Ayvalık'ta videolu fuhuş iddiasına jandarma 'dur' dedi

Ayvalık'ta pasaportlarını alarak zorla fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen kişileri jandarma yakalarken, 2 kadını kurtardı.

Ayvalık'ta videolu fuhuş iddiasına jandarma 'dur' dedi

 Balıkesir’in Ayvalık İlçesinde zorla fuhuş yaptırıldığı ileri sürülen iki kadını jandarma ekipleri başarılı bir operasyonla kurtardı.  
  Edilnilen bilgiye göre, yabancı uyruklu kadınların pasaportlarını ve telefonlarını zorla alıp, videolarını çekerek zorla fuhuş yaptırdığı ihbarını alan Ayvalık İlçe Jandarma Komutanlığı ile Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı GKİT Şube Müdürlüğü ve JASAT ekipleri ortaklaşa düzenledikleri operasyonlarla T.K. ile M.E. isimli iki kişiyi ele geçirdi.
  Jandarma ekiplerini başarılı istihbari çalışmalarının ardından gerçekleştiği öğrenilen operasyonda, Ayvalık’ın Küçükköy Mahallesi’ne bağlı Sarımsaklı mevkii ile ilçe merkezindeki Fevzipaşa ve Vehbibey mahallelerinde bayanlara zorla fuhuş yaptıran T.K. ve M.E'nin ev ve güzellik SPA, masaj salonu olan işyerinde iki yabancı uyruklu kadın da kurtarıldı.
  Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla operasyonlarda elde edilen suç unsurlarına el konulurken, T.K ve M. E. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2021, 23:30
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160