Ayvalık Spor Kulübü’nden Aşure Hayrı

Ayvalık Spor Kulübü’nden Aşure Hayrı

 Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde,  taekwondo dalında katıldıkları yurt içi ve yurt dışı şampiyonalarda elde ettikleri derecelerle ilçenin gurur kaynağı olan Ayvalık Spor Kulübü aşure hayrı düzenledi.

Ayvalık Spor Kulübünün geleneksel olarak düzenlediği aşure hayrına sporcular ve veliler katıldı. Yapılan duaların ardından gerçekleşen hayırda, minik sporculardan başlanmak üzere bütün sporcu ve velilere yapılan aşure ikram edildi.

Taekwondo branşında Balıkesir’in ve Ayvalık’ın adını hem yurtdışında hem de yurtiçinde başarı ile duyuran antrenör Volkan Sersan’ın  nezaretinde çalışmalarını sürdüren bütün sporcular Muharrem ayının bereketini temsil eden aşure hayrı ile bir kez daha bir araya gelmiş oldu.

Geçtiğimiz günlerde Estonya'da yapılan Ümitler Avrupa Şampiyonasında ülke olarak 5 Altın 2 Gümüş ve 6 Bronz madalya alarak Genel Klasmanda ve Erkeklerde takım halinde Avrupa şampiyonu olan Türk Milli Takımının antrenörü olarak görev alan Volkan Sersan tarafından organize edilen  bu tip etkinliklerle hem sporcuların hem de velilerin bir araya gelmesi sağlanarak paylaşmanın, birlik ve beraberliğin perçinleşmesinin hedeflendiği öğrenildi. (Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2021, 18:47
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER