Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta. Körfezde Haber Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

Edremit sahilde çıkan cesedin kaybolan kişiye ait olduğu sanılıyor

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

BALIKESİR

Edremit sahilinde vatandaşların  denizde ceset gördükleri ihbarı üzerine jandarma sahilde, Sahil Güvenlik ekipleri ise denizde görünen cesedi bulabilmek için seferber oldu. Denizdeki ceset çıkarıldı   Ceset Edremit Avcılar sahili 6 mil açıklarında bulundu  Cesedin bir kaç  gün önce  serinlemek için denize giren ve kaybolan  84 yaşındaki Bayram Kirpi'nin olduğu tahmin ediliyor  Bilindiği üzere Altınkum Mahallesi plajında Kirpi'nin evine geri dönmemesi üzerine büyükşehir itfaiye Daire Başkanlığı Edremit Itfaiye Grup Amirliği Arama Kurtarma ekipleri ile Sahil Güvenlik ekipleri bölgede çalışma yapmış ancak cesede ulaşılamamıştı. Henüz bu konuda resmi bir  açıklama ise hala  yapılmadı. (Faruk Türk)

Edremit sahilinde vatandaşların denizde ceset gördükleri ihbarı üzerine jandarma sahilde, Sahil Güvenlik ekipleri ise denizde görünen cesedi bulabilmek için seferber oldu.

Denizdeki ceset çıkarıldı

Ceset Edremit Avcılar sahili 6 mil açıklarında bulundu 

Cesedin bir kaç gün önce serinlemek için denize giren ve kaybolan 84 yaşındaki Bayram Kirpi'nin olduğu tahmin ediliyor 
Bilindiği üzere Altınkum Mahallesi plajında Kirpi'nin evine geri dönmemesi üzerine büyükşehir itfaiye Daire Başkanlığı Edremit Itfaiye Grup Amirliği Arama Kurtarma ekipleri ile Sahil Güvenlik ekipleri bölgede çalışma yapmış ancak cesede ulaşılamamıştı.

Henüz bu konuda resmi bir açıklama ise hala yapılmadı.

(Faruk Türk)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.