BALDEF ve BALDER başkentte Balıkesir milletvekilleriyle buluştu

Balıkesir’in sorunlarını masaya yatırdılar

BALDEF ve BALDER başkentte Balıkesir milletvekilleriyle buluştu

Balıkesirli Dernekler Federasyonu (BALDEF) ile Başkentteki Balıkesirliler Derneği (BALDER) yönetimi Ankara’da Balıkesir Milletvekilleriyle özel görüşmeler gerçekleştirdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle BALDEF ve BALDER yöneticileri TBMM’de Balıkesir Milletvekilleriyle bir dizi görüşmeler yaptı.

BALDEF Genel Başkan Yardımcısı Tugay Bodduroğlu ile BALDER Başkanı Hasan Derneli, Burcu Otman Tasdan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gazi meclisteki görüşmelerde Balıkesir’in sorunları masaya yatırıldı.

AK Partili İsmail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, CHP’li Ensar Aytekin, Serkan Sarı, DEVA Partisi’nden Burak Dalgın, İYİ Partili Turhan Çömez ve Demokrat Parti'den Haydar Altıntaş tarafından ayrı ayrı kabul edilen Balıkesirliler, milletvekilleri tarafından en iyi şekilde ağırlandı.

Balıkesirli milletvekilleriyle yapılan ayrı ayrı görüşmelerde BALDEF ve BALDER’in çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Balıkesir'in geleceği ve kalkınması  üzerine istişarelerde bulunulan görüşmelerin  ardından  gazetecilerin sorularını yanıtlayan BALDER Başkanı Hasan Derneli, “Balıkesir'in sesini duyurmak ve kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla buradayız. Milletvekillerimizin bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz. Başkentteki Balıkesirliler Derneği olarak, Balıkesir'e ve ülkemize daha fazla katkı sağlamak için işbirliği ve dayanışma köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Milletvekillerimize teşekkür ederiz” dedi.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2023, 19:39

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER