Ayvalık Sanat Derneği’nde yeni başkan Gürcüoğlu oldu

Ayvalık Sanat Derneği’nde yeni başkan Gürcüoğlu oldu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde kurulduğu 2005 yılından bu yana başta tiyatro olmak üzere müzik, dans gibi sanat faaliyetlerini Ayvalık ile buluşturan Ayvalık Sanat Derneği (ASD) yaptığı genel kurul toplantısında yeni yönetimini seçti.

Yapılan seçimlerde dernek başkanlığına Orhan Gürcüoğlu getirilirken, derneğin yönetim kurulu ise; Eda Şen, Kıymet Nesrin Seçer, Zafer Elçi ve Nilgün Pamukçu asil üyeler olarak belirlendi.

Yedek yönetim kurulu üyeliklerini; Mehmet Saffet Saraç, Bülent Çevik, Fatma Sibel Ayaloğlu, Fatih Elgay, Ali Koray Güzel’in oluşturduğu ASD’nin Denetleme Kurulu asil üyeleri; Sedat Pamukçu, Aynur Ağtaş, Lütfiye Güner Seçer olurken, denetleme kurulu yedek üyeleri ise Zülfiye Sakin, Zehra Edil ve Sinem Erensayın olarak belirlendi.

Dernek bünyesinde yeni dönemde ilk defa oluşturulan oyun, etkinlik ve kurslara karar veren “Sanat Kurulu “ üyeliklerine de Yavuz İmsel, Hakan Urul, Erkan Cılak, Yaşar Akçay ve Dilek Canbay getirildi.

Yeni dönemde; Ayvalık Kültür ve Sanat Derneği (AYKÜSAD) ile ASD ile birlikte ortak projeler yaparak Sanat Fabrikasına destek olacağı öğrenildi. (Suat Salgın)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER