Ayvalık'ın Yeni Süpürme Aracı Sahaya İndi

Ayvalık'ın Yeni Süpürme Aracı Sahaya İndi

Ayvalık Belediyesi, araç filosuna kentin önemli ihtiyaçlarından olan kompakt vakumlu yol süpürme aracı kazandırdı. Çevre gönüllüsü, duyarlı bağışçı Nesrin Balkan İnce tarafından Ayvalık Belediyesi’ne bağışlanan araç 9 günlük bayram tatili süresince caddelerde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Bayram tatili süresince nüfusunun yaklaşık on katını ağırlayan Ayvalık’ta açıklanan verilere göre ilk tatilin ilk beş gününde iki bin ton çöp toplayan Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri 3 vardiya şeklinde 24 saat mesai yaparken, yol ve kaldırım kenarlarının da yeni süpürge aracı ile temizlenmesi işgücü açısından rahatlama sağladı. Temizlik faaliyetine gece gündüz aralıksız devam eden araç, vatandaşlar tarafından da beğeniyle karşılandı.

Tüm çaba ve gayretlerin halka daha kaliteli bir hizmet sunmak olduğunu belirten Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; “ Çevre gönüllüsü, bağışçı Nesrin Balkan İnce tarafından belediyemize yol süpürme aracı hediye edildi. Özellikle merkezdeki ara sokaklar ve merkezi bağlantı yollarının temizliğini daha rahat yapabileceğiz. Bu da bize işgücü katkısı sağlayacak. Bağışcımız Nesrin Balkan İnce’ye tekrar çok teşekkür ediyorum. Ayvalık’ımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER