Ayvalık’ta 2 panelvan çarpıştı 5 kişi yaralandı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, en çok kazanın meydana geldiği Paragon kavşağında aynı istikametten gelen iki panelvan çarpıştı. Kazada biri çocuk 5 kişi yaralandı.

Ayvalık’ta 2 panelvan çarpıştı 5 kişi yaralandı

Alınan bilgiye göre; Ayvalık’ın Edremit ve Çanakkale istikametine giden Paragon kavşağında aynı şeritte ilerleyen Dildar Yılmaz yönetimindeki 10 BGD 45 plakalı ticari panelvan ile Mehmet Özer yönetimindeki 35 AVF 61 plakalı panelvan çarpıştı.

Dildar Yılmaz’ın kullandığı aracın yolun sağ tarafındaki tali yola girmek istemesi sonucunda arkasından seyreden Mehmet Özer’in kullandığı panelvan önce Dildar’ın sağ taraftan çarptı, çarpmanın etkisiyle de yolun kenarında bulunan hendeğe düşerek takla atıp, ters döndü.

Güvenlik kameralarına takılan kazada; Mehmet Özer’in kullandığı araçta bulunan ve isimleri henüz belirlenemeyen 6 yaşındaki bir çocukla birlikte 5 kişi yaralandı.

Bir anda ortalığın can pazarına döndüğü kazanın ardından itfaiye ekiplerinin araçta sıkışan bir kadını araçtan çıkartarak 112 Acil Yardım ekiplerine teslim etti. Yaralılar Ayvalık Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

(Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER