Başkan Ergin'den Çalışanlarıyla Bayram Buluşması

Başkan Ergin'den Çalışanlarıyla Bayram Buluşması

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Kurban Bayramı nedeniyle Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde düzenlenen törende çalışanlarla bayram coşkusunu paylaştı. Buluşmaya Belediye çalışanlarının yanı sıra, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve sendika temsilcileri katıldı. Yerel seçimlerin ardından başlayan covid-19 pandemisi süreci nedeniyle zorlu bir dönemi geride bıraktıklarını hatırlatan Başkan Ergin, “Kardeşlik hoşgörü ve paylaşımı simgeleyen bayramımızın sağlık mutluluk ve huzurla geçmesini diliyorum” dedi.

Başkan Ergin, çalışanları, uzun tatil süresince sosyal mesafe kurallarına uyum göstermeleri konusunda uyardı. Ergin, “Ekip ruhuyla, disiplinle hizmet etmeye çalışıyoruz. Vatandaşa hizmet noktasında başarılı olmak istiyorsak, personelimiz bizim önceliğimiz olacak. Siz de her zaman yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Kurban satış ve kesim alanlarında lütfen sosyal mesafemize dikkat edelim. Yine bayram boyunca ev ziyaretleri, çarşı pazar alışverişleri, sahiller, plajlar, restoranlarda sosyal mesafeye uyalım, maske kullanımına özen gösterelim, dezenfektan kullanımını unutmayalım. Öncelikle sağlığımızı kendimiz koruyalım. Huzurlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum” dedi.

Başkan Ergin, Ayvalık’ın Türkiye’nin gözbebeği turizm beldelerinden biri olduğunu hatırlatarak, daha iyi çalışarak, daha iyi hizmet ederek kentin markasını daha üst seviyelere hep birlikte taşıyacaklarını söyledi. Ergin, Ayvalık’a gelen konukların da keyifli ve huzurlu bayram tatili geçirmeleri için Zabıta, temizlik ve fen işleri müdürlükleri çalışanlarının teyakkuzda olacağını sözlerine ekledi

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER