Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta. Körfezde Haber Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

Edremit’e Kütüphane ve Hükümet Konağı

EDREMİT

Vali Hasan Şıldak, Balıkesir genelinde planlanan ve yapımı devam tüm yatırımları yakından takip ediyor.

Yaptığı inceleme ziyaretlerinde yatırımları bizzat yerinde gören Vali Şıldak, Edremit İlçesinde yapımı tamamlanan Kütüphane Binası ve devam eden Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Şıldak beraberinde Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş’ın da hazır bulunduğu incelemelerde yetkililerden bilgi aldı. Bilgi yuvası olan kütüphanelerin adeta birer cazibe merkezi olduğunu vurgulayan Şıldak, Edremitli vatandaşların yapımı tamamlanan yeni ve modern kütüphaneden en verimli şekilde faydalanacaklarını söyledi. Ekim ayı sonuna kadar faaliyete geçirilecek olan kütüphane binası aynı anda 400 kişinin faydalanabileceği kapasiteye sahip bulunuyor. 

İnşaatı devam eden Hükümet Konağının da en kısa sürede tamamlanmasıyla vatandaşlara en iyi şartlarda hizmet vermeye hazır olacağını belirten Şıldak, hedeflerinin 2023 yılının ilk aylarında hükümet konağının hizmet vermeye başlaması olduğunu ifade etti. Hükümet konağının yanında bulunan boş alanın da düzenlenerek dinlenme/oturma imkanı sunulan yeşil bir alan olarak vatandaşların hizmetinde olacağını belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.