Ayvalık Gücü Belediye Spor Bayram Paşa’yı Farklı Yendi: 4-1

Ayvalık Gücü Belediye Spor Bayram Paşa’yı Farklı Yendi: 4-1

Karşılaşmanın Karnesi

STAD: Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu

HAKEMLER: Ömer Şivka ***, Metin Uçar ***, Mehmet Büyükyılmaz ***

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR: Tamer ****, Davut ***, Samet ***, Polat ***,Tugay *** (DK 75 Gökhan **), Kemal ***(Dk 75 Celal **), Hakan ***, Hamit ***, Hami ***( Dk 61 Ertuğrul ***), Burak ** (Dk 61 Veysel **), Yunus Emre *** (Dk 86 Yahya Kemal?)

BAYRAMPAŞA SPOR A.Ş.: Ahmet **, Yusuf **, Tolga **, Rahmi *(Dk 60 Yiğit **), Alperen **,Zafer *(Dk 60 Mertcan **),  İbrahim **, Emre **, Abbas **, Yusuf Emre **, Yusuf Kaplan **

SARI KARTLAR: Dk 29 Tolga, Dk 39 Zafer (Bayrampaşa Spor A.Ş.) Dk 50 Yunus Emre, Dk 90 Veysel ve Hakan (Ayvalıkgücü Belediyespor)

 GOLLER: Dk 6 Kemal, Dk 25 Hami, Dk 83 Ertuğrul, Dk 90 Veysel (Ayvalıkgücü Belediyespor)  Dk 87 Yusuf Kaplan (Bayrampaşa Spor A.Ş.)

(Suat Salgın)

TFF 3. Lig, 2. Grupta 6. Sırada bulunan Ayvalıkgücü Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Bayrampaşa Spor A.Ş’yi 4 -1 gibi net bir skorla mağlup etti.

Futbol için hava ve zeminin son derece müsait olduğu bir ortamda gerçekleşen karşılaşmanın henüz 6. dakikasında ev sahibi Ayvalıkgücü Belediyespor’un golü geldi. Bu dakikada sol kanattan gelişen Ayvalıkgücü atağında, Bayrampaşa ceza sahasında oluşan karambolde topu önünde bulan Kemal sert vurdu ve skoru 1-0 yaptı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile Kulüp Başkanı Mehmet Babayiğit’in şeref tribününden birlikte izlediği  karşılaşmanın 25. dakikasında Ayvalıkgücü Belediyesporlu Hami şık hareketlerle Bayrampaşa ceza alanına girdi. Karşısındaki defans oyuncularını da çalımlayan Hami sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. 2-0.

Mücadelenin 36. dakikasında Ayvalıkgücü Belediyespor ceza alanına girip topu önünde bulan Yusuf Kaplan kötü vurunca top auta çıktı ve takımını golden etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Ayvalıkgücü Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında da atak bir futbol ortaya koyan Ayvalıkgücü Belediyespor, 52. dakikada sağdan Burak’ın ortasıyla buluşan Kemal sert vurdu ama top üst direği yalayarak auta gitti.

Karşılaşmanın 58. dakikasında; kırmızı-beyazlı oyuncu Ertuğrul Burak ile verkaç yaparak şık hareketlerle ceza alanına girdi. Sert vurdu top kaleci Ahmet’ten döndü. Dönen topa kafayla vuran Kemal skoru 3-0 yaptı.

Mücadelenin 87. dakikasında konuk ekip oyuncusu Yusuf,  ceza alanına kendi çabasıyla girip, şık bir vuruşla skoru 3-1 yaptı.

Karşılaşmanın 89. dakikasında Ayvalıkgücü Belediyesporlu Veysel Karani sol kanattan Hamit’in gönderdiği topla buluştu ve bekletmeden vurdu skoru 4-1 yaptı.

Maç Ayvalıkgücü Belediyespor’un 4-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160