Çam Restoran’ın ilk konukları okul personeli oldu

Cunda Uygulama Oteli’nde yepyeni bir mekân hizmete girdi

Çam Restoran’ın ilk konukları okul personeli oldu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki Cunda Uygulama Oteli’nde yepyeni bir mekân daha hizmete girdi.

Resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağı Cunda Uygulama Oteli bünyesindeki Çam Restoran hizmete girdi. Restoranın ilk konukları okul ve uygulama oteli bünyesinde çalışan personel oldu.

Cunda MTAL Okul Müdürü Abdülaziz Yük’ün ızgara başına geçerek, kendi elleriyle pişirdiği köfteleri personele ikram ederken, Çam Restoran’ın ilk konukları olan personel de nefis köftelerin afiyetle tadına baktı.

Müdür Abdülaziz Yük, Türkiye’nin turizm alanında faaliyet gösteren yüzlerce işletmeye kalifiye personel yetiştiren Cunda MTAL bünyesindeki uygulama otelinde konaklayan misafirlerine en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını vurguladı.

Bu amaçla her geçen yıl Cunda Uygulama Oteli’ne yeni hizmet halkaları ekleyerek, tesisi MEB’in bünyesindeki uygulama otelleri bünyesindeki Türkiye’nin en iyi hizmet veren tesisi haline getirmeye çalıştıklarını kaydeden Abdülaziz Yük, “Bugün de otelimiz bünyesinde yepyeni tesisi hizmet soktuk. İlk konuklarımız da okulumuz ve tesisimizin çalışanları oldu. Onlarla hep birlikte böylesi bir işletmeyi hayata geçirmek hepimizi mutlu etti.” diye konuştu.

Cunda MTAL Okul Müdürü Yük, okulun öğrencilerine yöresel yemek örneklerin inceliklerinin de öğretileceği restoranın Ayvalık halkına açık olacağını da sözlerine ekledi.

ÇAM RESTORAN FARKLI AMBİYANSI VE LEZZETLERİYLE ÖNE ÇIKACAK

Ayvalık’ta Cunda Uygulama Oteli, konuklarına unutulmaz deneyimlerini sunmaya devam ediyor. Şimdi de otel bünyesinde hizmete sokulan Çam Restoran, özel lezzetleri ve muazzam deniz manzarasıyla konuklarına yepyeni bir atmosfer ve zengin menü seçenekleriyle, eşsiz lezzetlerini tattırma misyonunu sürdürüyor.

Çam Restoran, şehirdeki diğer seçeneklerden farklı olarak sadece lezzetleriyle değil, aynı zamanda zarif ve modern tasarımıyla da öne çıkıyor. Hiçbir ağaca zarar verilmeden inşa edilen restoranın ismi ise; tam ortasında bir çam ağacının çatı üzerinden göğe yükselmesinden alıyor.

Menüsünde yer alan özenle seçilmiş yerel malzemelerle hazırlanan yemeklerin, damaklarda unutulmaz izler bırakmasının hedeflendiği restoranda deniz ürünleri, taze sebzeler ve yöresel lezzetler, şefin ustalığıyla buluşarak konuklara lezzet şöleni yaşatması amaçlanıyor.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 18:03

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER