Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta. Körfezde Haber Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

Edremitli öğrencilere Z kütüphane müjdesi

BALIKESİR

Balıkesir’in Edremit ilçesinde zenginleştirilmiş kütüphaneler adıyla da bilinen Z-kütüphaneler, devlet ve hayırseverlerin desteği ile öğrencilerin en iyi eğitimi alması ve okuma alışkanlığını kazanmaları için okullara kazandırılmaya devam ediyor.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde zenginleştirilmiş kütüphaneler adıyla da bilinen Z-kütüphaneler, devlet ve hayırseverlerin desteği ile öğrencilerin en iyi eğitimi alması ve okuma alışkanlığını kazanmaları için okullara kazandırılmaya devam ediyor. Öğrenciler, Z-Kütüphaneler ile edinmek istedikleri bilgiye kolayca ulaşılabiliyor, güvenli bir ortamda dijital kaynaklara erişebiliyor ve eğlenerek öğreniyorlar.

Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Ortaokulu’na kazandırılması amacı ile düzenlenen Z Kütüphane imza protokolüne; Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Hayırsever İşadamı Kazım Ferhatoğlu ve eşi Zehra Ferhatoğlu katıldı. İmzalanan protokol ile yaptırılacak olan “Kazım Ferhatoğlu Z Kütüphanesi’’ için duydukları memnuniyeti dile getiren Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, eğitimine sunmuş oldukları bu değerli katkılarından dolayı Hayırsever Ferhatoğlu Ailesine teşekkür ettiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.