Ayvalık'ta DSP'nin adayı Hasan Atmaca oldu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde, Cumhur İttifakı’nın üyesi Demokratik Sol Parti’nin Balıkesir İl Başkanı Hasan Atmaca, Ayvalık Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

Ayvalık'ta DSP'nin adayı Hasan Atmaca oldu

Ayvalık ve Balıkesir'de uzun yıllardır DSP'nin başarısı için büyük emek sarf eden Atmaca, partisindeki denyimleriyle dikkat çekiyor. Ayvalık'ın ve bölgenin sorunlarına duyarlılığıyla bilinen Atmaca, seçim kampanyası boyunca partisinin vizyonunu ve projelerini vatandaşlara aktararak destek aramaya hazırlanıyor.

Ayvalık ve Balıkesir’de DSP’nin başarısı için yıllardır çok büyük emekler vermesiyle tanınan Hasan Atmaca, “Ben Ayvalık’ın bir evladıyım.16 yıldan bu yana dünyanın en güzel ilçesinde aktif siyasi faaliyette bulunuyorum. Cennetin dünyadaki adı; Ayvalık’ta belediye başkan adaylığının ne kadar ağır bir mesuliyet olduğunu, insanın boynunda ne kadar büyük bir vebal olduğunun farkında olarak gerçekten bunun şehrim için bir mesuliyet olduğu bilinciyle yola çıktım. Bir kardeşiniz olarak Ayvalık’ın vizyonuna katkı verip, ailemle birlikte yaşadığım ilçeme faydalı olabileceğime inanarak yola çıkıyorum. İlçe başkanımız ve partililerimizle atacağımı her adımda, halkımla bütünleşerek bu süreci çok doğru bir şekilde ilerleteceğiz. Bana bu görevi tevdi eden Genel Başkanımız Önder Aksakal olmak üzere ilçe başkanım ve yönetim kurulu üyeleriyle partililerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Atmaca, Cumhur İttifakı üyesi olan DSP’nin yerel seçimlerde kendi adaylarını belirlemeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

(Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER