Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta. Körfezde Haber Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

Altınordu’nun evinde bileği bükülmüyor

SPOR

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında cuma günü Elazığspor’u konuk etmeye hazırlanan Altınordu, daha önce İzmir’de 8 kez karşılaştığı rakibine hiç kaybetmedi.Ligde oynadığı son 2 maçı kazanarak yükselişe geçen Altınordu, cuma günü...

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında cuma günü Elazığspor’u konuk etmeye hazırlanan Altınordu, daha önce İzmir’de 8 kez karşılaştığı rakibine hiç kaybetmedi.

Ligde oynadığı son 2 maçı kazanarak yükselişe geçen Altınordu, cuma günü konuk edeceği Elazığspor’u da devirerek galibiyet serisini üç maça çıkarmak istiyor. Zorlu maç öncesinde kırmızı-lacivertliler, rakibiyle geçmiş yıllarda iç sahada oynadığı maçlarda aldığı başarılı skorlarla dikkat çekiyor. Daha önce 15 müsabakada birbirine rakip olan ekipler, sahadan 5’er galibiyetle ayrıldı. 5 maçta ise gülen çıkmadı. Ancak İzmir’de oynanan maçlarda Altınordu’nun rakibine karşı bariz üstünlüğü bulunuyor.

İki takım bugüne kadar İzmir’de 8 maça çıkarken, kırmızı-lacivertliler sahadan 4 galibiyet ve 4 beraberlikle ayrıldı. Altınordu, son 4 maçta da rakibine kaybetmedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.