Ayvalık gücü  Belediye spor’un bu haftaki rakibi Ergene Velimeşe

Kırmızı-beyazlılar Velimeşe’yi yenip yoluna devam etmek istiyor

Ayvalık gücü  Belediye spor’un bu haftaki rakibi Ergene Velimeşe

TFF 3. Lig 2. grupta yer alan Ayvalık gücü Belediye spor, ligdeki üçüncü maçına Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde, ligde puanı bulunmayan ve 13. sırada yer alan Ergene Velimeşe Spor ile saat 16.00’da karşılaşacak.

Şimdiye kadar oynadığı iki maçta 4 puan alan Ayvalık gücü Belediy espor, bu karşılaşma için çalışmalarını Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazdağ nezaretinde sürdürüyor.

Tam kadro halinde yapılan çalışmalarda, sporcuların son derece hırslı olduğu gözleniyor.

Bugün Velimeşe karşılaşması öncesinde çalışmalarını tamamlayıp, kampa giren kırmızı-beyazlı ekipte moraller oldukça yüksek.

Pazar günü kendi sahasında oynayacakları karşılaşma ile ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık gücü Belediye spor’un başarılı teknik direktörü Mehmet Yıkılmazdağ, “Son oynadığımız Eynesil Belediyespor deplasmanında iyi bir futbol oynadık. Kazandığımız penaltı atışını gole çevirebilseydik, sahadan 3 puanla galip ayrılan taraf olabilecektik. Ancak buna rağmen zorlu deplasmanda aldığımız 1 puan da bizi mutlu etti.” dedi.

Pazar günü karşılaşacakları Velimeşe Spor maçına iyi hazırladıklarını söyleyen Yıkılmazdağ, bu maçta taraftarların da desteğiyle 3 puanı hanelerine yazmayı arzuladıklarını vurguladı.

(Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER