Ayvalık Bir Ömür Roman Derneği’nden mevlid-i şerif

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Bir Ömür Roman Kültürünü Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği tarafından gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif hayrına ilgi yoğun oldu.

Ayvalık Bir Ömür Roman Derneği’nden mevlid-i şerif

Görevine kısa bir süre önce başlayan Ayvalık Müftüsü Mehmet Yiğit tarafından okunan Mevlid-i Şerif hayrına katılanlara lokma ikramında da bulunuldu.

Hayıra; AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren, Güzel Parti Ayvalık İlçe Başkanı Salih Görgülü, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Başkan Vekili Mehmet Yusuf Alp, Bir Ömür Roman Kültürünü Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömür Yar, dernek yöneticileri ve Hamdibey Mahallesi sakinleri katıldı.

Mevlid Kandili gecesi yapılan etkinliğin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dernek Başkanı Ömür Yar, tamamen dernek bütçesi kaynaklarıyla düzenledikleri hayır etkinliğine gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Düzenledikleri hayır etkinliğinden hasıl olan sevabın mahallelinin ahirete göç etmiş tüm yakınlarının ruhlarına bağışladıklarını kaydeden Başkan Yar, birlik ve beraberliği yoğunlaştıran bu tür etkinlikleri sürdüreceklerinin mesajını verdi.

Ömür Yar; katkıları nedeniyle Hamdibey Mahallesi Muhtarı Rafet Taşkara, MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray ile ilçe yöneticilerine, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Salih Oral Övüç ile ilçe yöneticileriyle etkinliklerine katılanlara teşekkür etti.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2023, 11:02

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER