Ayvalık’ta 30 Ağustos fener alayına binlerce vatandaş katıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarındaki coşku, sokak ve meydanlara taştı, gece fener alayı ve ardından Cumhuriyet Meydanı'ndaki halk konseriyle kutlamalar doruğa ulaştı.  

Ayvalık’ta 30 Ağustos fener alayına binlerce vatandaş katıldı

Akşam saatlerinde Öğretmenevi'nin önünden başlayan Fener Alayı, Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’na kadar, Atatürk Bulvarı boyunca vatandaşların da eşliğinde devam etti. Gece boyunca kutlamalar Damla Su Çiftçi'nin birbirinden güzel şarkıları seslendirmesiyle son buldu.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, her yıl olduğu gibi, bu yıl da birlik ve beraberlik içerisinde Zafer Bayramı kutlamalarını gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Ergin, şöyle konuştu:

"Büyük Zaferin 101. yılı, 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Ömrü savaş meydanlarında geçen büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük imkansızlıklara rağmen verdiği bu kutlu mücadele, bugün bizlere de ışık tutmaktadır. Bu yıl, Cumhuriyetimizin 100. yılında, her alanda vatanımıza ve milletimize hizmet için mücadele edeceğiz. Bu bizim namus sözümüzdür. Ve bizim zaferimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün yaktığı bağımsızlık ateşidir ve biz tüm zaferlerimizi ona borçluyuz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun."

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2023, 12:36

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER