Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta. Körfezde Haber Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

Edremit Uluslararası Açık Su Maratonu yapıldı

SPOR

Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenen Edremit Uluslar arası Açık Su Maratonu 247 sporcunun katılımıyla 2 bin ve 4 bin metrede yüzüldü.Edremit Belediyesi ile İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü tarafından Türkiye Yüzme Federasyonu’nun...

Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenen Edremit Uluslar arası Açık Su Maratonu 247 sporcunun katılımıyla 2 bin ve 4 bin metrede yüzüldü.

Edremit Belediyesi ile İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü tarafından Türkiye Yüzme Federasyonu’nun gözetiminde yapılan yarışlar Edremit’in tatil merkezi Akçay Mahallesinde yapıldı. 2 bin ve 4 bin metrelik parkurlarda yüzülen yarış yaklaşık 2 saat sürdü. Hazırlanan stanttan toplu olarak verilen startın ardından yüzücüler suyla buluştu.

Yarışmaların sonunda 2 bin metre erkeklerde Hasan İlker ve 2 bin metre kadınlarda Esrar Önen birinci olurken, 4 bin metre erkeklerde Ümit Kemal Cengiz ve 4 bin metre kadınlarda Melike Öztürk birinci oldu. Yarışlara çeşitli kategorilerde on engelli özel sporcu ile birlikte 247 lisanslı sporcu katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.