersiz..unutma sende anne babanı küçük bir kızıydın, bugun buyudun çalısıyorsuni yarın sende aynen o dediklerin gibi yası 40 uzeri insanların sıfatına gireceksin, belkide seni şimdilik 5-6 yıl kurtarıyor, ama bu kadar sene insanlara moruk, ihtiyar yada herhangi bir baska sıfatlar takmana yakısmaz..bak gencecik bir kızsın, belkide yuregin pırıl pırıl parlıyor, ama bu yazdıkların inanki camın ardından baktıgını gosteriyor. sen yarın sokagada cıkamazsınn moruklar arasında olmanı kendine yakıstıramazsın.. sunu unutma sakın sakın edemiyeceğin bir seyin içinde olma..senin yerine olsaydım o memurlara tatlı dilimle oyle guzel bir derse verirdimki özürleri bile bir işe yaramazdı. ve sanada bu söylemlerin yakışmamış. küÇÜK insanlar gibi değil büYÜK insanlar gibi erdemli ol.. belki bu seni dahada olgun yapacaktır. babadan sana kısada olsa bir nasihat..

Bülent 14 Yıl Önce

Baba nasihati veren beyfendiye katılmıyorum. İşlerine gelince büyükler hep derler ki büyükler sevecek ki küçükler saygı duyacak. Moruk diye böyle kendini bişey zanneden insanlara denir. Funda kardeşimi çok iyi tanırım. O ufacık çocuğa bile saygı duyar. Otobüste düşmesin diye ilkokul öğrencisine yer verdiği günleri bilirim ben. Bende hep aynı şeyleri yapıyorum postanede. Günaydın demekten aciz insanlar var. Gençler bu zihniyetler yüzünden saygısız durumuna düşüyor. Saçmalamayın artık

Sevgi K. 14 Yıl Önce

(Baba Nasihatini Yazan Kişi) Siz postanede mi çalışıyorsunuz ?? :)))) Yaşlılara saygımız sonsuz elbette. Yazıda zaten bütün yaşlılara moruk denilmiyor ki. Bence siz biraz geniş açıyla bakın olaya. Anlamaya çalışın. Funda hanıma yerden göğe kadar hak veriyorum.

ceren 14 Yıl Önce

Emre kardeşim. Ahmet Selçuk İlkanın güzel şiiri ruhumuzda hoş bir etki bırakıyor.. Duygusallığın tükenmeye başladığı yerde başlangıç noktası gibi adeta.. Eline sağlık..

40 Yaşında Bir Anne.. 14 Yıl Önce

Baba nasihati veren kişi olayı saptırmışş.. Yada okuduklarını anlamamışş.. Yazıda bütün yaşlılara laf söylenmiyor. Bir kaç kendini bilmezden bahsediyor. Ki bu kişileri hepimiz biliyoruz. Saygıdan bahsederken yine yaşı küçük diye funda hanım saygısız olmuş. O kadar güzel bir anlatımdan sonra yine bu dar zihniyetle yorumlanması gülünç doğrusu..

Babaya Nasihat 14 Yıl Önce

Şimdi erdemlilikler, olgunluklar falan tamam anladık onları saten bir ömür onları söyleyip durdunuz. Ama size erdemlilik düştüğünde neden gereğini yerine getirmezde bir aksi seda yükselince bla bla konuşmaya başlarsınız. bizde ona bir anlam değil, ehemmiyet bile veremiyoruz.

Radikal Tasarım 14 Yıl Önce

çok güzel bir şiir emre teşekkürler.

Hakan 14 Yıl Önce

Resetlemek yetmez format atmamız lazım :)

Serap 14 Yıl Önce

Yazının ardından böyle bir yasa çıkacak olması senin şansın olsa gerek. Fikirlerini destekler nitelikte bir yasayı devletten görmek iyi gelmiştir sana..İsabetli bir yazı olduğunu anlamış olduk.

cadı 14 Yıl Önce

Tebrik ediyorum çok güzel ve yerinde bi konuya değinmişsin. Dediklerin çok doğru,böyle insanlarla çalışmakta bir hayli zor,bahsettiğin bu insanların çalışma prensibi ben yapmayayım,ben etmeyeyim, ben yorulmayım ama az para da almıyım. hani derlerya ne kadar ekmek, o kadar köfte ilk önce aldığın paranın hakkını vermelisin arkadaş. ortalık işsiz kaynıyor, her yerde eleman aranıyor diye ilan var. Ama; İNSANLAR İŞ ARAMIYOR Kİ (-KOLAY İŞ-) ARIYOR....

gizli yara 14 Yıl Önce

gerçekten hoş bir yazı olmuş insan geçmişe bakınca ne kadar çabuk yaşlandığını zamanın ne çabuk geçtiğini anlamıyor yapamadıkları ile hayıflanıyor galiba fırsatları elimiz ile tepiyoruz saygılar

ahmet 14 Yıl Önce

İş işçinin elinden çıktımı iş gibi gereksizin elinden çıktımı pis gibi olur, İşi yapmak yada yapamamak gönülle alakalıdır işe gönül verenin yaptığı iş ile iş olsun diye yapanın arasındaki farkı kundaktaki görür.

Mustafa ÖNOL 14 Yıl Önce

Sayın Haşmet DEMİRBİL: Sizi KOCA SEYİT HAVA LİMANI öneriniz nedeniyle candan kutluyorum. Belediyeler arasında paylaşılamayan bu isim konusunda, izin verirseniz tarafsız görüşümü bildirmek istiyorum. Aslında isim pek önemli değil ama, ortaya fırsat çıkmışken Körfez belediyelerinin Koca Seyit Hava Limanı adında ittifak etmeleri benim inancıma göre de en doğru çözüm olarak ortada durmaktadır. Hava Limanı ya da Hava Meydanlarına isim verilmesi konusunda bağlayıcı her hangi bir kural yoktur ama, dünyada geçerli olan bir uygulama mevcuttur ve o da şudur: Özellikle uçak ve yıolcu trafiği yoğun, önemli Hava Limanlarına ülkenin veya bölgede önemli kabul edilen değerli şahsiyetlerin isimleri verilmektedir. Örneğin; Charles De Gaul Hava Limanı, Jhon F. Kennedy Hava Limanı, Atatürk Hava Limanı, Adnan Menderes Hava Limanı, Ankara Esenboğa Hava Limanı vb. gibi... Ayrıca belirtmekte yarar var ki; Hava Liman/Meydanı sınırları içinde bulunduğu yerleşim birimine cüzi de olsa belirli bir vergi ödemektedir. Devamlı Hava Limanının getireceği avantajlar öne çıkarılyor ama, bu madalyonun bir de arka yüzü vardır ve öncelikli olanları şunlardır: a- Hava Limanının Edremit şehrine çok yakın konuşlandırılmış olması, b- Hava trafiğinin artışıyla orantılı çevrede oluşacak ses kirliliği, c- Yine trafiğin artışına bağlı olarak, uçakların salacakları aşırı karbon gazının zamanla dünyaca ünlü Kaz Dağlarının oksijen deposu olma özelliğini kaybetme riskinin mevcudiyeti, Hava Limanının isminden daha öncelikli konular değil midir?.. Ülkemizin turistik bölgelerinde mevcut Hava Limanlarının konumunu incelersek şöyle bir tablo ortaya çıkmaktadır: Antalya Hava Limanı, Dalaman Hava Limanı, Bodrum/Milas Hava Limanı, Çardak Hava Limanı... Bunların hepsi de turistik şehir ya da bölgelerden en az 30-40-50 kilometre uzakta konuşlandırılmışlardır. Bunun nedeni ise, turistlerin uçak gürültüsünden uzak kalmayı tercih etmelerinden ibarettir... Hoşça kalınıız.

emre 14 Yıl Önce

şiir tam vurgulu olmuş ama öylesinne bide aşk şiiri yazacam haftaya onlarırda okursunuz değer site izliyicileri hadi kolay gelsin

h.kacar 14 Yıl Önce

dünya o kadar kücülüyo ki anne yavrusunu terk ediyosa kanunların caresiz kaldığı zevk uğruna kan döküldüğü ahlak ve değerlerin yok olduğu bu düzenmi yoksa dünya yaşamına en başa dönüşmü

Mektepli Gazeteci 14 Yıl Önce

Gazetecilik bu kadar basit mi ? Gençler boşuna üniversitede gazetecilik öğrenimi görüyor. Haber yazım tekniklerini bilmeyen vatandaş nasıl yazacak haberi onu da anlamadım. Yerel basının durumu çok kötü. Umarım düzelir.

cadı 14 Yıl Önce

her zaman olduğu gibi bir güzel yazı daha yazmışsın, ellerine sağlık, insan yazdıklarını okurken sanki o anları yaşıyor, yazdığın güzel satırları okurken sanki yağmurun altında dolaşıyor gibi hissettim kendimi, bana bu güzel hissi verdiğin için teşekkürler... bazı yerlerde o kadar güzel anlatımlarda bulunmuşsun ki insanın çıkıp yağan yağmurda dolaşası geliyor.. bu kadar güzeliği bana yaşattığın için teşekkür ederim... sevgiler........

hasmet demirbil 13 Yıl Önce

kezban kardeş.günlük basın yazıları,manşet kavgaları carkında öğütülürken,Kerime Nadir duygu romanlarını kıskandıracak incelikle ince ruhlu bir yazın icin teşekkürler.lütfen yazmaya devam.sayğılar

13 Yıl Önce

KIZILKEÇİLİ KÖYÜ CEMİL TEMEL MAHAHLLESİ AKÇAYA GEÇTİ İHTİYAR HEYETİNDEN3 AZA SI BURADA OTORUYOR BUNLARIN AZALIĞI DÜŞMÜYORMU

Hamit NURAY 13 Yıl Önce

Değerli kardeşim kışı sanal yaşayanlardan mısınız yazınızı okuduğumda çoçukluk yıllarıma gittim ve satırlarınızdaki akıcılık,tılsım beni memleketimde gerçek kışı yaşadığım yılların esrarengiz büyüsünde harmanlayıp bırakıverdi. anladımki ıslansak da üşüsek de ve yine anladım ki bütün hoyratlığıyla kış, Allahın doğa ya armağan ettiği eşşiz bir değer. Kardeşim fikrine kalemine sağlık......

Ceren 13 Yıl Önce

Emre Kardeşim, köşene koymak için çok güzel bir şiir tercih etmişsin. Bahar mevsimine girdiğimiz şu günlerde insanın ruh halini çok iyi yansıtıyor. Başarılarının devamını dilerim.

haşmet demirbil 13 Yıl Önce

Emre kardeş,sanat mücadelene ve icimi ısıtan şiirine teşekkürler.baharda cicek acan bademlerin zamanını hatırlattın bana,bu gün soğuga aldırmadan makinemi kapıp cicek saferisine başlıyacağım.sende fotoğraf dünyasından kopma lütfen.sayğılar

Ceren hereser 13 Yıl Önce

Emre kardeşim, buram buram Anadolu kokan bu türkü bana kınalı elleriyle yün eğiren anaları, gürül gürül sularıyla çağlayan pınarları ve daha birçok kültürel değerlerimizi bir kez daha yaşattı... Ellerine ve yüreğine sağlık... İyi bir türkü seçmişsin.. Böyle güzel şiirlerini hep görmek istiyorum...

hasmet Demirbil 13 Yıl Önce

Sizi kutlarım Ceren hanım.Bir cokları 8 mart kutlamasında eğlenirken.1857 yılındaki acı tabloyu tarihsel olarak bile farketmiyorlar.Bence salonlarda kutlamalar yerine zengin kültürlü kadınlarımız,yakın köylerdeki köylü bacılarımıza,kültür ziyaretleriyle hediyeler sunsa,günlerini beraber gecirse daha anlamlı olur diye hep düşlemişimdir.Uyarı yazınız icin teşekkürler.sayğılar.

zafer direniş 13 Yıl Önce

Değerli Emineciğim, Mükemmel kalemini ve o güzel yüreğini kutluyorum. Vatan yüreğin var oldukça bize ışık olacaksın. Varlığın cesaretimizdir.. selam ve saygılarım uzaklardan... laheyden

Nazım Güvenç 13 Yıl Önce

Sayın Emine Pişiren çok çok önemli bir hususa dikkatimizi çekmiş. Gerçekten de durum onun söylediği gibidir. Ve ülkemizde zaten düşük kaliteli "demokrasi"nin bile nasıl bir "oyun"a getirildiğinin yeni bir göstergesidir. Referandumda oy kullanmayanların çoğu bunu meşru mazeretten değil, protesto için yaptı. İktidar da bunu iyi bilmektedir. Dolayısıyla şimdi referandumda oy kullanmamış olanları oy verme haklarından yoksun bırakarak aslında rakip partilere verilecek bu oyların önünü kesmektedir. "Ustalık" dönemi icraatından biri de bu olsa gerek Yakışır

Şefika Turgut 13 Yıl Önce

Sevgili emine.Böyle bir saçma kanundan yazın sayesinde haberdar oldum.Bunun için teşekkür ederim. Bunun adı demokrasi değil antidemokratik bir harekettir.İnsanların kabul ettiği ne kadar demokratikse,özgür iradesini kullanarak pırotesto etmekte en doğal hakkıdır.Bu yasa vatandaşın özgürlüğüne pıranga vurmaktır.

Birol ARIKONMAZ 13 Yıl Önce

Hepimiz aynı hayatların içinden geçiyoruz.Çok iyi bilsekte yolu hep yanlış yola sapıyoruz.Nedense bunu hatırlattı bu yazı.

Ahmet AVCI 13 Yıl Önce

Sayın PİŞİREN, Yaşamdan çok güzel bir kesit gözlerimizin önüne sermişsiniz. Doğaldır ki insanoğlunun karşısına yaşamda her şey çıkabilir... Başlıca dileğimiz de: "Tanrı kötülerle karşılaştırmasın" söylemiyle biçimlenir... İnsanlar, başına gelenlerle elbette mücadele edeceklerdir. Başımıza gelenlerle başedebildiğimiz ölçüde mutluluğu da başarıyı da yakalayabiliriz. Saygılarımla...

Ayten 13 Yıl Önce

Yaralı yüreklere yol gösterecek bir yazı. Kutlarım Emine Hanım... Başarı yoldaşın olsun, İdaya selamlar...

Nazım Güvenç 13 Yıl Önce

Çok ilginç bir "yaşanmış öykü". Emine Pişiren de edebiyat tadında yazmış. Keşke başka ayrılıklar da böyle mutlu sonlansa. Ne yazık ki son yıllarda erkek olmaktan utanır hale geldim, "erkek" denen bir sürü vahşi iki ayaklının kadınları, hem de güya çok sevdikleri kadınları katletmelerinden ötürü.

Erhan Tığlı 13 Yıl Önce

Yazınızı beğeniyle okudum. Başarınızı kutlarım. Dost selamlar.

Nimet Köse 13 Yıl Önce

"Önce İNSAN, sonra İNSAN olduktan sonra yaşamda hiç problem kalmaz" Gönlünüze ve duyarlılığınıza sağlık sevgili Emine Hanım. kaleminiz hep bizlerin sesini yansıtsız dilerim. Dostça ve sevgi kalınız Nimet Köse

Şair Nevzat Bilgiç 13 Yıl Önce

Tüm insanlarımızn geleceği huzurlu, esen ve aydınlık olsun . . . Yüreğinize sağlık , kaleminize kuvvet . . . Saygılarla.

Yılmaz YÜRKYILMAZ 13 Yıl Önce

Sevgili Güzel Dost sayın PİŞİREN Hanımefendi, Yazınızda sistem tıkanıklığını, çaresizliğin çarkında yokoluşu çok güzel kaleme almışsınız. Hukuk Devleti de olsak, Türk usulü gelenekçi yanımız yönetim kademelerini ve yasaları etkisizleştirecek kadar baskın durumda olduğu, günlük hayatın birçok safhasında görülmektedir. VELHASIL NE KERVANIN DURACAĞI, NE DE ÜRÜMENİN SON BULACAĞI YOK GİBİ Yüreğinize ve kaleminize sağlık. saygılarımla...

YILMAZ TÜRKYILMAZ 13 Yıl Önce

DOĞRULUKTAN, DÜRÜSTLÜKTEN, HAK VE ADALETTEN BAHSEDEREK İKTİDAR OLUP ERKİ ELE GEÇİREN BİRİNİN SİNSİLİĞİ, KURNAZLIĞI, İRADEYİ HİÇE SAYMALARI ACABA TEMSİL ETTİKLERİ İDEOLOJİYLE NE KADAR BAĞDAŞIR SORMAK LAZIM. SEVGİLİ GÜZEL DOST YÜREĞİNİZDEN BİZLERE TUTTUĞUNUZ IŞIK HİÇ SÖNMESİN. SAYGILAR...

Ayten 13 Yıl Önce

Bütün oyunlar kahtı ricalden kaynaklanıyor. İşinin ehli olmayanlardan. Oysa yazdığın gibi; -Bizim zamanımızda okullar tam gündü. -Bizim zamanımızda laboratuarlar vardı ve bu laboratuarlarda gerçekten deneyler yapar, sınama-yanılmalarla somut çalışmalara imza atılırdı. -Bizim zamanımızda stajlarımız olurdu ve bu stajlarda mesleki bilgilerimiz pekişirdi. -Bizim zamanımızda hoca-öğrenci takıntısı ile sınıf geçme engelleri de yaşanırdı. -Bizim zamanımızda iklimler daha sert ve binaların saçaklarından buz sarkıtları olan kışlar yaşanırdı. Okul yollarında mahsur kalır, dönüşlerimiz dualarla olurdu. -Bizim zamanımızda ilk-orta ve lise son sınıfta bir de bitirme sınavları olurdu. Şayet bu sınavları da verdik mi diploma hakkımız olurdu. Göreve başlarken de o diplomanın hakkını verirdik. Aydınlık yarınlar dileğimle...

Tolga 13 Yıl Önce

Amca sen boşa yorulma hastaneye kadar... Gazetenin girişindeki müsait bir alana posta kutusu koydur ilaçlarını yollarlar sana...

AHMET 13 Yıl Önce

SEVGİLİ YAZAR ÇAKMASI ÖNCE REPREZANT YAZMAYI ÖĞREN FRANSIZCA BİLMİYORSAN TÜRKÇE TIBBİ MÜMESSİL YAZMAYI ÖĞRENDE SENİ GERÇEKTEN BİŞEY BİLİYOR SANSINLAR... VE MESLEKTAŞLARIMI NE KADAR KISKANDIĞIN ONLARI BUNCA İNCELEMENDEN BELLİ... VE BELLİKİ KIZLAR SANA YÜZ VERMEMİŞLER SENDE ÇAMUR ATIYOSUN VE ONLARIN HEPSİ SENDEN DAHA NAMUSLULAR....

cem 13 Yıl Önce

Tıbbi tanıtım mümessilleri olarak sizi ve gazeteyi şiddetle KINIYORUZ. Ayrıca gazetecim diye geçiniyorsunuz ama daha kelimeleri doğru yazamıyorsunuz. Röprozant değil Represant, Hastane değil hastahane olacak..öğrenin lütfen...

represant 13 Yıl Önce

Herkesin derdi represant olmuş demek ki zamanında sizin gibilere çok iyi ....(davranmış)

hasmet DEMİRBİL 13 Yıl Önce

EDREMİT KÖRFEZİNDE HER BELEDİYE BÖLGESİNDE DOĞAL HAYAT VAKFI VE TEMA VAKFI TEMSİLCİLİĞİ KURULUP BERABER İŞ BİRLİĞİ YAPILAMADIĞI MÜDDETCE BİRLİK ÇALIŞMALARI YILLARDAN BERİ GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SAMAN ALEVİ KADAR IŞIK YAYIYOR....SARDECE İYİ HATİPLERİ ALKIŞLAMAKTAN ÖTEYE GİTMİYOR.

Fatih 13 Yıl Önce

Kelimeyi doğru yazmayı bilmeden yazar olduğunu öne sürüp birşeyler karalıyorsun. Tıbbi Mümessillik mesleğinin ne olduğuna dair bir fikrin olduğunu da zannetmiyorum. Önce araştır sonra yargıla... Ama fiziken değil manen yargıla... Orda görüp hadsizce yorum yaptığın insanlar emin ol senden daha fazla eğitimlidir.

biri 13 Yıl Önce

ne kadar haklısınız size katılmamak içten bile değil. Ama bizde ekmek derdindeyiz. yoksa safdışı kalırsınız.

sizi tebrik ederim 13 Yıl Önce

onlar yüzünden sıralarda çok aksama oluyor. Sanki hastane değil işportacı pazaarı. KASAP ETE KOYUN CAN DERDİNDE. sizi tebrik ederim. hastane bir türlü zaten, onlar bir türlü, hasta olana yazık..

Nimet Köse 13 Yıl Önce

Gönderen : Nimet Köse "Önce İNSAN, sonra İNSAN olduktan sonra yaşamda hiç problem kalmaz" Gönlünüze ve duyarlılığınıza sağlık sevgili Emine Hanım. Kaleminiz hep bizlerin sesini yansıtsın dilerim. Dostça ve sevgi kalınız Nimet Köse 14.04.2011 14:07:26

Behzat Ç. 13 Yıl Önce

Sayın Ünlü; Erkek çocuklarının bisiklete binmesi sonucunda oluşabilecek rahatsızlık kız çocuklarında olmaz. Olsa olsa rahatsızlık sizin aklınızda olur. Aklı olan her insan hem ekonomik olması hem de sağlıklı olması açısından bisikleti kullanıyor. Sizin Amerikayı yeniden keşfetmenize gerek yok, hem de zaten yanlış keşif yapıyorsunuz. Bunlara ek olarak zaten müziğe haram diyenin önerisinin ne hükmü olabilir ki? Aklınızın aydınlanması dileğimle.

ekrem biçer 13 Yıl Önce

ne güzel yazmışsın edip uğur için sizin eliniz öpülmeli. cesur gazetecilere bu edremitin ihtiyacı var

merhaba 13 Yıl Önce

bu sıır nerden buldunuz baya guzel sıır tam ramazan sıır adı altında guzel olmus

zeki nuray antalyadan amcan. 13 Yıl Önce

yeğen yazmış olduğun şiir çok ğüzel,beğendim devamını beklerim.seni öptüm.mesai arkadaşlarına selamlar hoşçakal.

