Ayvalık’ta Başkan Ergin Seçim Ziyaretlerine Gazilerden Başladı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimleri için CHP’den yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Mesut Ergin, ilk resmi ziyaretini Muharip Gaziler Derneği Ayvalık Şubesi’ne yönelik gerçekleştirdi.

Ayvalık’ta Başkan Ergin Seçim Ziyaretlerine Gazilerden Başladı

Ayvalık’ta 150 Evler Mahallesi Eski Garaj’da bulunan Muharip Gaziler Derneği Ayvalık Şubesi’nde gazilerle buluşan Başkan Ergin’i, Şube Başkanı Mehmet Kıranoğlu ile şube yöneticileri ve gazilere karşıladı.

Kısa bir süre önce Ayvalık Belediyesi’ne ait Eski Garaj’daki dernek binasının hemen yanındaki dükkânı kendilerine tahsis ettiği için Başkan Ergin’e teşekkür eden gaziler, yeniden belediye başkanlığı adaylığı yolunda da Mesut Ergin’e başarılar diledi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Mesut Ergin,  Eski Garaj önüne yapılacak parka “Gaziler Parkı” ismini vereceklerini müjdeleyerek, “Ülkemizin bekası için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimiz başta olmak üzere, bağımsızlığımız için kanlarını hiç düşünmeden akıtan gazilerimiz her zaman baş tacımızdır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimize hizmet etmek bizim için büyük bir onurdur. Bu yüzden de her zaman şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanında olduk, her zaman da olacağız” diye konuştu.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2024, 11:28

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER