Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta. Körfezde Haber Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

Edremit’te art arda yangın çıktı

BALIKESİR

Balıkesir’in Edremit ilçesinde hava sıcaklığının artması ile bir günde 5 ayrı yerde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile söndürüldü.Edinilen bilgilere göre, ilk yangın Ülkü yolu üzerinde çıktı. Çıkan...

Balıkesir’in Edremit ilçesinde hava sıcaklığının artması ile bir günde 5 ayrı yerde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, ilk yangın Ülkü yolu üzerinde çıktı. Çıkan kıyı yangınına Edremit İtfaiye Amirliğine bağlı Akçay müfreze ekipleri müdahale ederken, yangın büyümeden söndürüldü.

Ardından ise Toki altı Sinekboğazı, Işık yolu mevkii ile Öğretmenevi civarında atılan sigara izmariti yada cam kırıklarından çıktığı tahmin edilen kıyı yangınlarına ekipler kısa sürede müdahale etti.

Bu yangınlar sonrası bir ihbarda şehir çöplüğünden geldi. Burada çıkan yangında büyümeden kontrol altına alınırken, soğutma çalışmalarının halen devam ettiği öğrenildi. Yetkililer, vatandaşları yangınlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.