Hasan Mutlu 13 Yıl Önce

Para, insan hayatında bir vasıta iken bunu amaç edinenler, hele Kıblegahlaştıranlar insanca hayatı kararttılar, onlar hüsrandadır ..

kadir demir 12 Yıl Önce

çok güzel yazmışsınız devamını bekliyoruz...saygılar.

uğur 12 Yıl Önce

tel tel saçma

mahmut aVCI 12 Yıl Önce

EVET ZENGİN VE FAKİR MUTLU VE MUTSUZ YAŞLI VE GENÇ HASTA VE SAGLIKLI PEKİ BU NEDEN ARTI VE EKSİ GİBİ HEP FARK VARDIR YANYANA ASLA GELMEZ AMA BİRGÜNBU ARTYI VE EKSİLER İŞTE BİZ ONLARI GÖRMEYİ BİLENLER AYNEN BİR AKUNÜN KUTUP BAŞLARINI BİR ARACIN YÜRÜYE BİLMESİ İÇİN ATEŞLEMEY YARAYAN KABLOLAR BAZENN PİSTON BAZEN BİR ATEŞLEMESİSİSTEMİNDEKİ BUJİ VAZİFESİ GÖRÜRÜZ PEKİ BUKADAR ŞEYİ NEDEN YAZDIM BUNU HERKEZ BİLİYO SAVWE SADECE İZLİYOSA BİR SÜRE SONRA YA PASTUTMUŞ OKSİTLENMİŞ AMA ÇALIŞMAYA YÜZ TUTMAYAN İNSAN LAR HALİNE GELİ VERİYORUZBİZE BUNLARI GÖRMEYİ NASİP EDEN HAKKA ŞÜKREDİP BU DÜNYA DENİLEN VEYA HAYAT DENİLEN ARACI ÇALIŞMAMASINDA ETKENLER BİZ OLUP SUÇLU OLMAYI HİSSETMEKTEYİZ TA NEZAMAN BUNLARI GÖRMEDİĞİMİZ ANDA HATIRALARIMIZDA VE KENDİMİZİ ATIL HİSSETTİKLERİMİZDE İŞTE O ATEŞLEME SİSTEMİNDE YARDIM ETMEK ONLARIN BU HAYAT ARACINDA BİR NEBZE YÜRÜMESİNİ SAGLIYAN BİR ÇOK KABLO KORNA DİREKSİYON LASTİK KAPI PENCERE VESAİR OLMAYI DENEMEMEK Bİ ZİDE O HOYRATÇA YAŞAM ARACINDA ARIZANIN SEBEBLŞERİNDEN BİRİ OLUP ÇIKIVERİYOZ EVET SONUÇMU HER DEM HERKEZ BU HAYAT ARACININ NEKADAR YOL ALMASINDA NE YAPA BİLİRİZLERLE BU HAYAT YOLCUSU VEYA BU YOLU NEKADAR GÜZELLİKLERLE YAŞANIR HALE GETİRE BİLİRİZ İŞTE SAYIN YAZARIM SİZ ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK İNSANLARLA ÇUVALINA BİŞEYLER KOYACAK İNSANLARI HASTAYLA SAGLIKLI GARİPLERİ BULAŞTIRMAYA NEDERSİNİZ BENCE 0 B554 865 99 30

Mustafa Balaban ( Makina Mühendisi... 12 Yıl Önce

EDREMİT JEOTERMAL SİSTEMİ DAHA EN BAŞTAN HATALARLA KURULMUŞTUR -Bu işin baş sorumlusu Tuncay Kılıçtır, teknik hiçbir danışmanlık hizmeti almadan tamamen siyasi/ekonomik dar, gözünü hırs bürümüş bir rantçı çevrenin etkisi ile karar almıştır. -İkinci sorumlusu Edremit Körfezinde faaliyet eden bütün Makine Mühendisleri ile Edremit Makina Mühendisleri Odasıdır. Yanlış karara itiraz etmedikleri gibi, Edremit halkını aydınlatma görevini de yapmamışlardır. -Üçüncü sorumlu o günden bugüne halk adına denetleme görevi olan yerel muhalefet görevini yerine getirmeyen "yerel siyasetçiler"dir. -Yeraltından çıkarılıp ısıtmada kullanılan su dereye boşatılmaz, uygun bir yerden bir kuyu vasıtası ile yeraltı sistemine geri verilir. Bu iptidai şekli ile yeraltı su kaynaklarımızda maalesef hoyratça israf edilmektedir. DSİ ve ilgili kurumları ile DEVLET duruma el koymalıdır. -Halihazırda kullanılan jeotermal sistemi dünyanın en iptidai sistemidir. Boru hatlarından, deşarj sistemine, eşanjör sisteminden, bina içi ıstma sitemine kadar "bilimsel ve teknik kural" gözetilmeden inşa edilmiş devasa ucube bir sistemdir. Kar etmesi de, randıman vermesi de mümkün olmayan Edremit halkının gelecek kuşaklarının başına da bela olmaya namzet bir "fiyasko" icraattır. -Son sorumlusu "siyaset/ticaret bezirganları"nın peşine takılıp inanarak oy veren halktır.

Mustafa Balaban ( Makina Mühendisi... 12 Yıl Önce

"TATLISU PROTESTLİĞİ" Fikret Akovaya "yağdanlık" olmak vermeye çalıştığınız algı ile örtüşmüyor. Burhaniye Belediye Sarayı İller Bankasından sağlanan kaynaklar ile bu hale gelmiştir. Parlattığınız Fikret Akova yıllarca yeni bina ihtiyacına inanmadığı için inatla ayak diremiş ancak kamuoyundan gelen baskılarla bu işe girmek zorunda kalmıştır. Övülmeyi değil bugüne kadar gecikmesine sebep olduğu için hesap sorulması gerekir. Sıfır tefrişat ta ayni şekilde "iller bankası" imkanlarından sağlanmaktadır. Fikret Akovanın bu işte "showmen"likten öte bir payı yoktur. Uğur bey, unutmayın yorumculuktan önce rızkımızı kazandığımız mesleklerimiz var. Önce gazeteci olmalısınız, yerel basında çıkan haberleri bile tarasanız söylediklerimi teyit edebilirsiniz.

Orhan Öksüz Malatya 12 Yıl Önce

Bacım Yürekleriniz hep sevgiyle, mutlulukla ışısın. Tüm günleriniz sağlık sıhhat ve mutluluklarla dolu olsun..Sevgiyle...

hasmet demiirbil 12 Yıl Önce

Sunay Akın 18 mart canakkale şavaşını anlatırken,Edremit ve Mayınların olmadığını keşveden teyyaremizin kaz dağlarından kalktığını gururla açıklamıştı,Bence bircok edremit körfez halkının atladığı önemli bir gururdur.Birde Edremit körfezinde tek vücüt olmayı becerip bunun gururunu yaşasalar ve kuvva dedelerinin kemiklerini sızlatmasalar ne iyi mutlu günlerin başlangıcını görecekler.Haritadaki Edremit körfezi isminin değişimi icin ne zaman kavğaları başlatacaklar merak ediyorum.Bergama krallığından Edremit doğuşunu inceleseler isim kavğası bence bitecek gibime geliyor.

mustafa 12 Yıl Önce

uğrcum düne kadar başkanın arkasından atmadık laf bırkmazdın şimdi nedense aranızdan su sızmıyr hayırdır yoksa kızınız belediyede çalışıyormu diye şu kaldırmları yolları köşe yazınızda yazsanızda kamuya aiyit yerler işgal ediliryor diyeyazsanıız iyi olur doğru tarafsız diye gazetelerde yazılar yazıyorsunuz siz gazetecimisiniz edremitte gazeteci yok hepiniz satılmısınız..

yamtar 12 Yıl Önce

HEYHAT, TEKKE VE ZAVİYELERİN ZARARLI OLDUĞUNU TESPİT KİMLERE KALMIŞ

SELİM ALPAYDIN 12 Yıl Önce

TEK KELİMEYLE HARİKA

SELİM ALPAYDIN 12 Yıl Önce

GÜLMEK ÇOK GÜZEL BİR HASTALIK BEN ÇEVREME YAYIYORUM ŞİKAYET EDEN YOK DOKTORLARDA DESTEKLİYOR BENİ.. :)

yamtar 12 Yıl Önce

Sibel Üresinin entellektüel seviyesini anlamaya "altyapınız" yetmez Tarıman Agam...Önce "nasipli" olmanız gerekir...Kulağınızla dinlemediğiniz kesin...Eğer gerçekten dinlediniz veya kitabını okuduysanız, durum daha da vahim (:))

yamtar 12 Yıl Önce

sayfanızdan "yorum ekle" butonunu kaldırın lütfen Buna okuyucuyu enayi hesabına almak denir iki kelam edebilen "moruğun" saçmalama hakkı var, ağzının payını verme hakkımız yok mu?

...:) 12 Yıl Önce

eleman mı lazım?

edremit devlet hastanesi 12 Yıl Önce

Sevgili Uğur Bey, yıllardır sizi tanır yazılarınızı önemle okurum, her zaman yerel medyada farklı bir kalem olduğunuzu düşünmüşümdür. Nitekim çizginizden hiç taviz vermeden yazmaya da devam ediyorsunuz. Devlet hastanesindeki olayın bir komplo bir yıpratma hareketi olduğunu söylüyorsunuz. Herhangi bir doktor hemşire yada herhangi bir kişiye başhekimin nasıl biri olduğunu hastaneyi nasıl yönettiğini sormanızı sizden özellikle rica ediyorum. Performansı kötü diye hastaneden gitmesi gündeme geldiğinde o aslan gibi herkese pervasızca saldıran, muhalefet edenleri ezen mobbing uygulayan kişiler hakkında soruşturmalar açtıran kişi son günlerde mazlumu oynamaya başlamıştır. (başhekim yardımcısının eşi yoğun bakıma hastane ortalamasından alsın diye sorumlu yapılınca itiraz eden diğer anestezi doktoruna bir ameliyatta kendisinin ücretsiz temin ettiği bir malzemeyi ki bunu ameliyat kalitesi için kullanmıştır niçin kullandın diye cezalandırmıştır. Neticede o doktor tayin isteyip gitmek zorunda kalmıştır.( sadece bir örnek)) . Hastane otomasyon sistemini bir bilgi işlem elemanının firmadan öç almak için söylediği bilgilerle değiştirip(ki sonra bu bilgi işlem elemanı da işten atmıştır) getirdiği firma ile hastane ve çalışanlarına kâbuslar yaşatıp binlerce lira kamu zararına ve çalışanların eksik döner sermaye almalarına neden olmuştur. Dün itibari ile baskılara daha fazla dayanamayıp bu firmayı değiştirmek zorunda kalmıştır. Bu başhekimin yaptım dediği her şey bu gün yoktur hepsi birer propaganda malzemesi olmaktan başka bir şey değildir(menopoz polikliniği yok, sigara polikliniği yok)başkada bir icraatta yapmamıştır zaten konuşmaktan başka. Bu yazdıklarımı önemsersiniz umuduyla saygılarımla…

Nimet Köse 12 Yıl Önce

AŞK TOPRAĞI Hayatımın satırbaşı oldun Ben virgülü Bitişte sen noktası Ben sürgünü İçeriği sense sevgi Bense öz biçimi Hayatımın ortası sen Ben kenar süsü Sen orijinal yaprağı Ben kopya kapağı Hayatımın adı oldun Ben aşk toprağı Nimet Köse

Nimet Köse 12 Yıl Önce

ÇARESİZBİZ biçare aşk ne gezersin dilimde sanki yarin gönlü benim elimde eğer bir gün gelir gönlüm susarsa bil ki bütün suçu senin telinde Nimet Köse

Nimet Köse 12 Yıl Önce

ALÇAK MI GÖNÜL zincir fabrikaları üretir ellerimiz incir yemek unutulur köle düşünceler sindirir kemiklerimiz özgür gezmek kurutulur ateşi bulduk daha çok can yakmak için ekmeği soyduk daha çok bakmak için insanı ezdik daha çok yaşamak için yaşamdan bezdik doğadan kaçmak için avuçlarımızda ıslak bir bulaşık bezi gibi sıkılan düşün ve dişlerin hırsıyla bir çırpıda menzile fırlatılan yüreğimiz yeryüzü, yer altı uçlarında filizlenmeyen göz bataklığı gibi duruşumuz en sonunda hayat en öz su berraklığında susayan ve susuşumuz utanılmadan bakılan yansıyan yüzsüzlükler koyunda çamurda debelenmeye inat eden geveleyen karanlıkta gevezeleyen ortaklığımız kıskanır güneşi olamadıkları için sıcaklık dişi dünyayı boyayan fırçanın tek kalmış hayvan teli renk arar ıssızlığın çiçek tozunda kokan yağmurları temizlesek boy atacak gözlerimiz bilinçte yürek kuruduğunda alçak gönül alçak gönüllü bal yapmadıkça kovanlarında kanı çekilecek dudaklarımız uzanır ölüm yataklarında ey zaman bizi kendine çağır boşalt ceplerimizi kimsesizlikten bizi sevgine ayır Nimet Köse

Nimet Köse 12 Yıl Önce

ŞİİRİM İNSANDIR Bırakın ben kendi şiirimi kendim okurum Ben yüzyıllardır aşkı da kendim dokurum Buralara gelişim şiirin aşkıdır Şiirim ise insandır Hoş geldiniz Dinleyin ben kendi şiirimi size okurum Yüzyıllardır düzelme peşindeyim aşkta ve insanda Eğer şiirim susmuşsa hayat küsmüştür insana yoksa insan mı hayata Neden gönlümüzden akan ırmaklar sadece bir düş suya Boşuna mı uykusuzluklarım Boşuna mı sabaha sarılışlarım güneşi koklayışlarım Bir bardak sıcacık çayınızdı beklediğim merhabanızdı çünkü içinde şiirim saklıydı tutmayın beni, zindanlar haklıydı Ben kendi şiirimin şarkısını yalnız söylerim Alacakaranlığa düşmüş gölgem kaybolursa şiirini bir kaybeden ben miyim söyleyin her anı şiir değil midir doğa doğanız Nasıl rengini tekrarlamazsınız denizin nasıl sulamazsınız toprağı tohumun yeşilini görmek isteyen göze yüreği nasıl koşturmazsınız Şiirsiz yaşamı yürütmeye alışır mısınız Şimdi ben de susarsam şiirim de susarsa aşk hangi yüzle döner geleceğe Bırakın ben sizin şiirinizi de söyleyeyim özgürce Nimet Köse

12 Yıl Önce

YİTEN Şerefine uyanılır güneşin                günün akşamına               dayanır sökülür                               hüzün geceye dökülür parçalar                               bütün kıvrılır karanlığın yiteni                             ömrün                                    kaybedişi zaman mı                                        içinizdeki yüzün uyunur çoğalan kırıkla                                                           gönlün BİTEN

Nimet Köse 12 Yıl Önce

YİTEN Şerefine uyanılır güneşin                günün akşamına               dayanır sökülür                              hüzün geceye dökülür parçalar                              bütün kıvrılır karanlığın yiteni                             ömrün         kaybedişi zaman mı içinizdeki yüzün uyunur çoğalan kırıkla                   gönlün BİTEN Nimet Köse

Nimet Köse 12 Yıl Önce

YA-SEV Yaşam, doğada birlikte paylaşılan sevginin özüdür. Sevgi, doğada birlikte paylaşılan yaşamın özüdür. 1.8.2008 Nimet Köse

Cavit Ferit 12 Yıl Önce

Siz avukatlığı bırakın bir camiye imam olun topluma daha fazla yararınız olur. Tabi size diploma vrenleri de sorgulamak lazım.

Sağlıkçı 12 Yıl Önce

Uğur bey, tek bir soru,, Bu başhekimin sizin dahi bilmediğiniz ve tahmin edemediğiniz kadar, basiretsiz biri olduğunu, mağduru oynadığını hatta mağdurla oynadığını; öğrendiğiniz gün(Bu yazınızla ona kullanıldığınızı anladığınız gün) siz çıkıp köşenizde kendinizden ve Edremitten özür dileyecek misiniz)

Selahattin KILIÇ 11 Yıl Önce

SAYGIDEĞER ÜSTADIM EMİNE HOCAM . Bu büyük anlam ifade eden ve muhteşem güzellikte paylaşımız olan yazınıza çok teşekkür ediyor, mutlu ve huzurlu akşamlar temennisi ile her şey o pırlanta güzelliğinde olan yüreğinize göre gerçekleşsin diyorum. Yaradan kesinlikle erkeği kadından üstün kılarak yaratmamıştır. ALLAH erkeği üstün kılmış olsaydı, kadını erkeğin kaburgasından değilde ayaklarından yaratırdı. Kadın erkeğin göğsünden yaratıldı ki eşit olsunlar diye; kolun biraz altından korunsun diye. ALLAH kadını kalp hizasından yarattı ki SEVİLSİN diye. Kadınlar Rabbimizin biz erkeklere emaneti olarak bahşettiği birer melek vede nadide bir çicektir. Kadınlar naiftir, zariftir, zerafet timsalidir. Kadınlar nihayetinde bir anne olup; bizleri dokuz ay karnımda taşıyarak doğuran ve bu günlere getiren çok değerli varlıklardır. Cennet anaların ayağı altındadır. Kadınlar bir anne olarak cennetin kapısınıda onlar açacaklardır. Bütün erkeklerden tek istirhamım şudur ki; ne olursunuz gelin şu kadınlarımıza şiddet uygulamadan üzüp, incitip ve mücevher değerinde olan o göz yaşlarını döktürüp ağlatmayalım. ALLAH kadınların göz yaşlarını sayar. Bütün kadınlarımızın ve annelerimizin ününde saygı ve hürmetle eğilerek ellerinden öpüyor; kadın olmaları münasebetiyle ebediyete intigal etmiş bulunan başta benim annem olmak üzere, bütün annelerimize ise Rabbimden rahmet dileyerek ruhları şad, mekanları cennet olsun diyorum. Sevgi ve saygılarımla...

Emel Yıldırım 11 Yıl Önce

Altınoluk özdemir3 sahil sitesinde oturan bir yazlıkçıyım. bir buçuk iki ay önce yönetime yeni geçen yöneticiden bir yazı ve altındada üç sayfalık bir ek olan mektup aldım.önceki yönetimin sahte evrakla otuzbinlira paramızı götürdüğü anlaşılıyor. bu mektup ve belgelere rağmen ne eski yönetici Ata beyden ne de yeni yönetici Ali İhsan beyden ses çıkmıyor. yeni yönetim neden hesap sormuyor.nedense ne siteden ne para çalandan ne de yeni yönetimden ses gelmiyor.buradan şikayetçi olmak istiyorum.

Suzan Kuyumcu 11 Yıl Önce

Sıradanmış gibi geçen yaşam aslında ne çok renklerin sarmalıdır. Onu yakalatıp çıkaran yüreğe tebrikler

burhaniyeli 11 Yıl Önce

uğur bey,burhaniyedeki turzm müdürüde sizin dediğiniz gibiydi .uzun yıllar bu görevde kaldı hiçbir görev yapmadan siyasilerin sayesinde bu makamda oturdu.adeta orayı boşuna işgal etti. hatta ben biliyorum 90 lı yıllarda örende yazın yapılan turizm festivalindeki turizim paneline il turizim müdürü balıkesirden gelmişti ve bizim ilçe turizm müdürü ortada yoktu.çok şükür yenide emekli olduda kurtulduk.yerine atanan sait beyle inşallah bol turistli güzel günler görmek dileğiyle.

Tayyar TOPRAK 11 Yıl Önce

EGE GÜNDEM DEN YÖNLENDİRME DİYECEĞİM HİÇ BİR ŞEY YOK

sinan değer 11 Yıl Önce

eline makine alan kendini bi şey zannediyor yapmayın buişin çılkı çıktı havalar 1500 hepsinde ama icrat sıfır

mustafa özcan 10 Yıl Önce

bravo arkadaşım benim .....

sarızeybek 10 Yıl Önce

Meydanı boş bulmuşsunuz ve sallamıssında sallamışsınız.Şöyle köylere bir gidipte insanları bir dinleseniz. Körfezde çifçi perişan hiç durmadan araziler,zeytinlikler satılıyor.Satın alanlar genellikle istanbul başta olmak üzere dış alıcılar.Arazi ve zeytinliklerin satış sebebi ekilenini dikilenin para etmemesi köylünün çiftçinin borçla krediyle önünü göremeden ekip biçmesi ve çoğu sonu hüsranla sonuçlanmalar.Ya kendisi satıyor tarlasını zeytinliğini yada kredi aldığı bankalar alıyor elinden .Son olarak Karaağaç Burhaniyenin değil Gömeçin bir beldesidir ve o inşaat şirketide suyu bulmadan devre mülk satışına başlamış ve suyuda doğruysa daha yeni bulmuştur ve Burhaniyeye hiçbir faydası olmayacaktır.

TANZER ALATLI 10 Yıl Önce

1970.Lİ YILLARDA TANITMA KARTI İLE BİR HABER AJANSINDAFOTOĞRAFLI HABERLERLE GAZETECİLİK YAPMIŞDIM. GAZETECİLİK CİDDİ BİR İŞDİR GAZERECİ ADAYI VRYA SARI BASIN KARTLI GAZETECİ DOĞRU HABER YAPMALIDI VE ÇİFTE SORGULAMALARLA. HABERİN KYNAĞINDAN HABERİ DOĞRULAMADIR. ONDAN SONRA YAYIMA VEYA YAYINA VERMELİDİR. YOKSA O HABER ASPARAGAS HABER OLARAK DEĞERRLENDİRİLR. BİR DE HABERLERE YASA GEREĞİ TELİF ÜCRETİ ÖDENMESİ GEREKİR. DÜNYANIN İLERLEMİŞ DEVLETLERİNDE,MESELA:AMERİKADA BÖLGESEL YAYIM VEYA YAYIN(TV.RADYO KURULUŞLARINDA YAYIN KELİMESİ KULLANILIR. ORGANLARINDA MUHABİR OLSUN,OLMASIN HABERİ GÖNDERENİN HABERİ DEĞERLENDİRİLİR. YAYINLANINCA DA MUTLAKA TELİF ÜCRETİ GENELDE BANKA ÇEKİ İLE ÖDENİR. SİZ BELKİ TELİF ÜCRETİ ÖDEMEYORSUNUZ AMA ULUSAL VEYA ULUSLARAARASI HABER AJANSLARINA HABERİ ULAŞTIRDIĞINIZDA İLGİLİ KANUN GEREĞİ, TELİF ÜCRETİ DOĞAR VE BUNUN DA ÖDENMESİ GEREKİR.ZATEN INTERNET GAZETECİLİĞİ İÇİN TBMM. YEDE YASA ÖNERİ GELİYOR.İLGİLİ YORUMLARDA OLDUĞU GİBİ,ELİNE FOTOĞRAF MAKİNESİ ALANINDA GAZETECİLİĞİ OLMAZ YASA GEREĞİ TANITMA VEYA SARI BASIN KARTI OLMASI GEREKİR.BİLGİLERİNİZE ARZ OLUNUR.

RECEP AKGÜN 10 Yıl Önce

ETO OLARAK BAŞSAĞLIĞI DİLER YAKINLARINA ALLAHTAN SABRI CEMİL NİYAZ EDERİZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.