Ayvalık’ta İhtiyaç Sahiplerine Yardım Edildi

Ayvalık’ta ATO Yürekleri Isıttı

Ayvalık’ta İhtiyaç Sahiplerine Yardım Edildi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Ticaret Odası (ATO)  ihtiyaç sahibi öğrenciler için dağıttığı montlarla yürekleri ısıttı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen nakit katkıyla Ayvalık’taki esnaflardan satın alınan 750 adet mont ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’a teslim etti.

Ayvalık Ticaret Odası’nda gerçekleşen teslimat sırasında rengârenk kışlık montların, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla, okul müdürlüklerince belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacağı öğrenildi.

İlk etapta okul idarelerinin belirlediği 580 ihtiyaç sahibi öğrenciye montların dağıtılacağını belirten Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, “Okul müdürlüklerimiz tarafından, sınıf öğretmenleri aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin bedenlerine uygun bu montları dağıtacağız. Akabinde de 170 montu başta kırsal mahallelerimizdeki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi ailelere mensup öğrencilerimize ulaştıracağız. Bu konuda katkılarından dolayı Ayvalık Ticaret Odası yönetimine duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

ATO Başkanı Ali Uçar da, TOBB’un her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere yapmış olduğu mont dağıtımlarının bu yıl yine sorunsuz olarak Ayvalık’taki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve yönetimine teşekkür etti.

Her yıl TOBB tarafından yapılan sosyal yardım için düzenlenen dağıtım sırasında ATO Başkanı Ali Uçar’ın yanı sıra ATO’nun yönetim kurulu, meclis üyeleri ve okul müdürleri hazır bulundu.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2022, 08:44

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER