Ayvalık CHP’den gazilere anlamlı ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ayvalık İlçe Teşkilatı tarafından, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Ayvalık Şube Başkanlığına nazik bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ayvalık CHP’den gazilere anlamlı ziyaret

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ve ilçe yöneticileri tarafından gerçekleşen ziyaret, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Ayvalık Şube Başkanı Mehmet Kıranoğlu ve vakfın ilçe yöneticisi gazilerin konukseverliğinde sohbet havasında geçti.

Vakıf Şube Başkanı Mehmet Kıranoğlu’nun ilçede yaşayan gazilerin sorunlarını ve beklentilerini anlattığı ziyarette, öne çıkan talep ise, gazilere ait vakıf binasının daha geniş bir yere taşınmasının yanı sıra 1974 yılında gazi oldukları Kıbrıs’a giderek, oradaki şehitliklerde yatan arkadaşlarını ziyaret etmek istediklerine ilişkin talepler oldu.

Ziyarette konuşan CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlayarak, “Gaziler ve şehit aileleri bizim baş tacımızdır. Bugün Anadolu topraklarında özgürce yaşıyorsak, bunu gazilerimiz ve şehitlerimize borçluyuz” dedi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Ayvalık Şube Başkanı Mehmet Kıranoğlu’nun, 1974 yılında gazi olarak döndükleri Kıbrıs’a gidip, orada şehit düşen arkadaşlarının kabirleri başında ziyaret etmek istemelerinin kendilerini ziyadesiyle duygulandırdığını vurgulayan Şalmanlı, “Bu konuda elimizden gelen tüm desteği gazilerimize vereceğiz. Yanı sıra da gazilerimizin daha ferah bir ortamda çalışmalarını sürdürebilecekleri, çay-kahve içerek sohbet edebilecekleri daha geniş ve kullanılabilir bir vakıf binasının tahsisi için de gerekli girişimlerde bulunacağız” diye konuştu.

Ziyaret; Vakıf Şube Başkanı Mehmet Kıranoğlu’nun günün anısına CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı’ya verdiği bir plaket ve gazilerle birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

(Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER