Ayvalık’ta CHP’lilerden “6 Şubat Depremi” Nöbeti

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanılan ve 10 ilde yıkıcı etki oluşturan depremin yıldönümünde CHP’liler uyumadı.

Ayvalık’ta CHP’lilerden “6 Şubat Depremi” Nöbeti

Depremin yıldönümünde saatler 04.17’yi gösterirken parti binasında saygı duruşunda bulunan partililer depremin acısını aynı tazelikle bir kez daha yaşadı.

Geçen yıl 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremlerinin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri depremin meydana geldiği saat olan 04.17’de saygı duruşu ile anan partililer adına kısa bir açıklama yapan CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, “Bu gece uyuyamadık. Sabah 04.17 de parti binamızda buluşup depremde yitirdiğimiz canlarımızı 2 dakikalık saygı duruşu ile andık” dedi.

Bir yıl önce yıl yaşanılan depremde yaşamlarını yitiren vatandaşları büyük bir üzüntü ile yâd ettiklerini kaydeden Başkan Şalmanlı,  “Tüm deprem şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Temenni ediyorum ki;  bu topraklarda bir daha böyle acılar yaşamayız ve gerekli önlemler içinden ders çıkartılarak alınır” diye konuştu.

Ayvalık’ta CHP’lilerin deprem yıldönümü nöbetinde; Ayvalık’ın CHP’li Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri, CHP ilçe yöneticilerinin yanı sıra partililer de hazır bulundu.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2024, 14:51

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER