CHP’li kadınlar 152 çocuğu sevindirdi

CHP’li kadınlar 152 çocuğu sevindirdi

 

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları üyeleri ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen 152 çocuğa şort, tşort ve ayakkabıdan oluşan hediyeler dağıttı.

 

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı’nın da katılımıyla gerçekleşen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleşen hediye dağıtımında çocukların sevinçleri ise görülmeye değer olarak nitelendirildi.

Yapılan etkinliğin ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir açıklama yapan CHP Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keklikçi, “Cumhuriyet Halk Partisi Ayvalık İlçe Kadın Kolları olarak Ayvalık'taki çocuklarımıza bayram sevinci yaşatmanın hayalini kurmuştuk. İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Şalmanlı'ya bu hayalimizi paylaştığımız andan itibaren yanımızda olduğu ve desteği için sonsuz teşekkürler. Ayvalık merkezde bulunan Yenimahalle, Fethiye, Zekibey, Hamdibey, Hayrettin Paşa, Gazi Kemal Paşa, İsmet Paşa, Kazım Karabekir ve Sakarya Mahalle Muhtarlarımız kanalıyla tespit ettiğimiz çocuklarımıza Şeker Bayramı için bayramlıklarını almak üzere harekete geçmiştik. Yardımları için mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Daha sonrasında değerli üyelerimizle paylaştık yardım toplamaya başladık ve 152 çocuğumuza ulaştık. Bu yolda bize destek veren tüm hayır severlerimize sonsuz teşekkürler… İiyiki varsınız hep birlikte el ele daha nice güzel bayramlar yaşatabilmek dileğiyle. Kapanma dolayısıyla zamanında ulaştıramadığımız bayramlıklar bugün çocuklarımıza yeniden bayramı yaşattı. Bugün bu mutluluğu bizimle paylaşmak için yanımızda olan İl Başkanımız Sayın Serkan Sarı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Kadın Kolları MYK üyemiz Sayın Hürmüz Avcı’ya, İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Pınar Yahşi ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2021, 01:03
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER