Ayvalık gücü Belediye spor yenilmezliğin mutluluğunu yaşıyor

Ayvalık gücü Belediye spor yenilmezliğin mutluluğunu yaşıyor

Teknik Direktör Yıkılmazdağ, “Eksiklerimizi tamamlayabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

TFF 3 lig, 2 grupta yer alan Ayvalık gücü Belediye spor ve lige iyi bir başlangıç yapan Ayvalık gücü Belediye spor, Pazar günü kendi evinde oynadığı Ergene Velimeşe spor karşısında uzatma dakikalarında bulduğu penaltı golüyle 1-1 beraber kalarak mağlup olmaktan son anda kurtuldu.

Kendi seyircisi önünde rakibini yenerek sahadan 3 puanla ayrılmak isteyen kırmızı-beyazlı camiada Velimeşe spor’dan alınan tek puan başta kulüp yönetimi olmak üzere, sporcular ve taraftarlarca buruk bir sevinçle karşılanırken, Ayvalık gücü Belediye spor oynadığı 3 maçtan 5 puan toplamasını da bildi.

İlk 3 haftayı değerlendiren kırmızı-beyazlı takımın başarılı Teknik Direktörü Mehmet Yıkılmazdağ, lige yeni yeni ısınmaya başladıklarını belirterek, “Evimizde oynadığımı iki maçta 4, deplasmanda ise 1 puan aldık. Şu anda 5 puanla ligde 6. sıradayız. Geçtiğimiz hafta Velimeşe spor karşısında tutuk bir futbol ortaya koyduk. Maçın hakemi rakip takımın sert hareketlerine adeta göz yumdu. Ama biz yine de her şeye rağmen yenilmezliğin keyfini yaşıyoruz” dedi.

Bu haftayı ‘Bay Takım’ olarak geçireceklerini kaydeden Yıkılmazdağ, “İki günlük izin sonrasında bu hafta çalışmalarımızı daha çok halen daha hazır olmayan bazı oyuncularımızla sürdüreceğiz. Türkiye Ziraat Kupası’nda ise ilk maçımızı deplasmanda Kocaelispor ile oynayacağız. Bu maşta da Ayvalık’ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” diye konuştu.

 (Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160