Ayvalık’ta Başkan Ergin Neta Cafe’nin Açılış Kurdelesini Kesti

Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra kendine has damak tatlarıyla gerçek bir lezzet diyarı Ayvalık’ta, yepyeni bir mekân daha gurme dünyasına ‘merhaba’ dedi.

Ayvalık’ta Başkan Ergin Neta Cafe’nin Açılış Kurdelesini Kesti

Ayvalık’ın tarihi Palabahçe Meydanı’nda yıllardır simit fırını işleten eski Belediye Meclis Üyesi Yusuf Bilir’in, efendi kişiliğiyle yüreklerde taht kuran oğlu Emincan Bilir tarafından tasarlanan Neta Cafe müşterilerini ağırlamaya başladı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in yanı sıra CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Belediye Meclis Üyesi Dilek Saraçoğlu ve ilçenin tanınmış simalarının katılımıyla gerçekleşen görkemli açılışla hizmete giren Neta Cafe; eşsiz kahve spesiyalleri, zengin kahvaltısı, kendine özgü lezzetleri, simit çeşitleri ve her an taptaze ürünleriyle göz doldurdu.

Açılış kurdelesini kesen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, her yanı buram buram tarih kokan ilçede, damak lezzetlerini ön plana çıkaran işletmelerin sayısının artmasını temenni ederken, genç girişimci Emincan Bilir ve zarif eşi Gülcan Bilir tarafından hizmete açılan Neta Cafe’nin bol kazançlı ve bereketli olmasını diledi.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 15:23

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER