Başkan Mesut Ergin; Sevgimiz Bir Gün Değil, Her Gün!

Başkan Mesut Ergin; Sevgimiz Bir Gün Değil, Her Gün!

Görüntü için:(1) BAŞKAN MESUT ERGİN; SEVGİMİZ BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN! - YouTube

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü Ayvalık Belediyesi Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, hayvan dostları ve öğrencilerle birlikte kutladı.

Gün boyunca öğrenciler tarafından ziyaret edilen ve mamalar hediye edilen barınak sakinleri keyifli ve mutlu bir gün geçirdi.

Başkan Ergin, sokaktaki dostlarla bir değil her gün ilgilendiklerini, kedi ve köpeklerin kısırlaştırılmasına, onların yiyecek, içecek sorunlarına, aşılarına ve bakımlarına kadar her türlü detayı önemsediklerini söyledi.

Başkan Ergin, “Bu özel günde çocuklarımızla birlikte belediyemizin barınağını ziyaret ettik. Bu anlamlı günün en önemli mesajı can dostlarımıza olan sevgimizin bir gün değil her gün sürmesi. Gün boyunca Ayvalık’taki birçok okuldan öğrencilerimiz de can dostlarımızı ziyaret ederek, burada zaman geçirdiler. Biz de ziyaretimiz sırasında minik dostlarımız ve öğrencilerimizle birlikte barınakta keyifli vakit geçirdik. Öğrenme sürecinde olan çocuklarımızın sokak hayvanları konusunda farkındalıklarını ve sosyal duyarlıklarını geliştirmek bizim sorumluluğumuz. Çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren hayvan sevgisini aşılamak bizim için çok önemli. Evsiz, sevgiye muhtaç canlarımıza yuvamızda yer açalım ve sadece bir gün değil bir ömür boyu sahip çıkalım. Küçük ve büyük çok sayıda can dostumuz, kavuşacakları yeni yuvalarını, sizin sahiplenmenizi bekliyorlar. Onlar varsa bu dünya güzel. İyi ki can dostlarımız var” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2022, 08:57

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160