Ayvalık gücü Belediye spor Elazığ’ı da evine puansız gönderdi. 3-0.

Ayvalık gücü Belediye spor Elazığ’ı da evine puansız gönderdi. 3-0.

KARŞILAŞMANIN KARNESİ

STAD: Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu

HAKEMLER: Onur Güneş **, Yakup Keçeci **, Ali Şahin **

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR: Taner ***, Davut ** (Dk 77 Hasan *), Samet **, Oğuz **, Polat ** (Dk Dk 46 Hakan **), Veysel Karani **** (Dk 53 Ertuğrul **), Tugay ** (Dk 46 Hami ***), Kemal ** (Dk 70 Gökhan *), Recep **, Hamit **Burak **

23 ELAZIĞ FUTBOL KULÜBÜ: Ali * (Dk 22 İbrahim **), Seyid Ahmet * (Dk 30 Kerim *), Burak * (Dk 87 Şeyhmus ?), Fatih * (Dk 46 Yusuf *), Ercan **, Eren **, Muhammed *, Bilal *, Emir *, Semih *, Feti Ahmet *

GOLER: Dk 1 ve 22 Veysel Karani, Dk 79 Hami (Ayvalık gücü Belediye spor)

SARI KARTLAR: Dk 22 Ahmet (23 Elazığ FK)

TFF 3. Lig 2. grupta play-off grubuna girmeyi garantileyen Ayvalık gücü Belediye spor Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ligin 10. sırasında bulunan 23 Elazığ Futbol Kulübü’nü kendi saha ve seyircisi önünde ağırladı.

SUAT SALGIN ( AYVALIK)

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in şeref tribününden izlediği karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren atak bir futbol sergileyen Ayvalık gücü Belediye spor, mücadele başlar başlamaz golü buldu.

Bu dakikada sol kanattan Kemal’den gelen topu çok iyi takip eden günün yıldızı Veysel Karani, şık bir voleyle kaleci Ali’yi avlayarak topu ağlarla buluşturdu. 1-0.

Golden sonra sahada kendinden emin bir futbol sergileyen ev sahibi kırmızı-beyazlı ekip, sık sık Elazığ FK kalesinde gol arayışlarında bulunurken, konuk ekip ise bu ataklara cılız da olsa gelişen kontra ataklarla yanıt vermeye çalıştı.

Karşılaşmanın 22. dakikasında gelişen Ayvalık gücü atağında, orta sahadan aldığı topla şık hareketlerle Elazığ FK ceza alanına giren Veysel Karani kaleci Ali ile karşı karşıya kaldı. Son derece akıllı bir vuruşla kaleci Ali’nin solundan topu kaleye gönderen Veysel Karani skoru 2-0 yapan golün adı oldu. 2-0.

Mücadelenin ilk yarısı 2-0 Ayvalık gücü Belediye spor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda atak futbolunu sürdüren Ayvalık gücü Belediye spor’un, 58 dakikada Burak ‘ın sert şutu direkten döndü.

Karşılaşmanın 79. dakikasında, sağ kanattan gelişen Ayvalık gücü Belediye spor atağında, ceza sahasına tek başına giren Hami, akıllı bir vuruşla skoru 3-0 yaptı.

Karşılaşmanın kalan ve uzatma dakikalarında başka gol olmayınca, Ayvalık gücü Belediye spor, 3-0’lık skorla sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. 

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160