Ayvalık'ta Türkiye'yi yasa boğan 12 şehit için lokma hayrı

Irak'ın kuzeyinde 2 günde 12 Mehmetçiğin şehit olmasının ardından Türkiye şehitlerine ağlıyor. Kiminin ardında çocuğunu ve eşini, kiminin anne babasını bıraktığı 12 şehit ve tüm şehitler için Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı öncülüğünde bir lokma hayrı düzenlendi.

Hayırsever iş kadını ve Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Yalçın’ın katkılarıyla Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen lokma hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yaklaşık 3 bin kişilik lokma hayrında; MHP Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Ustalı, MHP’li Özlem Yalçın, AK Parti önceki dönem İlçe Başkanı Ali Gür, Cumhur İttifakı üyesi partilerin temsilcileri de hazır bulundu.

Hayır etkinliğinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan organizasyonu üstlenen hayırsever iş kadını Özlem Yalçın,  12 şehit başta olmak üzere tüm şehitlerin aileleri başta olmak üzere tüm Türk Milleti’ne başsağlığı diledi.

MHP Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Ustalı ise, “Azizi milletimizin başı sağolsun. Rabbim, bir daha vatanımıza ve milletimize böyle acı olaylar yaşatmasın. Türk Milleti’nin başı sağolsun” dedi.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023, 10:18

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER