Ayvalık’ta Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Konser

Ayvalık’ta Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Konser

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Cumhuriyetin 100. yıldönümü nedeniyle Sebahat-Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından özel bir konser düzenlendi.

Okul Müdürü Veli Tuncay’ın öncülüğünde Şef Çağrı Çalışır ve Koro Şefi Seda Atay tarafından Bahçe şehir Koleji Salonunda düzenlenen konserin sunuculuğunu Öğretmen Rasim Kayaş üstlendi.

Konserde; Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Belediye Başkan Vekili Merih Arslan, Ayvalık İlçe Şube Müdürleri; Mustafa Kurtuluş ve Ali Osman Yalçın, okul müdürleri, daire amirleri ve müzikseverler hazır bulundu.

100 Yıllık temalı konser, Cumhuriyetin ilan yılının hatırlatıldığı 19.23’te başlatılırken, 300 kişilik salon adeta hınca hınç doldu.

Marşlar, Atatürk’ün sevdiği şarkıların yanı sıra Türk Sanat Müziği eserlerinin büyük bir başarıyla seslendirildiği konser sonrasında okul idaresi tarafından hazırlanan plaketleri Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır Şef Çağrı Çalışır’a, Okul Müdürü Veli Tuncay ise okulun bağışçısı hayırsever işadamı Cihan Şişman’a takdim etti.

Büyük bir coşkuyla izlenilen konserin büyük istek üzerine önümüzdeki günlerde Ayvalık’taki tüm lise öğrencilerine yönelik yeniden organize edileceği öğrenildi.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2023, 14:05

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER