Ayvalık CHP Kadın Kolları’nda nöbet değişimi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keklikçi sağlık sorunları nedeniyle görevini Şule Bağdatlı’ya devretti.

Ayvalık CHP Kadın Kolları’nda nöbet değişimi

Keklikçi’nin görevini Bağdatlı’ya bırakması nedeniyle CHP Ayvalık İlçe binasında devir teslim sırasında İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra kalabalık bir partili grubu hazır bulundu. Yaşadığı sağlık sorunları ve tedavi süreci nedeniyle İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yerine getirmekte zorlandığı için Kadın Kolları Başkanlığı’ndan ayrılmak zorunda kaldığını belirten Ayşe Keklikçi yaptığı açıklamada, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim iki büyük eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri de Cumhuriyet Halk Partisidir.’ dediği ve genel başkanlığını yaptığı Cumhuriyet Halk Partisinin üyesi olmak bir onurdur, bir şereftir. Emekli olduğumda, ülkem için nasıl faydalı olmaya devam edebilirim diye düşündüğümde ilk aklıma gelen Cumhuriyet Halk Partisine üye olarak, bir parti neferi olarak çalışmaktı. Partime üye olduktan kısa bir süre sonra koşullar beni, üyesi olmaktan onur duyduğum partimde Kadın Kolları Başkanı olmamı sağladı. Üyelerimizin takdiri ile 22 Şubat 2020 tarihinde yapılan 14üncü Olağan Kongrede partimin Ayvalık İlçe Kadın Kolları başkanı olarak seçildim. Seçildiğim günden bu yana, iktidara yürüyen partim için yönetim kurulu üyelerim ve üyelerimiz ile birlikte ter döktük, emek harcadık. Siyasette kadının güçlü olarak var olması, siyasetin her kademesinde yer alması ve emek harcaması, ülkemizin aydınlığı için önemli ve gereklidir. Bunun yanında, dünyanın birçok ülkesinden önce biz kadınlara eşit haklar sağlayan Atatürk’ün kurduğu partide görev almak her Cumhuriyet kadınının görevi olmalıdır. Kadın Kolları başkanı olduğum günden bu yana, yönetim kurulundaki arkadaşlarımla uyum içerisinde çalıştık. Görevlerimizi layıkıyla yerine getirmeye gayret ettik. Alan çalışmalarımız ile herkese dokunmaya amaçladık. Üye sayımızı artırmak için salgın döneminde bile kapı kapı dolaşarak, girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmamaya çalıştık. Ancak son zamanlarda yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle partime yeterince zaman ayıramadım. Seçimin yaklaştığı bu günlerde daha çok çalışmamız gerektiği bilincinde olduğumdan, çalışmalarımızın aksamaması için sağlık sorunlarım nedeniyle istifa etmek zorunda kaldım.  İstifamın ardından yönetim kurulu üyelerimiz aralarında yaptıkları seçimle Şule Bağdatlı arkadaşımızı İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak seçti. Kendisini kutluyorum, başarılar diliyorum. Şule Bağdatlı’nın bu görevi en iyi şekilde yapacağına ben ve bütün ilçe teşkilatı gönülden inanıyoruz. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımı da birlik ve beraberlik içinde verdikleri bu karardan dolayı kutluyorum” dedi.

ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKAN BAĞDATLI, “İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZ, HER BİRİMİZİN GAYRETİ İLE DAHA DA GÜÇLENECEKTİR”

CHP Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini üstlenen Şule Bağdatlı ise yaptığı açıklamada, “Ayşe başkanım, seçildiği günden, sağlık nedeni ile görevini bıraktığı son gününe kadar bizlere örnek oldu, yol gösterdi, deneyimlerini bizlerle paylaştı. O’nun başkanlığında iktidara yürüyen partimiz için güzel işlere imza attık. Her çalışmada, birlik ve beraberliğimizi, dayanışma içinde olduğumuzu gösterdik. Kendisi kısa zamanda bizlere çok şey kattı. Biz bundan sonra da kendisini her zaman aramızda göreceğimize inanıyoruz. Yanımızda olması bizlere güç katacaktır. Ben ve arkadaşlarım, kendisinin bıraktığı yerden aynı azimle çalışmalarınıza devam edeceğiz.  İktidar yürüyüşümüz, her birimizin gayreti ile daha da güçlenecektir. Biz Kadın Kolları olarak, İlçe Başkanlığımız ile birlikte her zaman alanlarda olmaya devam edeceğiz. Özellikle Aile Destekleri Sigortası konusunu anlatarak, tüm seçmene dokunacağız.  Bütün üyelerimizi de birlikte çalışmaya davet ediyoruz. Biz birlikte daha güçlü olacağız” diye konuştu.

(Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160